עם שם מפלגה כ"כ דפוק כמו "הדמוקרטים" לא מנצחים כלום
הדמוקרטים העממייםעם שם מפלגה כ"כ דפוק כמו "הדמוקרטים" לא מנצחים כלום
ברור שבישראל אי אפשר לשלוט בצורה דמוקרטית
הימין הבין את זה, השמאל מעופף
הימין הבין ויתחיל סוף סוף להיפטר מהדיקטטורה השמאלנית דרך בתי המשפט והפרקליטותעם שם מפלגה כ"כ דפוק כמו "הדמוקרטים" לא מנצחים כלום
ברור שבישראל אי אפשר לשלוט בצורה דמוקרטית
הימין הבין את זה, השמאל מעופף
מתוקוני שלי
את יצחק רבין - כן.מתוקוני שלי
ההוא שמשמאל "הנתין" הוא זה שהפיל את יצחק רבין ז"ל והמערך בגלל חשבון הדולארים שהיה ללאה רבין ז"ל
ולמה?אז לא טענתם שהוא "דיפ סטייט" ואז לא היו כל מיני הרינגטונים שיסבירו לנו למה זה "גורנישט"
בגין קיבל את השלטון כמו גדול .
בויקיפדיה נאמר אחרתאת יצחק רבין - כן.
אבל הוא עצמו טוען - שאם היה חושב שזה יפיל את מפא"י - הוא לא היה פועל כך.
בזמנו הוא חשב שהפחתת שחיתות היא אינטרס לאומי
מאז הוא הולך - בכיוון ההפוך.
כמו אולמרט
ולמה?
כי במקום לשפוט את רבין כאחד האדם - ברק העניק לו חנינה בפועל.
דיפ סטייט על מלא.
מקור הכספים לא נחקר, לא נגבה עליהם מס הכנסה - והסתפקו בקנס זניח לאשתו [מי שילם את הקנס? שאל את דן מרגלית]
הבעיה הייתה - שהעם לא קנה את זה
לא כשהשחיתות הייתה מרוחה על כותרות העיתונים
נראה לך שרבין היה זוכה בבחירות כשזאת התדמית שלו?
בויקיפדיה נאמר אחרת
![]()
פרשת חשבון הדולרים – ויקיפדיה
he.wikipedia.org

ממש לא, מי שהפיל אותו היה העיתונאי מרגליתמתוקוני שלי
ההוא שמשמאל "הנתין" הוא זה שהפיל את יצחק רבין ז"ל והמערך בגלל חשבון הדולארים שהיה ללאה רבין ז"ל
אז לא טענתם שהוא "דיפ סטייט" ואז לא היו כל מיני הרינגטונים שיסבירו לנו למה זה "גורנישט"
נכון אבל ברק יכול היה להחליק את זה ( גםן לאבא אבן היה חשבון )ממש לא, מי שהפיל אותו היה העיתונאי מרגלית
ושחיתות כזאת - הייתה מובילה את הליכוד לניצחון אפילו יותר גדולנכון אבל ברק יכול היה להחליק את זה ( גםן לאבא אבן היה חשבון )
לא יודע מה אני קשור אבל רק נזכיר נשכחות כדי שאנשים לא יאמינו בטעות לשטות הזאת, בגין ניצח את הבחירות כמו גדול. הוא לא קיבל שום דבר במתנה.מתוקוני שלי
אז לא טענתם שהוא "דיפ סטייט" ואז לא היו כל מיני הרינגטונים שיסבירו לנו למה זה "גורנישט"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.