שיחה טראנס-אטלנטית

בת מלכה

New member
שיחה טראנס-אטלנטית

אתה מתקשר אלי. "אולי תחזרי כבר? מספיק עם החלום הזה של אמריקה" אני מנסה להתחמק מתשובה. כבר כל כך הרבה פעמים הבטחתי לך שאני חוזרת, שנגור ביחד, שהפעם אני אתן לך להיות טוב אליי. אפילו הזמנתי כרטיס. באל-על כבר בודקים אותי, שואלים אם הפעם אני באמת חוזרת. אפילו הם יודעים שגם הפעם אני לא אחזור. "אני אעשה לך רק טוב", אתה מבטיח לי. "את יודעת שאני יודע לעשות לך הכי טוב בעולם". אם רק היית יודע כמה זה נכון... אני נשכבת על הגב ונזכרת בכל הסקס המטורף שהיה לנו. איך היינו נוסעים באוטובוס לירושלים, היית מכניס לי יד מתחת לחצאית ומלטף, פשוט מלטף אותי כל הדרך. כשהיינו מגיעים לאמא שלי התחתונים שלי היו כל כך ספוגות, שפחדתי שיריחו. בטוח הם הריחו... ופעם, כשבאתי לבקר אותך במילואים, ירדנו לשדה, ליד הבסיס, וניסינו את כל התנוחות שהכרנו על הדובון שלך. כולם חייכו אלינו כשחזרנו. בטוח שהם הסתכלו עלינו, אחרת למה כל המשקפות היו בחוץ? והפעם ההיא, אחרי שראינו את שרון סטון, שהשתוללנו. זה פשוט הטריף אותנו! לילה שלם השתוללנו במיטה... ועכשיו מה? אתה מתחיל לתאר לי איך תרד לי. "לאט... לאט..." אתה מתחיל ואני נשכבת על הגב, מתחילה ללטף את עצמי. "אני רוצה שקודם כל תגמרי לי בפה פעמיים. אחר כך אני ארים אותך מעליי, אני יודע כמה את אוהבת את זה כך ואתן לך לגמור שוב. כשכבר תהיי עייפה, הרוגה, אני אהפוך אותך על הגב ואגמור בתוכך חזק, כמו שאת אוהבת, להרגיש אותי. אני אעבר אותך ביום הזה. זה היום שבו נתחיל את הילד שלנו". היד שלי כבר עמוק בתוך התחתונים. אתה שומע את האנחות הקטנות שלי וזה משגע אותך. אתה מתחיל ללחוש לי. אומר לי מה לעשות. "תדחפי אצבע אחת פנימה", זה מטריף אותך. אני עושה. "עמוק יותר" ואני, כמו ילדה טובה, עושה... "אני רוצה שתחדירי לעצמך את הויברטור". ואני? עושה. מעולם לא יכולתי להתנגד לך. מחדירה אותו עמוק. האנקה שנפלטת מפי משגעת אותך. אני רואה אותך בדמיוני, מלטף את עצמך, מדמיין שזו אני... "עכשיו עמוק!" אתה לוחש לי. ואני עושה. "מהר! יותר מהר!" מתמכרת לקול שלך, המלטף העמוק הזה. תמיד אמרתי לך שאתה צריך להיות שדרן ברדיו. ועכשיו אתה משכר אותי עם הקול הזה, מסמם אותי. "אהההההההההה!" אני גומרת לתוך השפורפרת. "אני אוהב אותך, בואי תחזרי אליי" אתה אומר לי ונשבר שם. בצד השני של העולם...

blackwedding

New member
"יש לי כרטיס"

את אומרת בצד השני של הקו, בצד השני של העולם; אני שוקע לאושר שבקול שלך וחיוך גדול נפרס על הפנים שלי; חיוך שלא ממש היה שם בשבועות האחרונים... את שואלת מה הגובה שלי (מה זה קשור פתאום?!), מצחקקת... כן, זה אני, קטן, קומפקטי... תמיד היתה לי משיכה לנשים גבוהות/ גדולות ממני... מניח את השפורפת ונכנס למיטה, עם החיוך הזה, עם הציפייה לראות אותך... שלשוש שנים לא היית כאן, ואני כאן כבר 4 שנים; ממממ..... יכול להיות שנפגשנו בעבר, מריץ א תהמחשבה הראש... אולי באוטובוס, אולי בקיוסק השכונתי, אולי סתם באיזה בסטה בשוק, בתור לסנימטק, ליד איזו תמונה במוזיאון, אולי?! מריץ תאריכים בראש... את חוזרת, אני טס אבל בלי לוותר על מפגש הפורום המדובר; מפגש מצומצם; פארק הירקון, גן סאקר, כינרת... אני כבר רואה אותך מולי, מתקרבת, שולחת חיבוק גדול, כמו שהבטחת ואני... מה אני יכול לעשות, מגיע, רק, עד השדיים שלך, מניח את הראש שלי, עליהן, מניח ונותן לעצמי לצלול לחיבוק שלך... חמוד, אה?! מרימים כוסית, לחיי חברות נפלאה שהתחילה במקום לא צפוי... שותים עוד, לועסים, צוחקים... כמעט כמו במסנג'ר...נשכבים על הסדין, הראש שלי עדיין על השדיים שלך, מרים מבט, מסתכל עלייך, משווה את המקור, לתמונה שרצה לי בראש... האצבעות שלך מטיילות לי על הראש ואני צולל אלייך, נמס...נרדם על המיטה, נרדם כפית, נרדם לבד, מתעורר לבד, מרגיש לבד... אולי תבואי בכל זאת!?

בת מלכה

New member
ואולי אתה תבוא?

כדאי לך, אני רכה, מבשלת טוב וחייכנית. אז מתי אמרת לאסוף אותך מהשדה?

מסכן, אני יכול להבין אותו...

המרחק הזה הוא קשה, בעיקר כשזו מישהיא חשובה לך, שיש לכם משקעים וזה קשה כל כך להישאר בקשר ממרחק של יבשות. לא אמרת מה לך זה עושה כשהוא אומר לך שהוא אוהב ורוצה שתחזרי... חבל שאי אפשר לשמוע קולות דרך הפורום.... בוקר טוב יקירה... "באפלה העמוקה גופי באבוקה, ונשמתי כנר תמיד לך דולקה.באפלה העמוקה שעה ארוכה על צמרת לילנו פורחת נשיקה."

בת מלכה

New member
אולי באמת אתה תבוא?

אמרנו מפגש פורום בפארק. לא אמרנו איזה פארק... אתה יודע, הסנטרל פארק זה אחל'ה פארק!

בת מלכה

New member
אתה, יותר מעשר דקות שובת ואתה נעלם

ואז למי אני אכין את כל האוכל הזה? (ושלא תעז להגיד לי "ישאר לשבעה"...)

למעלה