שיחותי עם הספר ../images/Emo68.gif
פעם בכמה זמן, כשיותר מדי אנשים מתחילים לשאול אותי אם אני מרגישה טוב והכל בסדר, אני מזיזה את עצמי למספרה
ואתם יודעים, לספרים יש בדרך כלל שם כזה , "שוקי" או "רוברטו" או "פרנסוא"... לספר שלי קוראים אלי וככה הוא גם נראה. הוא עגלגל, לבוש בטריקו מהוהה וג´ינס שידע ימים כהים יותר. אני נכנסת, (כמובן, בלי לתאם מראש, כי אם יש משהו שאני שונאת זה הטלפונים המקדימים האלה שבסוף את במילא צריכה לחכות איזה חצי שעה) ורואה שלוש גרציות עם הצבע על השיער שקועות במגאזינים. אלי שקוע בסנדוויץ´ ענק. אני: אהלן, אפשר להסתפר? אלי: עוד מעט. אנחנו לועסים עכשיו. שבי. לא פה!!! שם. רחוק.
אני: אין בעיה, אם לא נוח אני הולכת... אלי: את אל תתחילי...תמיד את באה, מדליקה אותי 5 דקות והולכת... (אני: חחחחחחחחחחחחחח) אלי: טוב, יאללה, לכי לחפוף. טוב, מה עושים? אני: כרגיל, קצת להוריד, קצת לדרג. בלי להתפרע, הא? אלי: איתך להתפרע? חה. את אם את הולכת לישון ב1.00 ולא בחצות זה נקרא להתפרע. (אני: חחחחחחחחחחחחח) אלי:טוב, נו, שבי ישר, נו!!!
עזבי ת´פלאפון, למה מי יתקשר אלייך את? (אני:
) אאאאאאאאפצי´י!!!!!!!!! אלי: פייייייייי מה את מתעטשת עלי?!!!! אני: מה לעשות, מצודדת. אלי: אני מקווה שאין לך איידס. אני: לא בטוחה. הבדיקה האחרונה עשיתי לפני הלידה. עברה כמעט שנה
אלי:
אני: ותעשה לי פן. יש לי ארוע ואני רוצה לראות מה עדיף, הח´ארטה שלך או טבעי.
אלי: ככה?!!! תראי, אני אעשה לך פן מיוחד. אני: נסיונות תעשה על אשתך. אלי: יו
...שו נסיונות? אני אעשה לך פארה פוסט כזה, אבל לא בדיוק, כמו בקבוקים סגורים כאלה מאחורה...משו משו... אני: פארה פוסט?! מאיפה הוצאת אותה? מהקבר? אלי: יאללההההה איתך...היום מי שמבין עושה כזה, לא פן רגיל. אני: טוב, סע. מ´כפת לי, ממילא אני באה הביתה וחופפת . אלי:
תראי את זאתי (מצביע על זאת שלידי) שעה מדברת בטלפון, בטח עם עצמה. (אני: חחחחחחחחחחחח) וואלה...לא רע בכלל...החזרת אותי 15 שנה אחורה....שתי טיפות מים פארה פוסט
אלי: בחיי, אם הייתי רואה את שתיכן הייתי מתבלבל. אני: טוב, אולי אני אבוא מחר לעשות פן. אלי: את אל תאיימי עלי. אני: כמה עלה לי התענוג הזה שתשמיץ אותי חצי שעה?
אלי: מחיר מיוחד רק בשבילך, עשרים אחוז יותר. אני:
שיחותי עם ילדיי שיבואו בצהריים הביתה: אני: שלוווווווווום ילדים!!!!!!!! ילדים: עוד פעם עשית ת´שיער החלק הזה...איכססססססססססססססססססססס... חחחחחחחחחחחחחחחחחח צהריים טובים
ג´ול
פעם בכמה זמן, כשיותר מדי אנשים מתחילים לשאול אותי אם אני מרגישה טוב והכל בסדר, אני מזיזה את עצמי למספרה