שיחה וירטואלית

לורה..

New member
שיחה וירטואלית

מדברת איתו חודשים שיחות נעימות, דמויות וירטואליות דמויות עמומות, היא נראית טוב והוא גם היא מפה והוא משם, לא פוגעים באהבתם, במשפחתם... יש כינוי קבוע ושעה קבועה גם כשהם משוחחים,האדרנלין זורם בדם אצלה פה ואצלו שם. מדמיינת איך הוא מחייך מאחרי הצג איך הוא רציני,איך הוא מודאג, מדמיינת מה הוא לובש בזמן שהם משוחחים, נחשפים בוירטואליות נעטפים, ולא יכולה לדעת רק במסך יכולה לגעת ולנחש... השיחה מטפטפת התרגשות לגוף והם, אחד מול השני כמו ראי שקוף חושפים נחשפים ולא נוגעים ולא יודעים... דמויות וירטואליות ללא פנים...

המחשת בדיוק את תחושותי...

לורה,לך קל המעשה כי ים מפריד ביניכם ואילו אני,שלא מאמין בוירטואליות כמטרה ובשבילי היא רק אמצעי, מוצא את עצמי נסחף אל האמיתי.... ואת יודעת מה? גם על זה אין לי חרטה!!! העיקר להיות שלם עם עצמך בגוף ובמחשבה. לתת לעצמך להיסחף בלי לעשות חשבון... כי בסופו של דבר מי שאוהבך זה אתה עצמך!!! והעצמיות שלי איננה וירטואלית!!!

לורה..

New member
ארבל-הוירטואליות היא אמצעי ל...?

לא קל לשוחח כשבאמצע מסך שקוף לא קל לשוחח ולהיקשר לדמות בלי פנים וגוף, זה גורם למבוכה,זה גורם לעירפול זה גורם לי לחושים עירפול, אך אני לא נסחפת כי הסכר חוסם ואת מה שרוצים הוא בולם... אני עצמי לא וירטואלית ולא זה ששם אבל לצורך השיחה ,בוא נניח,שאנחנו גם וירטואליים לא אמיתיים אנשי משפחה אוהבים-לא פוגעים... לא אתן לעצמי להיסחף בלי לעשות חשבון כי אז זה יפגע,ויפגע בהמון כי בסופו של דבר המחשב הוא אביזר שמאפשר להכיר,לשוחח,לחוש,להתרגש ואל לנו באמצעותו להרוס את מה שיש... לורה

למעלה