שיזוף בהתזה

naomi78

New member
שיזוף בהתזה

שלום לכולם, מצאתי את הפורום הזה במקרה, כשחיפשתי מישהו שיכול לענות לי על שיזוף בהתזה, נראה שאתם מבינים כאן די הרבה בנושאי טיפוח, ואשמח אם תוכלו לעזור לי: אני מתחתנת עוד חודש בערך, ורוצה לעשות לקראת החתונה שיזוף בהתזה. שמעתי שצריך לעשות את השיזוף כמה ימים לפני ע"מ שלא יכתים את השמלה כשמזיעים, וכדי שהצבע יתייצב. כמה זמן לפני? האם זה באמת מכתים? ואם מישהו יודע איפה מומלץ לעשות באיזור רחובות? תודה רבה

ליהיא2007

New member
רציתי להסב את תשומת ליבך לעניין הימים

שיזוף בהתזה טוב לתקופה קצרה מאוד. והדגש הוא על מאוד. מכיוון שבכל יום שחולף, השיזוף דוהה יותר ויותר ובכל מקלחת הצבע עוד יורד. לכן, לחתונה זה לא הכי חכם לעשות שיזוף בהתזה דווקא ואולי מיטת שיזוף תהיה מתאימה לחתונה, כי מצד אחד אפקטיביות הצבע של ההתזה ההכי יפה הוא בו-ברגע ומיד לאחר ההתזה וביום שלמחרת או יומיים שלמחרת. ומעבר לו.. זה דוהה יותר ויותר מיום ליום. ומצד שני, זה מותיר כתמים על בגדים לבנים שמורגשים יותר בטווח של יום יומיים לאחר ההתזה.

tokit

New member
ראשית, מזל טוב!

העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא, לא לעשות את זה בפעם הראשונה לפני החתונה. ממה שראיתי, הצבע יכול לצאת מאוד כתום ולא טבעי/לא אחיד והוא מתחיל לרדת כבר ביום שאחרי בצורה של כתמים. אם תעשי את הנסיון הזה לראשונה כמה ימים לפני החתונה, זה יכול להרוס לך את הארוע. בהחלט יש סיכוי שיהיו על כל הגוף שלך כתמים כתומים. חבל.. אם כבר, כדאי לעשות נסיון כבר בימים הקרובים, כדי לראות איך זה עובד עליך. אני מצטרפת להמלצה על מיטות שיזוף. אם תלכי כבר מעכשיו, ובכל פעם 10 דקות, עד החתונה יהיה לך גוון יפה, אחיד וטבעי. זה אמנם לא בריא, אבל כמה פעמים, רק לפני החתונה, שווים את זה.

Marble Arch

New member
תוקית - שאלה על מיטות שיזוף..

מה אני צריכה לבדוק לפני שאני הולכת למכון שיש בו מיטת שיזוף?.. במכון של הקוסמטיקאית שלי יש מיטה אבל אני לא יודעת מה צריכות להיות הדרישות המקצועיות שלי..

tokit

New member
חשוב מאוד שהמיטה מתוחזקת היטב

ז"א - לוודא שמחליפים את הנורות בתדירות הנכונה, שיש תו תקן, שהמכונה עוברת בדיקות תקופתיות (בדיוק כמו שמעלית חייבת לעבור בדיקה תקופתית). בדיוק מהסיבה הזו אני הולכת רק למכונים מוכרים, כאלה שאני יודעת שהם עומדים בכל התנאים, גם אם זה אומר שאני משלמת כפול. גם ככה כל העסק מסוכן, אז אני לא רוצה להסתכן עוד יותר.

tokit

New member
ועוד דבר חשוב זה עוצמת המכונה

במכון שלי יש מכונות החלק מ-450 ואט ועד 800 ואט. חשוב להתחיל ממכונה בעלת הספק נמוך, אחרת נשרפים מהר מאוד. חשוב גם להתחיל בהדרגה ולא 20 דקות על הפעם הראשונה.

I Was Hoping

New member
אם הייתי במקומך

וכמה ביקורים בחוף הים לא היו אופציה (אלוהים ישמור, מי שיקח ממני את הים יהיה הרשע באדם), הייתי קונה משזף בקרם/ג'ל/מוס ומשתמשת בהם. שיזוף בהתזה לא נגמר טוב. זה מתקלף לא אחיד, זה כתום ולא טבעי. זוועה. אם קרמים משזפים מעניינים אותך, תעשי כאן חיפוש על "משזף".

ממליצה מאוד על שיזוף בהתזה

נראה לי גם עניתי לך בפורום חתונות.... אני התחתנתי ביום ראשון בקייץ האחרון ואת השיזוף בהתזה עשיתי ביום שישי לפני הצהריים והכל היה נראה יפה מאוד, טבעי ביותר. אני ממליצה לך לעשות ניסיון חודש -חודשיים לפני כדי לראות אם את אוהבת ואיך זה "מתלבש" עלייך. לגבי המוסים של הזיזוף- אני התחלתי להשתמש באופן קבוע בקרמים למיניהם של לוריאל ואני מאוד מרוצה. יש לך אפשרות לשלוט על גוון השיזוף שלך. אני אוהבת יותר את המוס מאחר ושבוע שעבר קניתי את הג'ל והוא קצת יותר אגרסיבי לטעמי עם הגוון שיוצר. מזל טוב כמובן לחתונה

סנאץ

New member
יש לי חברה ...

שבחתונה שלה נראתה כמו דלמטי כי השיזוף לא היה אחיד (היא עשתה יומיים לפני ודווקא במקלחת בבוקר של החתונה ירד לה מכל מיני מקומות ...) ובסוף הערב כל השימלה היתה כתומה מבפנים ובאזור בית השחי גם מבחוץ (והיא שילמה כסף טוב ועשתה את זה במקום שנחשב ברמה גבוה ובכל זאת. ..יאמר לזכותם שלא המליצו לה וגם הזהירו אותה שזה יכול לקרות)

טוטס

New member
אוף, כתבתי תשובה ארוכה ונמחק ../images/Emo4.gif

אז עוד פעם
ראשית, אני מצטרפת לקודמיי שאמרו שכדאי לנסות, לא משנה מה תבחרי, כבר מעכשיו. אני לבנה כמו שד, וכל הזמן רק מנסה להראות שזופה מבלי להיחשף לשמש. חוץ משיזוף בהתזה ניסיתי כבר הכל. לגבי משזפים שקונים בפארם, חובה לנסות גם אותם מעכשיו. א - כדי לראות איך הצבע מתקבע עליך - על כל אחת זה אחר. וב- לראות האם בכלל תקבלי צבע! כבר קניתי כמה פעמים משזפים של חברות מאוד מוכרות ויקרות - והעור שלי שנאר לבן כשהיה, לא משנה כמה פעמים מרחתי. ודווקא זה של ד"ר פישר שעלה לי 40 ש"ח תפס צבע מדהים. לעומת זאת, אחרות כאן טענו שעליהן יצא גוון כתום מהמוס של ד"ר פישר ולא שזוף - כך ששוב, על כל אחת זה אחרת. שנית, פיתרון אחר שאני יכולה להציע לך כתחליף לכל הנ"ל-זה המשזף ספריי של מאדינה מילאנו. זה בא במיכל, מנערים אותו טוב, מרססים על איזור מסוים, מורחים עם היד ומשאירים שיתקבע. אני משאירה כדקה ליתר ביטחון. הוא לא יורד על בגדים (בדקתי את זה עם סטרפלס לבן), הוא לא יורד מזיעה (כשקניתי את זה פחדתי שהוא ירד לי על הבגדים אם אזיע, או שיווצרו כתמים, אז כניסיון ריססתי על הגוף, חיכיתי שיתקבע וישר נכנסתי למקלחת ועמדתי מתחת לזרם המים. לא זז אפילו טיפה!! רק כשהסתבנתי זה ירד). בקיצור - זו נראית לי אחלה אופציה!! אבל גם את זה כדאי לבדוק לפני כדי לראות שמתאים לך... שיהיה במזל טוב!

naomi78

New member
קודם כל ../images/Emo51.gif לכולכן על התשובות

גוון עורי לא לבן מאוד, משהו לא מוגדר. כשאני משתזפת בשמש מתקבל צבע חום יפהפה, אבל אני מעדיפה לא להחשף לשמש הרבה. עניין מיטת השיזוף דווקא נראה לי עכשיו אחרי שהצגתן את זה כעדיף על שיזוף בהתזה. כיוו שיש לי עוד חודש, אני אנסה קודם את התכשירים המשזפים, ואם לא אהיה מרוצה אתחיל לברר על מטת שיזוף. שוב - תודה לכולכן, ואני בטוחה שאמשיך להכנס לפורום הזה עוד, נראה לי מעניין פה..

הי טוטס

את יכולה טיפה להרחיב על המשזף של ד"ר פישר? איך משתשמשים בו? באיזה תדירות? האם יורד במקלחת הצבע? האם צריך למרוח כמה פעמים או שכבר בפעם הראשונה זה משזף?

טוטס

New member
אני קניתי את המוס. מורחים אותו על העור

ושוטפים טוב את הידיים לאחר מכן. צריך לשבת כשעה ללא בגדים. ובכל מריחה מתקבל צבע מעט יותר חזק כך שאת יכולה לשלוט בגוון שיוצא. זה לא יורד במקלחת - או לפחות לא בפעם אחת, אלא זה דוהה עם הזמן. לחלק זה יוצר "כתמים" בזמן הדהייה ואז פשוט מתרחצים עם סבון פילינג והכל יורד. לגבי הגוון שיוצא - זה תלוי בגוון העור שלך. אם את מאוד לבנה זה לוקח כמה שעות טובות, ולכן תמיד אני מעדיפה למרוח את זה בערב לפני השינה, לחכות את החצי שעה הזו וללכת לישון.

טיי 1

New member
זה קורה לי כל כך הרבה ,

זה אולי ברשימת 10 הדברים הכי מעצבנים בחיים ! (הודעות ארוכות , והמחשב נתקע בסוף ההודעה. אגב - תמיד הוא יתקע בסוף ההודעה. אף פעם לא אחרי שורה אחת, אלא אחרי שתרשמי את כל המגילה המפורטת).

למעלה