שיחה עם ממ"ח השלוחה

שיחה עם ממ"ח השלוחה

בלי להכנס ליותר מדי פרטים הוא אמר שאי אפשר לצאת מחיל האויר אחרי סיום כיתה יב', זה מוזר כי אני מכיר בערך 5 אנשים שיצאו מחיל האויר אחרי סיום יב' והם לא ביחידות התנדבותיות לא בעתודה ולא כלום. ואם מבריזים מהקורסים צריך להתגיס רק אחרי 8 חודשים כדי שהקורסים יהיו על פזם זה נכון?

Babajista13

New member
אם כבר אז כבר

אני גם ראיתי לפחות 3 שוחרים שלמדו פעם בהולץ ועכשיו הם ממש לא קשורים, האחד מפקד טנק, השני במשטרה צבאית והשלישי לא זוכר, כאילו זאת עובדה. אבל אני לא מבין למה כל כך לנסות לברוח, כאילו זה צבא, רק 3 שנים, והם גם מבטיחים דברים כל כך מעניינים, אולי יצא מזה משהוא..

לא למדת משהו על היותך תלמיד בהולץ?

הצבא זה חבורה של שקרנים וגם היו פה כמה שוחרים שהם כבר בצבא ורשמו לא מזמן ששוחרים הכי נדפקים בצבא טוחנים הכי הרבה שמירות עבודות רס"ר ולא יודע מה כדאי שאנשים יפסיקו להאמין לכל הקטע של "שוחר מהולץ הוא שוחר איכותי" איכותי=לקבל בתחת 3 שנים

murzik3591

New member
חחחחחח... לקבל בתחת אתה אומר?

צריך לספר לחברה, נראה לי רוב הכיתה שלנו תשמח להתגייס

elik121

New member
חבורה של אפסים אתם.

בן אדם מברר מידע ואתם מציפים אותו בשקרים,אם אני אגיד לכם שאני מכיר יותר מאדם אחד שהלכו לצבא ורק הרוויחו מזה? חיל אויר הוא באמת החיל שנותן הכי הרבה כלים לאזרחות והשוחרות מקלה בהרבה מאוד מקרים את ההסתגלות ואת השירות,המפקדים נותנים הרבה יותר אחראיות לשוחרים,אז אם אתם סתם אפסים ממורמרים שלא מתאימים לשוחרות וקשה לכם ואתם ישר מחפשים מי להאשים חוץ מכם,אז תבינו שאתם טועים.

spider001

New member
אני לא יודע מי אתה אבל אתה

מזיין לי תמח וזה מעצבן כי הכל חרטא שטויות. קודם כל אני אגיד שכולם שקרנים מניאקים(המערכת הצבאית בטכני) וכולם ידפקו איכשהו (זתומרת השוחרים ). דבר שני אולי הבדל קל בין שוחר לחייל שוחר מקבל בתחת מהטכני על חודשיים קורס = 200 שקל בקושי מה עוד ששוחר משלם כלו לאתך כל שנה דמי רווחה וכו.. מה זה החרא הזה . הצבא מעוניין שישלם בעצמו. חייל מקבל משכורת צבאית על כל חודשה שזה יוצא 700 לחודשיים קד"צ מקבל 1200 שקל על כל חודש בקורס. ובבסיס? אין הרבה הבדל חוץ מכך שאתה נכנס ואתה לא "כל כך" צעיר כי קיבלת רב"ט ישר. זה הכל. מבחינת קידום והכל אותו הדבר.

elik121

New member
בטח שעם גישה כזאת נדפקת

כי אם היית מצליחן ולא לוזר כמו אלה שמתלוננים כל הזמן,לא היית מדבר ככה,אני בטוח שהאלף שלק האלה יעשו לך את החיים,וגם הפזם המטורף של שלושה חודשים,אני בטוח שממש תזדקן...אתה לא מציין את זה שהשוחרים מקבלים את הקורסים הכי טובים של ח"א? אז תפסיקו לספר סיפורי סבתא,אני מצפה בקוצר רוח לצבא ולהצליח שם בניגוד לכאלה שמתלוננים ונשארים למטה.

spider001

New member
איפה אבנט כחול?

איפה קשר מחשבים? איפה כל מערכי המיחשוב המתקדמים? מתי ניפתחו הקורסים הבאמת מועילים ביניהם : טכנאי טרקטורים, עגורנים וכו שייתנו משו לאזרחות. אין לי בעיה להתגייס , להפך אני רוצה מאוד אבל אל תאכיל אותם בלוקשים למה חיל האוויר זה ממש לא משו איכותי לרוב.

pure_as_fire

New member
elik

אין לי מושג מאיפה הבאת את השטויות שרשמת זה כזה חרטוט והכללה מיותרת והכי קרע אותי הקטע של הקורסים האיכותיים איזה בולשיט!!! לשוחרים מביאים את הקורסים של התפקידים הנטחנים, ולמה?? כי חושבים שמי שטחן 4 שנים כמו חרא יטחן עוד 3 בצורה הרבה יותר טובה מחייל רגיל שיבוא ויבהל. שוחרות מקלה על המעבר והתרגלות?? WTF!!! תפסיק לבלבל במוח שוחרים מגיעים לצבא רק עם יותר ציפיות וככה גודל האכזבות. בקיצור תחזור לעולם הורוד והמוזר שלך, ותהנה מהחיים. ותפסיק לטחון במוח שמרמור וגישה רעה הורסת הכול ותבין שמאחורי זה יש סיבות לאנשים, יש אנשים שמשקיעים מעצמם ודופקים רק הצטיינויות ובסוף שולחים אותם לדברים הכי לא קשורים למה שלמדו ומתייחסים אליהם הכי חרא כי מצפים מהם להיות פראיירים של המערכת ולאכול הכול

elik121

New member
מה אם אני אתן לך לפחות ...

3 דוגמאות של אנשים שהצליחו בח"א? אחי למשל עובד עכשיו באלביט על תפקיד של מהנדס,והם חטפו אותו אחרי ששמעו שהוא עבד על מכ"מים בח"א.חברים שלו כולם עובדים במקצוע,רוב המקצועות שאנחנו "טוחנים" בח"א זה טוב לאזרחות לחברות התעופה או מחשבים וכו'. ואל תשכח ששלוש השנים האלה נחשבות בנסיון מקצועי. אני לא אומר שהכל ורוד,אבל מי שרוצה מצליח,זה הוכיח את עצמו,אז תחליטו אתם מה אתם רוצים.

3 דוגמאות? ../images/Emo6.gif

בואנה יא מלקק למדריכים אתה יודע מה זה מקרה ספציפי? 3 דוגמאות? אתה יודע כמה שוחרים יש כיום? יש אחד ל1000 שאולי מקבל משהו טוב וכל השאר מקבלים בתחת אז מספיק עם השטויות לפי הכתיבה שלך אני רואה שאתה תהיה חתיכת מדריך דפקן לקקן

pure_as_fire

New member
אליק

על כול דוגמא שתיתן אני יכול לתת דוגמא של מקרה הפוך עזוב דוגמאות אתה יודע כמוני מה רוב המקרים ורוב המקרים הם באמצע, אנשים שעושים 3 שנים ומתחפפים לאזרחי וחיים רגיל אז אני לא פונה לאנשים האלה, ולא לאלה שמצליחים (שויהיה להם סבבה) אלא לאלה שהם בצד השני מהדוגמאות שנתת. וצד שני הכוונה לאלה שמשקיעים או שעושים הכול רגיל ונדפקים בצורה קיצונית, כאלה שעוד מההתחלה הם חרא לעצמם ולמערכת זה באמת בעיה שלהם.

elik121

New member
אני בעד! אתה איש חכם

אם אתם כאלה מדוכאים או תעזבו או תתאבדו. אבל לשרת בח"א שלוש שנים?! חס ושלום.

למעלה