שיחה...

Sprite

New member
שיחה...

היום הייתה לי שיחה עם הרכזת שכבה היועצת, המחנכת ואבא שלי! כלומר אני על סף לעוף מהבית ספר עם אני לא משפרת את הציונים שלי... וגם ראיתי את החבר שלי לשעבר מנשק את החברה שלו! זה כואב!! כי אני עדיין אוהבת אותו למרות שנפרדנו כבר לפני 4חודשים ואני נפרדתי ממנו הוא החבר הראשון שלי והאהבה הראשונה שלי!!

באמת לא יזיק לך לשפר ציונים

כי ``עם`` לא תשפרי ציונים אז יעיפו אותך מבית ספר. את מבינה? ``עם`` לא תשפרי ציונים יעיפו אותך מהבית ספר!!!!

Sprite

New member
אויש נו באמת!

זה תמיד קורה לי! לא שמתי לב אני מצטערת!!

N0

New member
מה את עושה ?

את לא יודעת שלא נכנעים לסחטנות האיותית של האנשים פה. פעם הבאה פשוט תרשמי . ``אני ממש מצתערט שזה מפריאה לחה אבל כחה זה, הני השטדל יוטר פאם הבאה, תוב ? `` לN0 כבר הפסיקו להציק על שגיעות כתיב וחוסר סימני פיסוק תראי זה עובד ! דיסלקטים לשלטון ! N0

N0

New member
יא גרביון עם רכבות...

אני יודע שאתה זה שתיקן אותה ! אני פשוט זועם שהיא מוותרת לך כל כך בקלות ! שגיעות כתיב זה דרך חיים ! (יו איזה כיף לשים סימני קריאה בסוף כל משפט !) בהני מווין עוטחה מצויין ! N0

erlich

New member
לדפוק את הראש חזק בקיר....

מכיר את ההרגשה... אין לכם כאלה שבועות שאתם פשוט מרגישים ששום דבר לא הולך? שהכל בזבל? לצערי זה קורה לי יותר מדי פעמים לאחרונה, אבל עובר אחרי איזה כמה ימים. וזה תמיד שילוב של כמה דברים מעצבנים!!!! אך, אין כמו לפרוק בעיות... אבל מצאתי פתרון, כמו שאמרתי לקורט ממקודם, ריצה טובה בחוץ באוויר הנקי, עדיף תמיד לרוץ באיזה יער, פותרת ה-כ-ל. אבל אני ממש מתכוון ל-ה-כ-ל!. ארז.

ENIGMA

New member
טיפ קטן לחיים...

לכולנו יש ימים מעצבנים פשוט אחרי הכל אנחנו בגיל הטיפשעשרה עצה ממני אליך.... תמצא דשא (בלי מוקשים) ופשוט תשכב עליו ותנסה לא לחשוב על כלום ולהקשיב לשקט אצלי זה תמיד עובד!!!

luka

New member
טיפש עשרה?

אולי את טיפשה :) סתם... להקשיב לשקט, אוקסימרון... השפעות מבחן בספרות...

yulia_tb

New member
אווווו. לא נעים בכלל!!

אבל אני מציעה שתמשיכי הלאה עם החיים!!! הוא באמת לא שווה את האהבה שלך, ובעיקר אין לך שום סיבה לעוף מהביצפר בגללו!!!

מישהי17

New member
אני מבינה מה את עוברת

אני מבינה מה את עוברת

זה ממש כואב נכון?? לראות את מי שאת אוהבת מנשק מישהי אחרת??!!! זה קרה לי לי ו את צריכה להמשיך הלאה! תהיי חזקה ושזה לא יפריע לך בחים!! you can do it girl!!!! :cool:

למעלה