שיחהתיישן

שיחהתיישן../images/Emo9.gif

חחח אוקי... אני קצת משוגעת עכשיו אזזז תתעלמו
קיצר- לא יודעת אם אתם קוראים או לא, אבל בראש 1 השבוע היה מישהו/י ששלח/ה מכתב לראש 1 ואמרה שבלינק עושים פאנק-פופ עכשיו, לעומת מה שהם היו עושים בדוד ארנץ' או צ'שיר קאט.. קיצר- מה הדעה שלכם? לדעתכם בלינק שינו מעט את הסיגנון שלהם בשביל שקהל היעד יגדל, או כדי להתאים את עצמם למאזינים, או בכלל כי זה מה שיצא להם?! דברו

michalas

New member
הממ...לדעתי...

הסגנון השתנה כי זה מה שיצא...או שאולי הם רצו משהו שונה קצת וזה מה שיצא...בכל אופן זה מה שיצא להם...חחח אבל נראה לי שהמעורבות של טום בבוקס קאר שינתה הרבה את הסגנון...ולכן הוא גם נשמע יותר בוקסקארי....מבלינקי...

blinkme182

New member
לדעתי באמת הסגנון השתנה

כי זה מה שיצא, וטרוויס אמר באחד הקליפים של צ'יטה שהם עושים את המוזיקה לא בשביל שאנשים יאהבו אותה, הם עושים אותה כמו שהם חושבים שנכון לעשות....בלי קשר למה שהמעריצים יחשבו

בקשר לבוקס קאר..

אישית השיר היחיד ששמעתי שלהם זה זה שפורסם בMTV... של "i feel so mad, i feel so angrey" ויש לי אפילו את הדיסק בבית, אבל לא טרחתי לשמוע את זה... לא יודעת... זה לא מתחבר לי לשמוע את טום וטארוויס שזה לא מבלינק... אני אתן לזה צ'אנס בזהדמנות..

michalas

New member
תשמעי באמת...

הם עושים מוזיקה טובה דווקא.... שונה מבלינק, אבל עדיין-טובה אני אהבתי... ד"א- מישהו שם לב שאולמייטי כבר כמעט לא פה??

ALMIGHTY

New member
הנני כאן

לבוקס קאר יש נפילות. שירים טובים: i feel so all systems go tiny voices and i letters to you the end with you elevator

למעלה