שיחות מחול לישראל

Mishkafofer

New member
שיחות מחול לישראל

שלום לכולם רציתי להתיעץ עם הפורום לגבי שיחות של לקוחות מחול לישראל. המצב הוא שאנו רוצים לקבל שיחות מלקוחות מחול, בישראל הלקוח הזר יחייג למספר מקומי במדינתו והוא ינותב לטלפניות שלנו ללקוח יענו בשפה שלו והוא בכלל לא יהיה מודע שהוא הגיע למרכז טלפוני בישראל אני בדקתי כבר כמה חברות בארץ כמו 012, 013 המחירים נעים בין 35-50 אגורות וזה לא זול אנו פונים לקהל מקצועי ושיחות צפויות להתארך ל15-30 דקות מה ניתן לעשות? מישהו יכול לחלוק מנסיונו פה? תודה רבה

drz400e

New member
מאיזה מדינות?

מה שאפשר לעשות זה להשתמש בשרותים של חברת VOIP , ולקבל מספרים מקומיים , או אפילו מספרי 1-800 , והשיחה תגי לכל מחשב שקופסאת הVOIP תחובר אליו, לא משנה איפה בעולם אתה.

Mishkafofer

New member
מערב אירופה בהתחלה

קודם אני צריך צרפת לאחר מכן נעבוד עם שאר מערב אירופה האם הפתרונות האלה יכולים לתת כמה קווים בבת אחת כלומר מספר בלתי מוגבל של אנשים יכול להתקשר לקו ואם יש לי בארץ מרכזיה שיכולה לקלוט את כולם אז השיחות יעברו?

mbl1

New member
שיחות במחירים הכי זולים כיום בשוק

שלום רב, היום הכי משתלם להתקשר לחו"ל וגם בארץ דרך חברות VOIP. הנה לינק לאתר שלי, שם תוכל לראות את המחירים לכל היעדים, http://matco.grouphone.com/heb/about.aspx לשאלות נוספות בדבר שאר הנתונים וההצעות באתר אתה יכול לפנות אלי במייל: [email protected], השאר לי מספר טל'\סלולרי ואני אחזור אליך בהקדם. יום טוב, מתן

למעלה