שיחות טלפון בסרטים

שיחות טלפון בסרטים

זה משהו שתמיד הטריד אותי... כמעט תמיד כשבנאדם מדבר בטלפון בסרט ולא רואים או שומעים את הצד השני - הבנאדם פשוט חוזר על כל מה שהצד השני אומר! אז נכון, הם רוצים שתוכן השיחה יהיה ברור, אבל בכל זאת - קצת אמינות
ככה בערך תישמע שיחת טלפון ממוצעת בסרטים אם נקשיב לשני הצדדים (פיט הוא זה שרואים ושומעים): <רינג רינג> "הלו?" "פיט, מצאו את הרוצח!" "מצאו את הרוצח?" "כן, אנחנו צריכים שתבוא למשטרה כדי למסור עדות!" "אתם צריכים שאני אבוא למשטרה כדי למסור עדות? עכשיו?" "כן, עכשיו! ותביא איתך את ג´ניפר" "בסדר, אני אביא איתי את ג´ניפר" "להתראות פיט" <פיט סוגר את הטלפון בלי להגיד להתראות, כנהוג בסרטים> לא הכי אמין...

GK_FF

New member
לא נכון.....

זה לא בכל סרט ככה, אפילו לא ב"רוב הסרטים", רק בכמה שהבמאי (או הטסריטאי) לא עשה עבודה טובה, וחוצמזה כשזה כן קורה, תמיד הצד ששומעים אומר ביי!

*ויקי*

New member
קצת הגזמת....או שלא...

זה לא ככה בכל הסרטים, אבל יש סרטים כאלה...וזה באמת לא אמין כי ביום יום אנחנו לא מדברים ככה בטלפון, נכון? לפחות רובנו.... שלכם, ויקי

בחלק גדול מהסרטים זה אכן כך...

אולי אתם פשוט לא שמים לב לזה... אבל מעכשיו שימו עין על הנושא הזה - ותראו כמה פעמים האדם שמדבר בטלפון פשוט אומר את מה שהצד השני אומר לו בטון אחר (בד"כ בצורת שאלה... "המגפיים נשארו אצלי?")!

GK_FF

New member
אני תמיד שם לב לדברים כאלה

אבל אין את זה הרבה דווקא, כמו שChot אמרה, בדרךכלל יש עוד מישהו בחדר כשזה קורה....

Havi

New member
מספרי טלפון

תמיד, תמיד הם יודעים אותם בע"פ! ולא משנה אם מדובר במכרים, משרדים ממשלתיים או חנויות מכולת

*ויקי*

New member
פחחח

נכון!!! עכשיו אם אני חושבת על זה, זה ממש נכון מה שאת אומרת! הם יודעים את כל המיספרים בעל פה!!! כמה מוזר............ שלך, ויקי

GK_FF

New member
מה??

בסרטים ביכלל לא רואים אותם מחייגים מספר, הסצינה ישר מתחילה בדיבור, אז את לא יכולה לדעת (ככה זה לפחות ברוב הסרטים)

נו, מה, אנשים מקובלים..

רק מתקשרים אליהם והם לא לאחרים... הכי מעצבן זה הסרטים האלה שיש את הדמויות שמתקשרות ומשאירות 500 הודעות בערך על המשיבון של חברה שלהם, שכל מה שהמסכנה רצתה מהם בסך-הכל זה חתונה, והם לא מבינים את זה... לרחם עליהם.. איזה בן אדם מתנהג ככה?! הייתי אומרת למישהו כזה, שרק בגלל מידת הנואשות, -"יאללה ביי!"...

Chot

New member
אשפתות

אני אף פעם לא הבנתי איך האנשים בסרטים לא נעלבים כשמישו פשוט מנתק תטלפון בלי הודעה מוקדמת. למה, אגב, הם לא אומרים "להתראות", "שא ברכות", או פשוט "ביי"? והאנשים בתגובות צודקים- זה לא תמיד ככה. בד"כ שמים עוד דמות בחדר עם המשוחח כדי שהוא יוכל להסביר לה לפרטים את השיחה. או זה או זה. אוטו אוטו. כואב לי האף.

בדומה ל....

מכוניות שאף פעם לא ננעלות .. חוץ מזה אם לא יודעים מה התרחש בשיחה-זה כדאי ליצור מתח וחשיבה אצל הצופה ,תורם לעלילה.

imiller

New member
אם כבר מדברים על אמינות בסרטים...

אני מכתיר את החוש השישי כסרט עם הכי הרבה חורים בתסריט שיכולים להיות... ברוס ויליס שנה שלמה לא אכל, לא שתה, לא דיבר עם אישתו, לא דיבר עם אף אחד בעולם חוץ מילד אחד מסכן,לא דיבר בטלפון, (אולי הוא הלך לשירותים אבל את זה לא ראו בסרט), וכל זה במשך שנה שלמה! למה לקחו לו שעתיים שלמות של סרט להבין שהוא בכלל מת כבר מזמן??? בגלל זה ובגלל עוד סיבות רבות העדפתי את בלתי-שביר, שזה סרט מצוין של אותו הבמאי. איתי

Chot

New member
חיחי.. צודק

גם העובדה שאשתו לא דיברה איתו שנה שלמה. הוא חשב שאלו רק בעיות בזוגיות.

או סוף סוף האמת על "החוש השישי"

עוד מישהו שם לב לזה חוץ ממני.... אחחח ההקלה... הסרט עצמו היה מאוד מפחיד וגם די אהבתי אותו, אבל הסוף פשוט ה-ר-ס את כל הסרט! כמה לא הגיוני יכול להיות סרט שמתיימר להיות אמיתי?! איך זה הגיוני שברוס נכנס לבית של הילד בלי לדבר עם האמא? איך היא פתחה את הדלת? איך הוא לא היה מודה לכך שהוא מת? איך אפשר שנה שלמה בלי לדבר עם אשתך?! ואיך הילד הזה שטוען שהוא רואה אנשים מתים, ומת מפחד מהם, לא מפחד מברוס, הרי גם הוא מת, ועוד יש לו חור בגודל של בור באמצע הבטן! כל-כך הרבה דברים שגויים ולא הגיוניים שקצת הרסו לי את הסרט... אבל חס וחלילה לשלול את ברוסי ששיחק בצורה בלתי רגילה ב-12 קופים ("אף פעם לא הייתי בחוף הים"..) וב"הילד".

dylan

New member
גם שהוא נוסע איתו באוטובוס...

אני מניח שהנהג התעלם ממנו, דבר שהיה אמור להראות לו קצת חשוד... אבל הם נותנים לזה הסבר די קלוש בסרט "מתים רואים רק מה שהם רוצים לראות" החור היה בגב שהי מוסתר מתחת למעיל כל הזמן ולמרות החורים זה סרט מעולה

Chot

New member
אוקי אבל

תכתבו P בכותרת של ההודעה! (למען אלה שעוד לא ראו)

מימי

New member
יש לי שאלה

בחירת השמות בהודעה הראשונה היתה מקרית? או שבכוונה רצית שאני אקנא וכתבת את השמות פיט וג´ניפר, שזה כמו בראד פיט וג´ניפר אניסטון??? שתמות, הכלבה!!!

איזה שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה סרט ענק החורים בתסריטו לא מפריעים במיוחד הסוף בסרט הוא כל הקטע, ההפתעה (שהתסריטאי והבמאי נותנים אותה בצורה גאונית) היא עצומה ואז זה גורם לך לחשוב על כל הסרט בלתי שביר זה סרט עלוווב עם בכלל לא מפחיד ולא מעניין עם סוף עלוב סתם ניסיון לחזור על ההצלחה של החוש השישי

למעלה