שיחות לארץ

27David

New member
לוקאל 03

חברים, תודה על התגובות הבעיה עם שירותי האינטרנט היא שזה VO-VIP וזה לא נוח כל כך האמת שביררתי עם חברה שנקראת LOCAL03 והם הציעו הצעה שנשמעת לי ממש טובה תוכנית של התקשרות לארץ וקבלת שיחות אנלימיטד, ללא הגבלה נותנים לך מספר 03 ואתה יכול לקבל שיחות לכל טלפון, ומי שמתקשר אליך משלם עלות של שיחה בישראל ולחיוג את מתקשר למרכזיה כזו ואתה מוציא שיחה לארץ. האמת שהנציג שלהם דיבר על חיוג ישיר, שנותנים לך מספרים מקומיים בניו יורק ואז כאילו לאנשים שאתה מחייג אליהם בישראל גרים בניו יורק עם מספר אמירקאי (כמו הרעיון של מספר ה 03)- אם הבנתי נכון. בדקתי באתר שלהם ויש להם תוכנית אנלימיטד ללא הגבלה לטלפונים בתיים ואם את רוצה אתה יכול להוסיף דקות סלולר. ומדליק גם שהנציג אמר שאין להם התחייבות- שזה חודשי ואפשר לעבור מחבילה לחבילה אחרת בהתאם לצרכים והחיוגים הם לא רק לישראל אלא גם לעוד יעדים בעולם מישהו מכיר? מישהו מחובר אליהם שיוכל לשתף קצת?

mt98

New member
איך מזהים שקרן?

כל משפט שני שלו מתחיל ב"האמת". אבל במקרה הזה זה יותר גרוע משקרן, זה חתיכת טינופת שמפיצה ספאם על הגב של אנשים טובים שמנסים לעזור לה.

DTUT

New member
VO-VIP?

נלחץ בטרם עת
לפחות תלמד את החומר הנלמד בכיתה לפני שאתה בא לפרסם....

DTUT

New member
אתה מתכוון

VOIP = Voice over IP כאמור תעשה שיעורי בית כשאתה מוכר משהו לפחות תבין על מה אתה מדבר...

RonspotNL

New member
סקייפ

יש מנוי עולמי שאיתו אתה יכול להתקשר לכל טלפון ביתי בישראל ובכל מקום אחר בעולם לדעתי מאוד מומלץ

27David

New member
אבל סקייפ גובים מלא כסף על סלולר 12 סנט!!

וזה הרבה יותר נוח כשאפשר להוציא את השיחות מהטלפון/נייד ולאו דווקא אתה כל הזמן בבית מול המחשב

billc

New member
מציע לך לעבור לסקייפ

אני מתכוון כעובד הם בטח משלמים יותר טוב מLOCAL03

27David

New member
תודה על העזרה

בדקתי בסקייפ, נשמע טוב יש דרך אחרת לשלם ולא און- ליין? זה תמיד הפחיד אותי מצאתי עוד אפשרות- Rebtel - יש כל מיני חברות נוספות, חוץ ממחיר, מה השיקולים? נ.ב. אין צורך בהודעות קטלניות. קראתי את מה שכתבתי ואני מתנצל אם נשמעתי בהודעה שלי פורמלי מדי, פשוט עשיתי copy&paste ממכתב ששלחו לי באי מייל וערכתי
דויד

eladts

New member
כאילו של-LOCAL03 יש חנויות RETAIL

דוקא לסקייפ אפשר לשלם ע"י שוברים שוקנים בוולמרט, לא פחות. אבל ככה צריך לשלם מס קנייה מקומי.

אפרת ר

New member
012 גלובל

יש לי חשבון pay as you go שלהם, אני לא מדברת המון אבל מרוצה. שיחות לנייד בארץ 7.5 סנט לדקה, לנייח 1.5 מקבלים מספר ישראלי כך שמהארץ יתקשרו אליך במחיר שיחה מקומית ולך זה יעלה סנט וחצי. אם תרצה אוכל להפנות אותם אליך דרכי ואז תקבל גם 30 דקות חינם או משהו כזה. שלח לי מסר אם תרצה

אפרת ר

New member
וגם

יש תוכניות נוספות אצלהם אם מדברים יותר שמתקשרים אליך אפשר לתת אפשרויות שזה יחייג לבית\עבודה\נייד וכדומה החיוג מפה הוא למספר מקומי בארה"ב ואז מחייגים לארץ.

27David

New member
כבר התחברתי

התלבטתי בין חבילה כזו לחבילת אנלימיטד PAY AS YOU GO הוא ממש משתלם בתעריפים, אני לא מכיר את זו של 013 אבל יש את אותה החבילה גם ללוקאל 03 וגם לבזקום עם אותם תעריפים אני ממש נדלקתי על הרעיון שבלוקאל 03 לא צריך להתקשר למס' גישה, יש חיוג דיירקט שחוסך זמן

שי קון

New member
מה זאת אומרת אין מספר גישה?

איך מחייגים ישר? איך אתה מחייג לישראל?

למעלה