שיחות ברשת - מה עדיף?

binon

New member
שיחות ברשת - מה עדיף?

יש עכשיו הרבה אפשרויות ל VOIP והשאלה מה עדיף. יש לי חשבון בסקייפ שאני כמעט לא משתמש בו כי הוא שותה את הסוללה חוץ מזה יש לי גם VIBER שניסיתי פעם אחת ואיכות השמע הייתה מזעזעת עכשיו ראיתי שבאנדרואיד 2.3.5 יש תמיכה ב SIP והשאלות שלי הן 1.האם השירות הזה שונה מהותית משמעותית משני השירותים הקודמים 2.איך מגדירים את הפרמטרים בלי להוריד את היישום של התוכנה (בהגדרות שיחה צריך להכניס שם שרת וכו'). נרשמתי לאתר שלהם אבל קיבלתי רק קישור ליישום. מיילסטון 1 עם אנדרואיד 2.3.5 בתודה מראש

voguemaster

New member
סקייפ עובד טוב יותר מ-GTALK בוידאו

כמו שאומרים - BY FAR יותר טוב, גם על 3G. וייבר מניסיוני עדיין רגיש ביותר לתנאי הרשת, בעיקר במקומות עם קליטה לא מדהימה. אז באמת יש קיטועים מעצבנים וארוכים לפעמים. מצד שני, כשהחיבור טוב זה עובד מעולה ואני מדבר ככה עם אנשים בחו"ל (ארה"ב ספציפית) והכל טוב בד"כ כך שהייתי אומר שוייבר בהחלט ממלאת את התפקיד שייעדתי לה כמו שצריך. מהניסיונות שלי עם GTALK בוידאו ואפילו באודיו זה פשוט לא עובד מספיק טוב. לא ברור לי למה כי גוגל בד"כ עושה דברים כמו שצריך..

voguemaster

New member
אגב

בסקייפ האחרון אפשר לבצע SIGN OUT מהחשבון. אומנם ה-SERVICE נשאר למעלה כל הזמן אבל כשאתה SIGNED OUT זה ממש לא מבזבז סוללה. תלוי בסוג השימוש שלך באפליקציה. אני צריך אותה בעיקר כדי לדבר עם משפחה מחו"ל בוידאו.

binon

New member
תודה. ושאלה לגבי GTALK

איך עושים שיחות ב GTALK? חשבתי שזה להודעות בלבד. או שאתה מתכוון ל google voice שככל שאני יודע עדיין לא זמין אצלנו?

למעלה