שיחה בכיף נשואות מענינות מוזמנות
P p r u d e n s New member 8/2/04 #2 אני נשואה../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| אתה יכול לפנות אליי במסר. NOT! מה לעזאזל אתה עושה בפורום הזה?! |לא נשוי||רווקה||בת 12|
אני נשואה../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| אתה יכול לפנות אליי במסר. NOT! מה לעזאזל אתה עושה בפורום הזה?! |לא נשוי||רווקה||בת 12|
ע ענת המלכה של הפורום New member 8/2/04 #3 תגיד לי... ../images/Emo18.gif מה עובר עליך, בנאדם? אשתך יודעת שאתה מנהל שיחות מעניינות עם ילדות נשואות בנות 12? , רכזת עמותת "בואו נסגור ונלך הביתה"
תגיד לי... ../images/Emo18.gif מה עובר עליך, בנאדם? אשתך יודעת שאתה מנהל שיחות מעניינות עם ילדות נשואות בנות 12? , רכזת עמותת "בואו נסגור ונלך הביתה"
ס סתיו מם New member 9/2/04 #4 תגיד, לא שמת לב איפה אתה?../images/Emo46.gif יש איזה 800 פורומים בתפוז, לא שמת לב שאתה לא נמצא בפורום הנכון? פה זה פורום של בנות בגיל ההתבגרות ולא של נשים נשואות!!! אז לך תחפש ת'חברות שלך!!!
תגיד, לא שמת לב איפה אתה?../images/Emo46.gif יש איזה 800 פורומים בתפוז, לא שמת לב שאתה לא נמצא בפורום הנכון? פה זה פורום של בנות בגיל ההתבגרות ולא של נשים נשואות!!! אז לך תחפש ת'חברות שלך!!!
I i l i New member 13/2/04 #6 אני נשואה ומעניינת! יש לי מלא בעלים...! אמיתי, עומרי, אריאל, יקיר, ויש לי גם אישתות, נוית, ספיר, יאנה, אירית, והילה!! (אבל דני לקח אותה!) מעוניין?!
אני נשואה ומעניינת! יש לי מלא בעלים...! אמיתי, עומרי, אריאל, יקיר, ויש לי גם אישתות, נוית, ספיר, יאנה, אירית, והילה!! (אבל דני לקח אותה!) מעוניין?!