שיחה מעניינת

שיחה מעניינת

היה לי היום דיון מעניין עם מישהי על ה"התמסחרות" של אלאניס כהגדרת רבים. ואז תוך כדי פתאום חשבתי... פאק! כאילו, זכותה לעשות מה שתרצה עם הקריירה שלה! ומה לעשות שבעולם המוזיקה ההפכפך והאכזרי צריך גם להתמסחר לפעמים כדי לצבור עוד מעריצים ואוהבי מוזיקה וכל זאת בכדי שבסופו של דבר היא תוכל להמשיך בקריירה האמנותית וגם להרוויח כסף מהצד, (לא שחסר לה...). כלומר, הרבה אנשים ממורמרים מהמהלכים שהיא עושה, (לא שאני לא), אבל זו זכותה המלאה! ואני מאמין שהיא עושה את זה בלית ברירה... מתוך שיקולי פרנסה. life is hard, then you die...

Rוית

New member
מסכימה..

אני מאלו שתמיד התמרמרו כמובן (כיאה למעריצה אמיתית
), אבל איפשהו ידעתי שאין לי מה להוציא על זה יותר מידי עצבים כי סה"כ אלאניס ידוע בתור אחת שעושה מה שהיא רוצה.. אבל איפשהו אני יכולה להבין את הצד מעבר שאומר שבתור מעריצים, מגיע לנו יותר. נכון, זאת חשיבה אנוכית שכזאת, אבל כל מעריץ (של כל אומן ולהקה) מרגיש ככה כי איפשהו הקו בין האומן גלובלי לבין אומן שאנחנו מאמצים אותו כמשהו שלנו אישי, מטושטש בקלות. סה"כ מסכימה איתך למרות שאישית, עוד לא מצאתי תרופה להתמרמרות הזאת..

Rוית

New member
שמישהו כבר יגלה לי כבר

מאיזה שיר זה לקוח
שנים שאני מנסה לגלות.. אני בכלל לא בטוחה שזה מתוך שיר, אבל זה הדבר האחרון ששמעתי על זה בכל אופן

לא ידעתי שזה לקוח משיר...

כל חיי תמיד אנשים "אופטימיים" אומרים לי את המשפט הזה...

isw

New member
מסכימה לגמרי..

חוץ מזה שאני לא חושבת שscc הוא אלבום גרוע, שאני נהנית מאוד מjlpa ושגם אם אני לא מתה על רעיון האוסף אני בעד השירים שהוכנסו אליו, אני גם חושבת שלנו בתור אנשים שרוצים לשמוע רק ת'מוזיקה האיכותית של אלאניס אמנם יש זכות להתמרמר בינינו לבין עצמנו, אבל תמיד צריך לזכור- וזה משו שחשבתי עליו רק לאחרונה- כאילו פאק, אם היתה לכם אפשרות להרוויח עוד טונה כסף בלי קשר להמשך העבודה על הדברים הרציניים שלכם- לא הייתם עושים את זה? כל עוד היא ממשיכה לעבוד ולספק לנו אחלה שירים אז מה אכפת לי אם היא גם מרויחה על זה עוד כמה ג'ובות.. לא? מקווה שהבנתם מה שאני מנסה להגיד... אני אחרי יום לימודים א-רוך ובוא נגיד שאני לא חשובת בבהירות מרובה...

למעלה