שיחה עם הגננת
המון זמן לא הייתי כאן, מטעמי חוסר זמן-מחשב, אבל בכל זאת רוצה לשתף ולשמוע את דעתכם. כמה שבועות שהיתה לי הרגשה שנוני (4) עושה "רגרסיה לכבוד גיל שנה של אחותה" - הבנתי שזה ענין די נפוץ. קראתי כל מני דברים רלוונטיים פה בפורום והחלטתי לשוחח גם עם הגננת. אחרי הכל, היא רואה את נוני הרבה שעות ביום וגם יש לה "עין" יותר מקצועית. דבר ראשון - הגננת נענתה בשמחה. לכל מי שחושש להטריד, אני חושבת שהגננת פשוט נהנית כששואלים לדעתה ומעריכים את המקצועיות שלה. לגופו של דבר - בגן נוני מתנהגת באופן הרבה יותר טוב, והגננת לא הבחינה ב"רגרסיה". מייד נרגעתי
יש רק בעיה אחת שהיא חזרה לנוהג מעצבן, אחרי שכמעט נגמלה ממנו, של בכי כאמצעי תקשורת/לחץ. הגננת אמרה שבמקרה זה פשוט להתמודד ולא להכנע, והיא צופה שזה ייפסק כשהתוצאות יהיו לא טובות לה. הצעות לעתיד - להשכיב את שקד קודם, ואז לספר רק לנוני סיפור לפני השינה. התחלנו ואני משתדלת להתמיד
קצת קשה לי להקדיש לה "זמן איכות" או זמן בכלל, כי היא התחילה עם ביקורי חברים אינטנסיביים ביותר וחשוב לי לא להפריע לה, למרות שאני לא מבינה מה דחוף לבלות עם החברים מהגן אחרי 10 שעות של בילוי משותף. יכול להיות שגיל ההתבגרות מתחיל בגיל ארבע, ופשוט לא ידעתי?
המון זמן לא הייתי כאן, מטעמי חוסר זמן-מחשב, אבל בכל זאת רוצה לשתף ולשמוע את דעתכם. כמה שבועות שהיתה לי הרגשה שנוני (4) עושה "רגרסיה לכבוד גיל שנה של אחותה" - הבנתי שזה ענין די נפוץ. קראתי כל מני דברים רלוונטיים פה בפורום והחלטתי לשוחח גם עם הגננת. אחרי הכל, היא רואה את נוני הרבה שעות ביום וגם יש לה "עין" יותר מקצועית. דבר ראשון - הגננת נענתה בשמחה. לכל מי שחושש להטריד, אני חושבת שהגננת פשוט נהנית כששואלים לדעתה ומעריכים את המקצועיות שלה. לגופו של דבר - בגן נוני מתנהגת באופן הרבה יותר טוב, והגננת לא הבחינה ב"רגרסיה". מייד נרגעתי