שיחה מעמיקה

שיחה מעמיקה

"הלו" "יוסי?" "אה" "נו? הגיע?" "וואלה, הגיע, הגיע" "יופי. יופי" "כן. כן. הגיע יופי" "יופי. יופי. אני מבסוט" "כן. אפילו 10 דקות יותר מוקדם" "יופי. יופי. אני מבסוט. תאמין לי" "וואלה, תאמין לי. אחלה" "ניסת <עם צירה מתחת לס´ כמובן> כבר?" "עוד לא ניסתי. אני ינסה אחר כך" "צ´מע. תרים טלפון למשה אחר כך" "שאני ירים? למה אני ירים?" "לא´ודע. תרים טלפון. תראה מה" "מה´ני ירים. יומיים כבר לא הרים לי טלפון" "וואלה? יומיים? למה?" "לא´ודע. יומיים כבר לא טילפן אליי" "כן. אבל למה? מה?" "לא´ודע... אני´ודע..." "לא´ודע. תרים. תראה מה קורה" "אני´ודע... לא´ודע... נראה לי עלה לו הפיוז" "נו. תרים טלפון. תראה" "מה´ני ירים... נראה לי הוא... לא´ודע" "אולי קרה לא משהו" "אולי, אני´ודע..." "טוב" "טוב" "טוב" "טוב, יאללה ביי" "יאללה ביי" שיחת טלפון מהנייד, במונית, בין הנהג לבין יוסי. מהדיבורית כמובן. תל-אביב, נובמבר 2002 ערב טוב סקסופון

נו טוב... זה היה באלחוטי

לא "קרה לא משהו", אלא "קרה לו משהו". אני בטוח שהוא שאל בו´ ולא בא´.

מו שיקו

New member
טוב סקסו

אני לא מעורב בזה הפעם כי בדיוק בשיחה הזו אני הייתי יושן

נגה...

New member
עוד פ´ם יושן??!!!!

ואח"כ אתה אומר שלא מצ´פרים אותך בכלום...דפקא מלפניך מצדדיך ומתחתיך אתה יושן??!!!..ממש לא בסדר.
לילה נגה.

חה

מילא מושי היה יושן. אבל למה שביט, דומב וחליס גם היו יושנים? אה? סקסופון

אולי אתה...

...לא יושן בכלל. אבל אני בטוח ששביט, דומב, חאליס וכל המנייאקים עוד יושנים...

קליפי

טרגום? ממממממממממממממממממממ... קשה. מדובר פה על דברים שברומו של אולם...
שקשופון

מו שיקו

New member
הדברים הם

ברומו של אולם חתונות התזמורת היתה יושנת וככה הם קיבלו 4 וזה למה שקשופון קורא להם מניאקים

zooani

New member
../images/Emo6.gif

גדול! גדול! גדול! סקסופון מדווח מהשטח! אני מקווה שבחלק ב´ תספר לנו : א- מה יוסי קיבל ב- מה קרה למשה שיומיים לא מרים טלפון!

למעלה