שיחות טלפון באיטליה

inokurz

New member
שיחות טלפון באיטליה

נוסעים לשבוע באיטליה. על מנת להיות בקשר ביננו באתר, האם עדיף לקנות חבילה מהארץ או סים מקומי באתר?
תודה מראש

inokurz

New member
גררר...

סליחה על הפרסום הכפול...

איל שחר

New member
תסתכלו על החברה האלו: SIMLESS

SIMLESS.CO.IL

קניתי לאשתי ולי לפני שנה בחנות של למטייל ואני משתמש בהם גם השנה. גם בתי שטיילה כמה חודשים בדרום אמריקה השתמשה בהם ולה זה היה שווה.
האם שווה כלכלית? עדיין לא החלטתי.
לפחות השיחות בניכם תהיינה זולות יותר.

Snow Fiend

New member
לחברים שלקחו את הסימלס הזה היו מלא בעיות !!

היו בעיות בלקבל ולהוציא שיחות, כי בשביל להתקשר צריך לעשות חיוג מוזר כזה שמחייגים ואז זה מתנתק וחוזר אליך בשיחה נכנסת.

אני לא אוהב את הקומבינות האלה, עדיף לקנות סים מקומי או במקרה הכי "גרוע" לעבור לגולן טלקום או לחברות החדשות עם שיחות חו"ל..

davesh

New member
גם בגולן ובחברות האחרות השיחות הן בשיטת

ה-CALLBACK, כלומר אתה מתקשר ומנתק וזה מתקשר אלייך.
לפני שנה השתמשתי בסים של סימלס, ולא הייתה לי שום בעיה עם זה. אתה מתקשר, זה מנתק את השיחה, ואחרי כמה שניות מתקשר אלייך חזרה.
השנה טסתי עם סים של גולן לאוסטריה, ומשום מה הוא לא הסכים להתחבר לאף אחת מהרשתות.
השנה קניתי סים מקומי עם חבילת גלישה של 1GB, וזה היה מעל ומעבר למה שצריך. עשיתי כל יום שיחות וידאו עם הבית, העלתי תמונות לפייסבוק, ושלחתי מסרונים בוואטס-אפ ולא השתמשתי בחצי מנפח הגלישה.

alonaski

New member
חחחח רעיון מקורי!!!

אני פעם ניצלתי את הפורום לאותו שימוש, כשהייתי בחו"ל... התלבשתי על הודעה מאחד העמודים שהוא כמה עמודים אחורה לדף הפתיחה... וניהלתי שם התכתבות אישית.

itamo

New member
עדיף לקנות בחו"ל

תקנו כרטיס סים מקומי, החבילות של חברות הסלולר בארץ הן ממש לא כדאיות. ג'יגה יעלה לכם באיטליה כ 10 יורו ותוכלו לדבר ביניכם חופשי בסקייפ, וואטסאפ, ג'ימייל וכו.. תכנסו שם לכל חנות של vodafone ושאר החברות.
גם תוכלו לגלוש באינטרנט, ולדבר עם הארץ במחיר של שיחה מקומית עם Bphone. תעשו עקוב אחרי למספר של הסלולר לבזק ותקבלו גם השיחות לסלולר שלכם במחיר של שיחה מקומית בארץ.

גם תוכלו להיות מחוברים כל הזמן בגוגל לטיטוד או באפליקציות GPS אחרות ולראות על מפה איפה כל אחד נמצא באתר.
אני ממליץ על מפריקה שניתן להוריד אליה בחינם מפות עם מסלולים של רוב האתרים ולראות את המיקום שלך ושל שאר החברים במסלולים.

davesh

New member
הפתרון עם ה-BPHONE טוב רק אם יש לך קו בזק

פרטי. אם זה קו של הבית אז איך אתה מבדיל בין שיחות נכנסות לבית לבין שיחות נכנסות המגיעות מהעקוב אחריי?

למי שאין קו בזק פרטי, או קו של בזק בכלל (כמוני), אין פתרון לשיחות נכנסות. איבדת את היכולת לקבל שיחות ברגע שהחלפת סים.

itamo

New member
למה אני צריך להבדיל ?

לא הבנתי למה אתה מתכוון. הקו הפרטי הוא הקו של הבית, זה הבית שלי שאני גר בו ויש לו מספר של בזק שאני לוקח איתי לחו"ל.

למה שיהיה איכפת לי אם השיחה מגיעה מהמספר של הבית או מהמספר של הסלולר דרך עקוב אחרי ? הסיבה היחידה השאני יכול לחשוב עליה היא בגלל השיחה המזוהה שלא תעבוד, אבל מי כבר יכול להתקשר אלי שאני לא ארצה לדבר איתו ? אם לא בא לי לדבר, תמיד אני יכול לומר שאני בחו"ל ושנדבר כאשר אחזור.

davesh

New member
אם אתה גר לבד אז אתה לא צריך להבדיל

אבל אם יש עוד אנשים שגרים בבית ומשתמשים באותו קו אז אתה לא יכול לענות לכל השיחות כי יתכן והשיחה הנכנסת לא מיועדת לך אלא למישהו אחר מבני הבית.

itamo

New member
במקרה הזה אתה צודק. אבל אנחנו טסים ביחד

ואני שימשתי בתור המרכזיה שמקבלת את השיחות מהקו הביתי (לא שניסו יותר מידי להתקשר, הודענו למי שצריך שאנחנו נהיה בחו"ל).

דרך אגב הפטנט הזה לא עובד בגולן טלקום, כי ברשת המפגרת שלהם אין עקוב אחרי (וגם הנדידה בחו"ל לא ממש עבדה), עשיתי רק לקו ברשת פלאפון של חברה שלי.

למעלה