שיחה מעניינת בן קרן לבן

billc

New member
שיחה מעניינת בן קרן לבן

הם דיברו קצת על לירון. קרן התחילה ואמרה דברים לא טובים על לירון, אבל הוסיפה שהיא עצמה היתה ממש רעה ( ולירון גרמה לזה) בן שיכל לזרום עם המילים, אמר שדווקא כן הוא חיבב את לירון, וכן אהב שהיא פילטרטה איתו, אבל הוא אמר שהיא לא הטייפ קאסט שלו לדעתי בן מנסה לעשות מהלך, הוא כבר גילה לדניאל שהוא מעוניין בליהי והוא כנראה לא יכול לישון, הוא מדבר עם כל מי שהוא יכול עכשיו עם קרן(למרות שלא גילה לה) דווקא על ענבר הוא לא אמר דברים הכי טובים, הוא אמר שהיא חכמה אבל..

billc

New member
לא יודע מה אתם רוצים מדיירי הבית

לדעתי כולם אחלה אפילו איתן, מה אתם רוצה שישר ילך למטרה? הוא לוקח את הזמן שלו בקצב שלו. יש הרבה מאוד בחורות ומצד אחד הוא צריך ליזום , מצד שני להעביר 3 חדשים שישאר המתח

השרדות10

New member
קרן הכפישה את איילת עד עפר,שהיא מדברת עם בנים

היא צבועה כמו אני לא יודעת.זה לא מגעיל<?? היא הראשונה שתמיד הית המציתה אש על איילת וישבה חצי שעה בחדר ארונות בימים הראשונים ואמרה לליהי שהיא שאיילת מטומטמת ורעה ונחשה ושקופה וכה וככה וככה ושבא לה להקיא ממנה ,וכל לילה היו מתעללות בה החבורה שלה ממאחורי הגב (ולפעמים בפנים),אבל רק שקרן מדברת עם אחד הבנים פתאום לנעלם לה המבט הבתי ימי כמו שאמרו פה והיא לא מלכלכת ועושה עכשיו שהיא רצתה שאם לא אתי שאיילת תזכה?.?.? שהיא שמחה בשביל איילת שקיבלה את הקניון כי מגיע לה???? אתה רציני כאילו?? איך אפשר לא להיגעל מבחורה כזאת צבועה ורעה???

noaxxx

New member
יש מצב שקרן שמעה מענבר/איילת מה חושבים עליה?

כי פתאום היא אומרת לבן שהיא היתה רעה..............

billc

New member
מה אתם מצפים? יש מצב הזוי

שבו יש תחרות בין בנות, אז ברור שיהיה קנאה בניהן וברור שיהיה לכלכוך

billc

New member
חחח, כל פעם שמדברים על מה שהיה בן דניאל ואיתן

מעבירים למצלמה אחרת

השרדות10

New member
מה זה קשור לצביעות אבל?

למה הבנות השניות לא כאלה דו-פרצופיות עם הבנים? ולמה הן לא כאלה רעות? למה דניאל שהיא הכי אצל איתן כרגע לא שמה רגלים ומתלכלכת על אחרות,זה כורח המציאות כאילו להתנהג כמו זבל?

24שעות1

New member
השרדות - ממך אני לא מצפה להגינות

קרן גם סיפרה שהיום לראשונה היתה לה שיחה אמיתית וכנה עם איילת איילת נפתחה בפנייה וסיפרה לה על הפגישה עם איתן שהוא דחה ודוחה אותה , על הכאב העז שהיא חשה , איילת גם אמרה לה שהיא יודעת שקרן ואיתן התקרבו. קרן דיברה עכשיו עם ליהי בהמון הערכה לאיילת והפגינה המון רוך וחמלה כלפייה .

השרדות10

New member
יו זה ממש כואב לי..רק תיכנסי בשם didush רגע..

לא החלפת ניק כבר חצי שעה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

24שעות1

New member
תאמין לי רק אתה מסוגל לגרום לי לצחוק בשעה זו

אוייייייייייייייייייייייייייי

השרדות10

New member
נו ככה זה כשאת צופה 24 שעות דידו אה דודוש../images/Emo13.gif

למרות שחשבתי שאת מאוכזבת מההגינות שלי
(או לא מצפה ממני ליותר או משהו כזה..

דידי 9

New member
24 אני כבר הודעתי להשרדות שלא מעוניינת לשוחח

איתה. אני ממליצה לך גם, הבחורה מוטרפת קשה משו לא בסדר שם. אל תגיבי לה

השרדות10

New member
תעשי טובה חמודה,תפסיקי להתחזות פה עם 10 שמות

ואל תדחפי את האף הקטן והחמוד שלך איפה שלא שאלו אותך..טוב פיצול אישיות? (ואני המטורפת..יה שרוטה) דידוש...24 שעות...דודו..דודו...דדוטוזו או איך שקוראים לך,בחורה חסרת חיים שתומכת בהתעללות בבע"ח ,טוב מה ציפיתי מיצורה שיושבת כל היום על המחשב ומגיבה לעצמה כל פעם בניק אחר..

השרדות10

New member
חוץ מהקטע של בעה"ח..חשבתי שהגבת שם..

חוזרת בי מהקטע עם בעלי החיים. אחרת לא הייתי טורחת להגיב חח

tapuzo

New member
תגידי הישרדות10 את בסדר? מה נכנס בך??? ../images/Emo191.gif

התחרפנת לגמרה היום מתחילה לריב פה עם כולם.. מה נהיה?

למעלה