שיחה משעשעת

שיחה משעשעת

-"לא מתחבר לי האינטרנט" -"מה שם המשתמש בבקשה?" -"XXXXXXXXX@014" -"014 זה בזק בינלאומי, אתה הגעת לאינטרנט זהב" -"אתה יכול להעביר לי אותם בבקשה?" -"אה... לא..." -"אתה יכול לתת לי את הטלפון שלהם?" -"אין לי אותו" -"איך אתם יכולים לעזור לי?" -"תהיה לקוח שלנו..." -"טוב... תודה..." -"תודה שהתקשרת סמייל D:"

bell boy

New member
דודי רק שתדע שיצאת מני***

למה?? כי אי רציתי להעלות שיחה כזו שהייתה לי אתמול * שלום נדבר בל בוי (ועכשיו נא לדמיין קול צווחני שעישן טיים במשך 30 שנה) שלום בל בוי מדברת ראאחל (העיוות במקור) אני רוצה שתשלחו לי טכנאי אין בעיה מה התקלה? אממ אני לא רואה ערוץ מסויים( כמובן שפה הלקוחה נתנה את שם הערוץ שך החברה המתחרה ועם כל הכבוד שיש לי לחברה השניה איך אפשר לטעות ?< החברה מוציאה הון על פרסום ,מיתוג ומאירים לך את המספר טל מול הפנים ואתה מתקשר לחברה השניה?? אמרתי לה גברתי הגעת לחברה המתחרה את צריכה ליצור קשר איתם או אז מגיע הקטע הכי הזוי " אתה יכול להעביר לי אותם? אממ כן בטח חשבתי לעצמי בלב זה מה שיש לי לעשות לשמש כמרכזייה בשביך החברה השניה... אממ אז אין לך תטלפון שלהם? אממ לא חשבתי לעצמי בלב אבל אם תרצי אני אתקשר ל 144 ואקח את המס'? שניה גברת מה הבעיה בכלל?( אמרתי נגדיל ראש ) אממ הבעיה שהממירלא עובד לי ונמאס לי מהם אז אמרתי יאללה במילא שיחה שדפקה לי את אחוז המענה אז יאללה נזרום איתה אז אמרת שאת לא מרוצה מהחברה ושהיא לא נותנת לך שירות טוב?? כן אדוני מה שאמרת כרגע אז יש לי פתרון בשבילך למה שלא תעברי לחברה שלי שאליה במילא התקשרת ומסתבר שאת מכירה את הטלפון בעל פה וככה לא יהיו לך תקלות ?? ואז פה היא נתקלה במן מחסום כאילו זרקתי לה משו שהיא לא הייתה מוכנה לו ואז היא אמרה טובתודה ביי

bell boy

New member
כמו השיחות של

אני לא יורד מקו עד שלא תביא לי מנהל ..?

lizush

New member
חחח

שאני עבדתי בבזק בינלאומי לא היו חסרות כאלו.. היום כשאני עובדת בחברת אשראי עם עוד מתחרה אחת בשוק, אנחנו נותנים בשימחה את הטלפון של המתחרים כדאי שיראו שכולם אותו דבר...

למעלה