שיחון צרפתי

michaell

New member
שיחון צרפתי

אני עומד לטוס לצרפת חודש הבא (עם ה-505) ורציתי לשמוע אם מישהו התנסה בשיחון (קצת יותר ממילון) אנגלי/צרפתי שיאפשר לי תרגום מורכב של משפטים בסיסיים לשפה המקומית. אשמח לתגובות וקישורים עבור שיחונים ו/או מילונים מומלצים. מיכאל

michaell

New member
ומפות של צרפת?

ומהו האתר המומלץ להורדת מפות לפאלם? (עולמיות/ארציות/עירוניות)? האם עדיף להפוך תמונת GIF/JPG מהאתרים הגדולים או שיש אתר מתמחה לקבצי פאלם? מיכאל

מפות ומילון לעיר האורות

בקשר למפות - יש מפה מצוינת בתוכנת ה- CitySync של פריז. זו התוכנה שבעצם מורידה את כל מה שכתוב במדריך Lonely Planet לפאלם ומחולקת לפי ערים בעולם - מאוד מומלץ. בקשר למילון\שיחון - אני משתמש ב- Language Teacher אנגלי-צרפתי ולהפך. זה ללא ספק המילון הטוב ביותר שקיים בשוק (יש גם עברי-אנגלי) והוא בעצם עדיף על שיחון - אתה הרי לא מתכנן לדקלם כמו טוקי משפטים כמו קה-לור-א-טיל (מה השעה) או וו-פרלה-אנגלה (אתה מדבר אנגלית?), נכון... אנוכי הסמור.

michaelll

New member
לא הבנתי את הליך ה Registration

בקשר ל: CITYSYNC - השירות חינם או שצריך לשלם? ואם צריך לשלם, או לקנות משהו כדי לקבל קוד - מה ואיך בדיוק? תודה.

הסבר קצר

קודם עליך להוריד את התוכנה מ- Destinations בגרסת דמו - או לקנות אותה ישר משם. ה- registratin בה כדי לקבל עדכונים ואפשר לעשות אותו אחרי קניית התוכנה. בהצלחה, Vive le France je suis weasel

למעלה