שיחזור "הורה"

שיחזור "הורה"

מי שראה כעת שישי בגאון עם יהורם גאון ראה את שלמה ממן רוקד את "הורה", השיר שזכה בקדם אירוויזיון של שנת 1982 והשתתף בתחרות האירוויזיון בבריטניה שם הגיע למקום השני המכובד עם 100 נקודות. בסיום התוכנית של יהורם גאון הגיעו כל הרקדנים שהופיעו בשיר זה עם אבי טולדנו (ביניהם שלמה ממן) וביצעו שוב את השיר. תזכורת, שלמה ממן רקד גם בשיר "חי" של עפרה חזה, שזכה שנה לאחר מכן בקדם אירוויזיון, והשתתף באירוויזיון שנערך במינכן, והגיע אף הוא למקום השני. אבי טולדנו כתב את השיר "חי", הציע אותו בתחילה לירדנה ארזי ומשסירבה להצעה, הציע אותו לעפרה חזה שלבסוף זכתה.

זה הזמר

New member
רויטלי, את מדהימה!

מאיפה כל הידע הזה?! ופתאום אני קולטת (רק שמיכל אהרון לא תקרא את זה, היא תהרוג אותי) שההוא עם התלתלים, זה שתמיד היינו צוחקים עליו, הוא בעצם שלמה איזה פאדיחות...

אביגל ג

New member
אח שלי אמר לי שהוא בטלויזיה

ישר צלצלתי אליה....ואיזה מאושרת היא הפכה להיות
(הכוונה למיכל) אני מאוד אוהבת את השיר הזה "הורה" (להזכירכם זהו הרינגטון שלי...
)

../images/Emo9.gif תודה ועוד הערה חשובה

הוקמה להקה מחול חדשה בפתח תקוה, ששלמה ממן הוא הכוריאוגרף שלה, להקה לבני 30+, מי שמעוניין יכול עדיין לפנות אלי במסר אישי. הריקודים פשוט מדהימים !!! שווה !!!

כמו כן השתתפה בריקוד גם זו שהיתה

אשתו היפיפיה להדהים של שלמה ממן ,שגם היא עד היום, כוריאוגרפית של להקות מחול בריקודי עם.שלמה הכיר אותה עוד שהיתה בגיל 16 שנים.להם יש בת בשם ליטל ולכבודה שלמה חיבר את ריקוד המעגל "בת שלמה" לפי המנגינה של ידידו האהוב אורי כהן ז"ל, שהלך לעולמו מהמחלה הארורה מחלת הסרטן.הרעיון של השם בת שלמה צץ לשלמה בראש כאשר הוא ואורי היו בנסיעה צפונה ועברו בדיוק דרך הישוב הישן בת שלמה.

ועוד דבר. כמובן שלשיר הורה חיבר

שלמה ריקוד מעגל כל כך יפה ושאני מאד אוהב אותו.אני מתפלא איך לא נותנים אותו אפילו בהרקדות הנוסטלגיה.כדי לא להתבלבל עם ריקוד ההורה העממי אז נדמה לי שהריקוד נקרא הורה שלום.

למעלה