שיחות מהסלון

שיחות מהסלון

לא מגלה...
תודה ל.... פ´.....פיני בשבילכם, על היין. ש,....."המחללת". ב´....."הנושכת". נ´.... "המוצצת". ג´...."המנהל האומנותי". על האירוח, והטעים, והצחוקים, והכייף. אז....כזה

אז השאלה הנשאלת...

אם את לא מגלה אז למה זה נרשם פה???? כבר דובר רבות כאן על מפגשים דסקרטים שומרים אותם בשקט אלה אם כן יוצאים בגלויי... המממ אולי לא ידעת?

נעמי 1

New member
ברדקיסטית... אהבתי את כתיבתך...

מרתקת... עוצרת נשימה... ניסתי לדמיין את הנפשות הפועלות... הו... רומיאו זאת היתה, פנטזיה נהדרת

וגם.......

דובר כאן רבות על כך שלאף אחד אין זכות להעיר לאחר על מה לכתוב! גם את כל שירי האהבה שאת כותבת, אף אחד אינו יודע למי הם מכוונים ובכל זאת לא ראיתי שמעירים לך על כך.....

לליהי היקרה!!

לגבי כל שירי האהבה שנכתבים פה על ידיי... מעולם לא הסתרתי את שמו של הורטואלי שלי דילן נהפוכו כתבתי שמו עשרות פעמים!! ותתפלאי אפילו פנטום ועוד מישהו שקרוב אליך מכיר אותו, מלבד זאת ישנם שירים שנכתבים לבעלי וגם אז אני מציינת. ושאר השירים שאני מחליטה לכתוב אותם לצופה גם מצויינים. לכן אני תמיד אבל תמיד בכייף מציינת או עונה אם שואלים אותי מי כמוך מכירה אותי יופי עד כמה אני פתוחה ועונה לתשובות. כך שגם הפעם לא צדקת, וכן פעם פה דיברו על זה שמפגשים קטנים שלא רוצים שידעו מי היה בם לא לכתוב עליהם או אם כותבים אז פותחים עד הסוף.

פיראט*

New member
ואני נהנה יותר... ../images/Emo66.gif

לשמוע "נהניתי... היה כיף", גם כאשר איני יודע בדיוק מי עם מי מאשר "הטלתי את מימי, היה ג´וק... איכססס"... כנראה שהטעם שלי שונה... כנראה שברור רק מי נגד מי... אחלה... ברדקיסטית... כיף שהיה כיף... שלא יגמר לעולם...

מיכל31

New member
סליחה פיראט

בפעם הבאה שאכניס שרשור, אם בכלל מבטיחה לכתוב את מה שאתה רוצה לקרוא ומה שנותר לי זה רק לקוות שתהנה.

הזרה

New member
אחד כותב הודעה, פיראט

והשני מגיב לתוכן (או שלא) ההודעה לשניהם אותה זכות של כתיבה והבעת דעה (כמו שנכתב כאן למעלה) תגובה כמו שלך תורמת רק להדגשת המיותר ה.

למעלה