שיחות לארץ

27David

New member
שיחות לארץ

שלום שלום רציתי לברר מה הם אפשרויות החיוג מארה"ב לארץ? אני משתמש עכשיו בכרטיסי חיוג וזה די מסורבל ומעצבן. חיוג ישיר עולה מלא כסף, גם להורים שלי שמתקשרים מהארץ. מישהו מכיר עסקה זולה להתקשרות לישראל מארה"ב או לחילופין, להתקשר מהארץ לארה"ב (בעיקר לסלולרי שלי) בבקשה, לכל היודע דבר או שניים בעניין

AdiNH

New member
אני משתמש בזה

ממלאים את מספרי הטלפון שמחייגים מהם ויוצרים חיוג מהיר לטלפונים בישראל ולא צריך לזכור את הקוד הם מזהים אותך מהטלפון שהתקשרת והכל בשתי סנט לדקה,גם סקייפ מציע מחיר דומה לטלפון רגיל

Ayelet CA

New member
בזקום

15-20 דולר בחודש לך. אתה מתקשר למספר מקומי כאן ומשם חיוג רגיל לארץ להורים בישראל יש מספר גישה מקומי ישראלי ומשם יש להם אפשרויות לגישה ישירה אליך הביתה ולנייד.

chulila

New member
ולהוסיף לזה

השבוע קיבלתי טלפון מנציג שלהם שאני מדברת יותר מדי ועל כן או שארכוש דקות נוספות, או שינתקו לי את השירות. בתור חברה שמפרסמת את עצמה כמסלול ללא הגבלה, זו נראית לי חוצפה ממדרגה ראשונה! מלבד זה, לא היו לי תלונות על השירות שלהם.

chulila

New member
אני לא חושבת שזה משהו שהם מפרסמים

ואני מתייחסת לבזקום, אבל כאמור התקשרו אלי כדי להגביל לי את השיחות, כי לכאורה אני מדברת יותר מדי. ההשערה שלי אומרת שמכיוון שהם היו הראשונים בצורת השיחות הזאת, ומכיוון שהם מניחים שלקוחות לא ירצו להחליף חברה, הם מרשים לעצמם לשנות את התנאים באמצע החוזה. ספציפית, אני לא ידועת מה בדיוק ההגבלה, אבל אמרו לי שהם מציעים לי לקנות חבילה, שבה דקה לקווי תהיה 1 סנט ודקה לסלולארי תהיה 7 סנט ובחבילה יהיו 20$. כל דבר שארצה לדבר מעבר למה שכלול - אצטרך לרכוש עוד דקות. הם לא ממש הותירו לי ברירה והודיעו שהאופציות שלי הן או לעבור לחבילה הזו, או לנתק את השירות.

27David

New member
אנלימיטד עם הגבלה

אני התחברתי לשירות אנלימיטד (סוף כל סוף
היה רשום לי שזה לשימוש סביר במייל אישור הצטרפות התקשרתי לברר ואמרו לי שזה עד 25 שעות בחודש - שזה מלא זמן ודי מכסה אותי אבל זה לא (ללא הגבלה)

שי קון

New member
גם לי זה קרה לפני שבועיים עם בזקום

בדיוק אותו דבר ואותם סכומים הקטע הוא שהייתי בטוח שזו שיחה מהשרות הטכני, שיעזרו לי עם תקלה עליה התלוננתי. דרך אגב באיזור ראש השנה גם את לא הצלחת להתקשר? 3 ימים שכמעט ולא הצלחתי להתקשר, כל הזמן "פליז דייל דה נמבר...". פעם אחת רציתי לדבר עם ההורים לפני שהחג יכנס, אז צלצלתי ישיר ואמרתי לאמא שלי לחייג אלי (הרגשתי שחזרתי לימי הצבא שמתקשרים מציבורי ומתחננים שיחזרו מהר...). החשבון לא אחר להגיע. מישהו רוצה לנחש כמה עולה דקת שיחה לישראל מהטלפון של וורייזון אם לא עשיתי תוכנית?

chulila

New member
לא זוכרת תקלה ספציפית לפני ראש השנה

אבל זה יכול להיות קשור לזה שעבדתי את רוב הזמן לפני החג... אני שמחה לשמוע שזה לא עניין שקרה לי. דרך אגב - מאז הפוסט הקודם שלי - התקשרתי לברר אצל המתחרים, וב - 013 הנציגה התעקשה לברר למה אני מתנתקת מבזקום. כשסיפרתי את הסיפור, היא אמרה שגם אצלהם חריגה קבועה מה - 2000 דקות בחודש תביא לניתוק מהשירות או להעברה למסלול שונה מה"ללא הגבלה". זו קצת שערוריה בעיני לכנות מסלול "ללא הגבלה" אבל למעשה להגביל אותו בזמן. כך או כך, הבירור שלי העלה ש - 012 הכי זולים. ה"ללא הגבלה" שלהם הוא רק 14.99 לחודש, נכון לרגע זה, לעומת 19.99 אצל שני המתחרים.

שי קון

New member
האמת היא שזה כתוב בכל מקום באתר שלהם:

"בזקום מאפשרת לך ליהנות משיחות ללא הגבלה ליעדי חינם, על מנת למנוע ניצול לרעה של שירות החינם, בזקום תמנע שימוש מוגזם בשירות" לפני שהתחברתי לבזקום קראתי ונברתי, לפני שנתיים כשהתחברתי כמעט ולא היו מתחרים (אני חושב), אבל מה שקראתי בכל מקום זה שהשירות שלהם חרא (דבר שהתברר כנכון) לכן הבטחתי לעצמי שלא חשוב מה קורה איתם, אני לא אתעצבן על השירות כי מראש הכנסתי את עצמי למיטה חולה. לפני כחודש התקשרתי לאחד המתחרים לבדוק מחירים, דווקא בעקבות דואר ספאם שקיבלתי... המוקדנית לא ממש ידעה על מה אני מדבר, לא הכירה את המבצע ששלחו לי ובסוף אחרי שחזרה אלי, היא קיבלה אישור להשוות לי את התנאים לבזקום, אז תודה, כדי להשוות אין לי מה לעזוב.

שי קון

New member
עוד חוצפה של בזקום

זה להלל שירות שלהם, להתהדר בו: שיחות מהמחשב בזקום מאפשרת לך לבצע שיחות טלפון בנוחות, גם באמצעות המחשב. יכולים לעשות זאת באמצעות 2 שירותים: 1. טלפון מבוסס דפדפן (אינטרנט-פון).* 2. טלפון מבוסס תוכנה (מחשב-פון).* השירות הזה נח במיוחד לאנשי עסקים ומטיילים בעולם הנושאים איתם מחשב נייד, או טלפונים ניידים עם יכולת להתחבר לאינטרנט. באמצעות האינטרנט תוכלו להשתמש בשירותי בזקום מכל העולם (לרבות ביעדים בהם אין לבזקום מספרי גישה, או במקומות בהם אינך יכול להתקשר למספר הגישה) וגם ליהנות מתעריפי שיחות בינלאומיות מוזלות. אבל אז כשזה לא ממש מצליח, אז התשובה בתמיכה היא: אנחנו לא יודעים לטפל בזה, אין לנו מושג, והכי נורא: זה לא התפקיד שלנו. זה שירות אקסטרא שאנחנו לא תומכים בו, מה אתה רוצה... אז למי לפנות? לא יודעים. ניסיתי פעמיים במרחק של חצי שנה, אותה תשובה מטומטמת.

chulila

New member
זו רק עדות לזה

שעל אף שבזק כבר לא שולטת בשוק השיחות בארץ ובזקום כבר לא שולטת בשוק השיחות הבינלאומיות עם מספר הטלפון הישראלי (כמו לפני שנתיים לפחות) המנטליות נותרה כשהיתה. כלומר - מכיוון שאנחנו היחידים שמספקים את השירות, אין בעיה לתת שירות לקוחות מזעזע, לא להתייחס כראוי לתלונות ושאלות ולטרטר את הלקוחות כמו שרק בבזק יודעים. אני שמחה שאני עוזבת אותם, ככה סתם בשביל הנקמנות והלקח...

שי קון

New member
אני כזה... שונא שינויים ומשלם על זה

לא אוהב להחליף מספר... צריך לבדוק, אם בזקום היא חברה ישראלית, אז היא אמורה להיות תחת חוק ניידות המספרים, לא?

chulila

New member
../images/Emo13.gif כן, חשבתי על זה...

אבל רק המחשבה על הבירוקרטיה הנוספת מעבירה בי צמרמורות... נראה, אם זה ילך בקלות, סבבה, אם לא, אמצא מספר אחר - אנשים יתרגלו.

למעלה