שיחה אמיתית

יעל :-)

New member
שיחה אמיתית

"מתי לאחרונה יצא לך לנהל שיחה אמיתית, שיחה של ממש עם מישהו? לא שיחה נימוסית, של לצאת ידי חובה, אלא שיחה שבה באמת נפתחתם זה לזה?" זוהי שאלה הלקוחה מתוך ספר שהתחלתי לקרוא. הספר נקרא "אמנות השיחה" מאת גבריאל רעם. לא כל השומע - מאזין, לא כל המסתכל - מתבונן ולא כל המדבר - משוחח.

kesem amiti

New member
tagidi li

al ma at medaberet

New member
אתה באמת שואל

על מה אני מדברת בשיחות שלי, או שלא הבנתי נכון?

kesem amiti

New member
Lo, chamuda

zot besach hakol haita amura lihiot min bdicha kazot, lehafig ktsat et hametach. At shaalt (behodaatech hamekorit): מתי לאחרונה יצא לך לנהל שיחה אמיתית, שיחה של ממש עם מישהו? לא שיחה נימוסית, של לצאת ידי חובה, אלא שיחה שבה באמת נפתחתם זה לזה?" Veani keilu hitpratsti (boei nagid begasut-ruach keilu) Veamarti: "tagidi li al ma (laazazel) at medaberet" Mekave sheacshav barur

New member
חמוד ../images/Emo13.gif

חשבתי שאולי זו כוונתך (ואף דמיינתי את טון הדיבור), אבל כנראה שקיוויתי קצת שזו לא היתה כוונתך. כמדומני קסם אמיתי שאני מכירה לא מתנהג בגסות רוח.
פשוט העדפתי לשאול.

New member
קודם כל ברוך הבא!

השאלה שלי היתה כללית, אין לי שום כוונה להגיד שמשהו לא נחשב. אני בעצמי מסוג האנשים שמרגישים יותר נוח לעשות כביכול שיחה אמיתית דרך האינטרנט. אבל נראה לי שיהיה נכון להגדיר את זה כסוג של תקשורת, כי כשאנשים משוחחים באמת, אז יש שימוש מעבר למילים, גם בטון הדיבור ובשפת גוף.

למעלה