שיחה לאחר "בגידה"....

• פותח הנושא ky757
  • פורסם בתאריך

ky757

New member
שיחה לאחר "בגידה"....

היי הסיפור שלי הוא כזה.... יצאתי כ-3 חודשים עם בחורה מדהימה שסובלת מחוסר בטחון עצמי ולוקח לה זמן רב לרכוש אמון בגלל נזקים נפשיים מהעבר שלא ניכנס אליהם בניתי והשקעתי במערכת אבל לצערי (אני פלרטטן ומאוד מוחצן ותקשורתי ) יחד עם זאת לא בגדתי מעולם לא נפגשתי או הייתי עם אחרות בכל צורה שהיא...שמרתי לה את אמוניי והתאהבתי בה קשות, שבוע שעבר היא ראתה בנייד הודעות ששלחתי לידידה בדמות "לילה טוב מותק" (אחרי ששוחחנו שיחת לילה ארוכה) חברתי החליטה שזאת בגידה וביקשה זמן לעצמה כולל מצב של פרידה הסברתי שאני מתנצל ושאני מוכן לתקן ולהתקדם מהמקום הזה ככל שעובר הזמן אני מזהה שקיימת אצלה התלבטות אבל היא טוענת שלא בטוח שתוכל לבטוח בי שוב , בסופו של דבר מעוניינת אולי להיפגש לשיחה 1:1 מה עליי לומר או לעשות ?< אני אובד עצות....

מריוס זכריה

Member
מנהל
תפגש איתה ותהיה כנה לגמרי

מה שיש יש. או שזה מספיק טוב לה או שלא. אל תעשה תרגילים, אל תסתיר מי אתה. תגיד לה איך אתה מרגיש. ותקבל כל מה שהיא תחליט. אם תלחץ או תעשה תרגילים, אתה עלול להיכנס לצרה כפולה ומכופלת. ראה בזה מבחן ליכולת לשל מערכת היחסים הזאת לסחוב את שניכם, כמו שאתם. מריוס

seeyou

New member
"הסברתי שאני מתנצל ושאני מוכן לתקן"../images/Emo12.gif?

אתה כותב:" לצערי אני פלרטטן ומאוד מוחצן ותקשורתי"- אז מה תוכל לתקן? את הטבע שלך? במקרה שלך אני חושב שאתה לא צריך להגיד או לעשות כלום-רק להקשיב. אם היא תרצה אותך היא תמצא את הדרך "להבליג"...עד לפעם הבא.
יוסי

tapuznik

New member
עזוב

נראה לי היא מנסיונה הכואב קלטה אותך - פלרטטן ותקשורתי מדי אפילו. נכוותה כבר הגברת, בורחת מזה כמו מאש, למה לה? אגב גם לך כבר לא כדאי, היא תבדוק לך כל צעד ותחנוק לכם את הקשר. אתה ממש רוצה אותה? נסה עליה את ה"תקשורתי" כמה שתוכל ואולי יצליח לך באמת אבל כמו שאמר יוסי ובצדק - עד הפעם הבאה. שרוב הסיכויים בוא תבוא אגב.

זהו משא ומתן

מו"מ כולל מחיר פתיחה, כולל איומים ש"אם לא תוריד מחיר, אני יוצאת מהחנות". כל זוג והיחסים שלו. אבל לקרוא לקרוא למה שעשית "בגידה" מעיד על נסיון שתלטנות קיצוני במיוחד. וגם חוסר התחשבות מוחלט בך ובצרכים שלך. עליך לומר לה בשיחה שאתה לא בגדת ולא מתכוון לבגוד. ואם היא מאמינה או לא זו בעיה שלה. תגיד שאתה לא חושב שלשוחח עם ידידות זו בגידה. תגיד לה שהנסיון שלה לחסום אותך, לקצוץ לך את הכנפיים ולהשתלט עליך אינו מקובל עליך, וזה סימן מבשר רעות לגבי העתיד. תגיד ש"את חייבת לפתור את בעיות חוסר הביטחון שלך, עם עזרתי או בלי עזרתי. אני מוכן לעזור לך, אבל אני לא מוכן שחוסר הביטחון שלך יצבע את כל הזוגיות בינינו באווירה עכורה. אם את יכולה להירגע ולתרום לזוגיות, סבבה. כן כן לא לא.."

ky757

New member
תודה אלירן

נראה לי שאני אקח את העצה שלך שהכי תואמת למה שאני חושב ומבוססת במידה רבה על מה שמריוס טען קודם אני אעדכן אתכם חברים יקרים

לילה טוב מותק

זה לא פלרטטני.... הייתי אומרת את זה גם למישהו שהוא סתם ידיד רחוק בלי שום קונוטציה מינית. אם הבחורה שלך אוכלת בגלל זה סרטים , זו בעיה שלה. אל תישאב אחריה. להפך- תראה לה שאתה לא מתרגש מזה, שמבחינתך הכל אותו דבר, אתה שם בשבילה ואתה לא בוגד.....שתעשה מה שהיא רוצה, תרוץ תקפוץ תעשה שמיניות באוויר, זה הכל המופע שלה , ובסופו שתחליט אם היא רוצה אותך או לא.... אל תשחק איתה משחקים מיותרים, תגיד לה בפשטות מה העמדה שלך ("אני רוצה להיות איתך") ושהיא תעשה מה שבראש שלה.

I C E M A N 7

New member
אתה מחרטט גם אותנו?

לא בגדת בה מעולם? שלושה חודשים שלמים? שאפו אחשלו
שאפו גם על ההשקעה שנתת כל כך הרבה זמן. אני אשמע אולי קיצוני בקרב חברי הפורום, אבל לי יש את התחושה שה"לילה טוב, מותק" לא התגלה במקרה. נשמע לי יותר כמו אסטרטגיה. אתה מזהה נקודות חולשה אצל הצד השני ומשחק על זה על מנת לכופף אותו. פלרטטן מקצועי ומנוסה כמוך בטוח כבר למד איך להסתיר ראיות מחשידות, במיוחד כשהוא מודע לזה שהוא מתנהל עם בת זוג חשדנית. אתה לא מאוהב ולא נעליים, אתה בסך הכל מוכה אגו. הסיבה היחידה שאתה אובד עצות היא כי האסטרטגיה לא עובדת כמו שחשבת שתעבוד/עבדה בעבר. אתה מוזמן לתת את הגירסה שלך שתספר קצת יותר על ההיסטוריה שלך, על הנסיבות שהביאו לגילוי הראייה המפלילה, על הידידה איתה אתה מנהל שיחות לילה ארוכות בזמן שאתה מאוהב קשות וכו'. אתה לא חייב לי כלום כמובן, רק אם בא לך. וגם אני לא מתחייב להאמין לגירסה שלך

ky757

New member
אחי היקר

באמת שלא מדובר בבגידה אלה בידידה מהעבר שבחרתי להמשיך לשמור איתה על קשר סתם כי נחמד לדבר לפעמים, לא היו פה אסטרטגיות ולא היו פה כוונות זגון לנהל 3 מערכות במקביל ועדיין....היא חוותה בעבר הרחוק גבר שלא ידע אם הוא רוצה אותה וזה גרם לה לחוסר בטחון עצמי משווא מפה אני לא יודע לאן להמשיך.... זה בדיוק כפי שכתבתי לא פחות ולא יותר....

I C E M A N 7

New member
גבר

אתה משחק פוקר? אתה מנסה לבלף בלופר? אחשלו יש לי חברים מהסוג שלך. מכיר את השיטות. מזהים איזה קורבן מדמם ולוחצים על הנקודה הרגישה. אנחנו יודעים שהאומללות הללו נמשכות לסערות כמו פרפרים לאש. תבין, לא שיש לי משהו נגד המניפולציות שאתה עושה. שנינו יודעים שלנשים יש שיטות הרבה יותר "מלוכלכות", כך שאני מפרגן. מה שהפריע לי זה שאתה מנסה לבלף אותי. אני לוקח את זה אישית. ועוד מנסה לשחק אותה אהבל שלא מבין מה אמרתי. מי אמר שאתה בוגד? תותח אתה תאמין לי שיהיה בהצלחה, אל תשכח לספר לנו אם הצלחת לפצח את האגוז הקשה הזה.

tapuznik

New member
מה אני אגיד לך I C E M A N הפעם אני איתך ../images/Emo13.gif

אולי הוא כן אוהב אותה ואולי לא אבל ה"מותק" ההיא נראית לי ממש מותק. ול ky 757 אל תתבאס, אתה בסך הכל גבר.

נומלה

New member
נו באמת

אם בעלי היה נוטש כל פעם שהייתי קוראת למישהו אחר מותק, הוא כבר היה נמצא היום בצד השני של כדור הארץ.

אייבורי

New member
באמשלך

היא שרוטה ברמות, שתלך לטיפול להתמודד עם הבעיות שלה. לילה טוב מותק, זה לא בגידה לא נעלים אפילו לא דובי צעצוע. אבל אם בא לכם לשחק במשחק הנהדר "אני נעלבת, תתחנן" אז תהנו לכם, רק למה לבלבל לנו במוח.

מלודי6

New member
שמן ומים ומה שביניהם

גם אני נוטה לכיוון של אייסמן. "אני פלרטטן ומאוד מוחצן ותקשורתי" היא "בחורה מדהימה שסובלת מחוסר בטחון עצמי" אתה איתה לא כי "והתאהבתי בה קשות" אלא כי אתה מעוניין לנצל את חולשותיה ש- "לוקח לה זמן רב לרכוש אמון בגלל נזקים נפשיים מהעבר" כיוון שככה יש לך סיבות "טובות" לברוח ולהראות כמה אתה "גדול" ולכן אתה מתרץ "בניתי והשקעתי במערכת" מפני שהיא כבר למדה את לקחיה מנסיונות העבר, היא "החליטה שזאת בגידה וביקשה זמן לעצמה כולל מצב של פרידה" אבל אתה מוניפולטיבי מצוי, מנסה לאתר את חולשותיה בכך ש- "ככל שעובר הזמן אני מזהה שקיימת אצלה התלבטות אבל היא טוענת שלא בטוח שתוכל לבטוח בי שוב, בסופו של דבר מעוניינת אולי להיפגש לשיחה 1:1" ובגלל שאתה מודע לכך שהיא עיבדה חלק מהנתונים, וכיון אתה מעדיף להמשיך לנצל חולשותיה, אבל כבר אינך כל כך בטוח לגבי יכולותיך, אתה פונה לפורום בכדי לברר מה "נראה" בסדר ומה "נראה" כלא תקין, בכדי לקבל מידע ולגבש דרך פעולה. ממש "והתאהבתי בה קשות"

czar

New member
אני ממקום אחר לגמרי

לא יודע, לא מבין ומרתיח אותי שאנשים מספרים ככה על הדרך בשוטף שבן הזוג ראה בנייד הודעות וכו וכו...... מה זה הדבר הזה? לא מדליק לך מנורה? מצד שני אם כבר אתה יודע שהיא חטטנית (וזה מגעיל) אתה לא יכול להיות קצת יותר חכם ולמחק הודעות "מפלילות" לכאורה?!

זו בגידה???

יודע מה? אולי תיאום ציפיות עם ירידה לפרטיפרטים תמנע ממך בגידה עתידית <קח בחשבון לחיות בנתק מהסביבה
>

למעלה