שיחה עם אמא.

nati6589884

New member
שאלה לחקור ולהתייחס לפרטים באהבה? אתה עושה את זה?

אתה מערב רגש במחקר? שאתה נגיד רואה אותי סתם כדוגמה אתה מתייחס עלי כעל אדם עם רגשות? כי זו הטענה שהופנתה עליך אם אתה זוכר. לי אין בעיה כי אני יודע שאתה מאוד רגיש בפנים. אבל גם הפנו נגדי אותו מתקפה שאני לא רגיש ו" לוקח עכברי מעבדה" ומנצל אותם וכולם הם סך הכל נקודות על הבד כמו שכתבתי את בשיר אם אתה זוכר. מה דעתך?

nati6589884

New member
כן נכון זה גם לא מדבר עלי ואני נתתי את עצמיי כדוגמה.

אני מדבר באופן עקרוני. וברור אני לא אוהבתך ולא אף אחד אחר שהוא לא בקשר ישר איתך. אני נסיתי לומר האם אתה מערב רגשות במחקר זה הכל. אני ממש מתחבר למה שאמרת בין הכלל לפרט. אצלי אבל זה יותר חזק מאצלך כי אני מרגיש שוקקא הכל אלו
&nbsp
שאני לא מכיר יכולים לתת לי מענה ,פתרון, ואני מנסה לחפש קשר עם כולם כמו שאמרת " מתאהב בכולם".זה לא ממש מתאהב אלא מחפש בניגוד עליך קשר גם עם האנשים שהכי רחוקים ממני. בעייני זה מאוד מסוכן אבל גם מראה על אהבה ועל רצון להפתח מה דעתך? בגלל זה אני חוטף כל הזמן ומסתלבטים ,ועלי אתה מבין? כי אני חווה כל אדם כעולם ורוצה שכולם היו חברים אמרת פעם כולם חברים שלי. ואני גם לא מלטף ולא מנשק. אבל אני כן
&nbsp
תומך וגם עוזר וכן מנסה .זה קרה עם הדודה וזה קורה עכיו עם מישהיא אחרת, גם במצב כמו שלי. אני כן תומך אני לא אומר " מאמי" " וכל מיני כאלו זה לא הסגנון אבל אני יכול לשבת עם בן אדם ולעודד אותו כל הלילה גם. כי זה חשוב לי שהירגש טוב....

arana1

New member
כן, אני עושה את זה כל הזמן

השאלה היא מה זה אומר להתייחס אליך כאדם עם רגשות,
הנ"ט יחשוב שזה אומר לפגוש אותך ולחבק אותך וללטף אותך ולהבטיח לך שהכל יהיה בסדר,
כי ככה הם מרגישים אמפטיה,
בשבילי זה לא ככה בכלל,
בשבילי אמפטיה זה כבוד ליחודך ולסובייקטיביות האין סופית שבבסיס זהותך,
בגלל זה הרבה אוטיסטים מכבדים מרחק וחוסר תגובה בצורה שמוציאה את הנ"ט הממוצע מדעתו.

אני לא מתייחס אליך כאל אהובתי, שאליה ואותה אני חוקר כמובן אחרת, כי בשבילי אתה חלק מהכלל, מהציבור, ולא אדם שאני אמור לבוא איתו במגע בכלל,
אבל יש קשר בין היחס לפרט ליחס לכלל,
והקשר הזה מתבטא ומבטא גם את היחס בין אהבה לידיעה.

שאצל אוטיסטים בדרך כלל הוא מתבטא אחרת מהנורמה ולכן אם נחשבים כלא אמפטים ומנותקים, ובגלל זה גם אני וגם אתה מקבלים כל הזמן סוג מאוד דומה של ביקורת מהסביבה,
שלדעתי אין ספק שהיא הכי לא הוגנת והכי לא הגונה וגם מכניסה אותנו לקשיים עצומים שזה בכלל דפוק לחלוטין,
אבל אין הרבה מה לעשות נגד זה
פשוט צריך לנסות לשרוד

למעלה