שיחות על זוגיות

מריוס זכריה

Member
מנהל
שיחות על זוגיות

בדיוק דובר פה על ערוץ הקבלה (מה שקורין "ערוץ 66"). אבל בלי קשר לשירשור ההוא: לפני כמה חודשים הזמינו אותי להתראיין בתוכנית על זוגיות בערוץ הקבלה. אחר כך הם נעלמו, והנה, לפתע, התוכנית מופיעה באתר שלהם באינטרנט. אז מי שרוצה לראות את עבדכם הנאמן מתפלסף מוזמן. זאת תוכנית של איזו חצי שעה; יש פתיח של כמה דקות ואחר כך אני מופיע. אחריי יש שיחה עם הסקסולוגית איריס בראון והסופר אילן הייטנר. תהנו (אני מקווה). אגב, אין לי שום קשר אישי לענייני הקבלה - הזמינו, אז באתי; אני לא בעד ולא נגד.

chenby

New member
מגניב לאללה!!

כיף לראות אותך ולמדתי המון!! מקסים! תודה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
איך הגעת לפרווה? ממש לא

זה דווקא שלב די מרגש! מלא תובנות וקירבה וקבלה. שווה. אני ממליץ על ספר של הנדריקס שנקרא "לבסוף מוצאים אהבה". קרא ומעניין, בשפת בני אדם ולא שפה מקצועית יבשה.

אגיד לך איך הגעתי

שלב ההתאהבות הוא השלב החלבי הרבה קצפת, דובדבנים, מה עוד היה לנו היום? בקיצור הרבה קצף שלב המאבקי כוח הוא השלב הבשרי שבו חושפים שיניים ומראים אחד לשני מי נגד מי, בבשר החי בקיצור הרבה שצף שלב הזוגיות המודעת הוא שלב של ליקוק פצעים הדדי זהו שלב "שכבר אחרי המלחמה" הקורטיזול לא דוחק האדרנלין נגמר רק האנדורפינים של הקבלה והקרבה ומה שאמרתי - פרווה <מפלצת בהתקף חתרני>

seeyou

New member
תאור מצב נכון../images/Emo13.gif-בקשר לחלבי ובשרי ../images/Emo8.gif

זה מזכיר לי בדיחה פותחים מכולה של עולה חדש ומוצאים שם 3 מקררים שואלים אותו אפשר להבין שאחד למוצרי חלב השני למוצרי בקר אך איך אתה מזביר את השלישי? חושב העולה קצת ועונה מה קורה שמתחשק קצת "לבן"?(הקבלה לבגידות(ניאוף) הבעיה הרצינית היא שהשלבים החלבי והבשרי הם הרבה יותר קצרים מאשר השלב של "ליקוק פצעים הדדי"
יוסי

I C E M A N 7

New member
אתם הנשואים חורגים אותי

אפילו דמות מטושטשת מעמידה לכם אותו
(מריוס, אתה כזה מאמי
)

למעלה