שיחות נפש ...

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
שיחות נפש ...

השיחה הקודמת שלנו היתה מצידך אליי התקשרת כדי לחקור אותי רצית לדעת עוד ועוד פרטים ניסיתי להתחמק, ניסיתי לברוח ולא לתת לך את מבוקשך אך את מצידך לא הרפית, הרי התקשרת כדי להשיג את מבוקשך למה שתחשבי עליי? למה שתחשבי על הכוחות שאת גוזלת ממני? אולי לאחרים לא איכפת ממך, אז למה בכלל שיהיה לך איכפת ממני? כעסתי על עצמי לאחר אותה שיחה איך לאנשים אחרים, שיותר קרובים אלי ממך, לא סיפרתי את זה איך נפלתי ולא עמדתי על שלי? איך שיתפתי ושפכתי את את הכל, בדיוק כמו שרצית? למה לא הייתי יותר חזקה? למה לא עמדתי על שלי? החלטתי שבפעם הבאה - אם את מתקשרת - אני מעיפה אותך מחיי אין לי כוחות מיותרים בתקופה הזאת כל פיסה של תקווה או כח שיש לי, מצטערת, אבל זה שלי ואין לי רצון לחלוק את זה איתך החלטתי וכמו שהחלטתי ככה גם "נשברתי" השיחה האחרונה בינינו היתה לפני כמה ימים שמחתי בשמחתך, יודעת כמה חיכית לרגע הזה היית בעננים והיה לי כל כך כיף לשמוע אותך דרך הטלפון קורנת ידעתי כמה זה היה חשוב לך ראיתי במשך הזמן כמה כמהת לזה כל כך והבנתי הבנתי כמה זה לא לענין באותו רגע להוציא אותך מחיי לומר לך באותו רגע של שמחה בחייך שאין לי כוחות בתקופה הזאת אלייך למעשה לא לקחת ממני באותו רגע כוחות לא עשית לי רע אבל השארת אותי עם מחשבה - מה יהיה עלי בפעם הבאה? האם יהיה טוב? או אולי יהיה רע? האם הדברים ישתנו לטובה ויהיה לך עיסוק חדש ומעניין, או שאופי אי אפשר לשנות ותחזרי לסורך - לקחת כוחות מאנשים שזקוקים להם כל כך? המבולבלת

למעלה