שיו יו יווווווווו!

LuLuLu iT

New member
שיו יו יווווווווו!

יומולדת לויקינג הקשוח האפל והסקסי ביותר בעולם כולו! ניה! עמר יקירי הכוסית הבלונדיני בעל השיער המושי מושלם [
], מזלטוב! *התלהבות וקיפוצים* אני רוצה שתדע שאני נורא מעריכה אותך כבנאדם חכם, מצחיק, מגניב, מעניין ואמיתי. וזה שאתה מדבר מדי פעם עם אפרוחית קטינה וטיפשה שכמוני מוכיח גם את שאתה לא מתנשא, ואתה נחמד וכזהו~ תמיד שמחה לראותך אותך ולשמוע ממך ו.. המ, כן. שיהיה לך יומולדת שמח וכיפי, ושנה כזאת, ובריאות ושמחה ובירה ו.. כסף.. כסף זה נחמד. בהצלחה בצבא, או משהו, שתעשה שם מה שאתה רוצה ותהנה. תנצל את השנה האחרונה בבצפר, תעבור אותה בשלום.. נו, אתה מוזמן להמשיך לאחל לעצמך דברים שאתה רוצה.
מקווה שכל אלה ייתגשמו [ומתנצלת על כישורי כתיבת הברכות שלי] חיבוקים וכאלה משוגרים אלייך בטלפתיה עם צרחת מזלטוב וקפיצה-מעיכה. [עד כמה שאני מסוגלת למעוך..] ו.. כן! אתה מלך.

אמג!!1!111../images/Emo54.gif

עמריכוס יקירי, חולה עליך המון, אתה יודע, למרות שאתה קרניבור ארור ושונא היפים. ו, נו, חיים ארוכים ומגניבים מלאים בהמון גינס ובחורות עירומות עם ציצים גדולים. וגם גבי מוסרת יומולדת שמח.

Prophet Of God

New member
עמרררררררררררר

אחי המלך, שיהיה לך יומולדת מגניב, ושכל הדברים שאתה מאחל לעצמך יתגשמו בעזרת השם. ושיהיה לך רק טוב בעזרת השם!

Mystic Dragon

New member
באמת מלך!

שתדע שאתה אחלה בנאדם, ותמיד כיף לדבר איתך ואיכשהו יוצאים משכילים מזה
שתהיה לך המשך שנה מצוינת, שיהיה לך המון בהצלחה בצבא ותהיה במקומות שרצית או לחילופין מקומות שתהנה בהם עם חבר'ה טובים. בהצלחה בכל המתכונות והבגרויות הקרבות, אממ ו... אה, תנצל את הזמן לפני הצבא כמו שאתה רוצה, תהנה בכל השתייה שבטח תיקח חלק ממנה [שתהיה חוקית עכשיו] ואני מתחיל לקשקש אז פשוט מזל טוב, תקבל מתנות יפות ועוגה טעימה ותמשיך להיות אחלה גבר
אה, וגם משהו שנוף פעם כתבה לי: שתמיד תוכל לצחוק ולהנות מדברים שאתה אוהב, גם אם אחרים לא מבינים את זה.
נ.ב. אתה מספר אחלה סיפורים מהמיתולוגיה הנורדית ^^ מזל טוב!!

Wing Chan

New member
חחחח קבלו לוג קטן מהמסנג'ר:

(זה חבר הולנדי שלי בשם פטריק) Eumaeus the Swineherd |[Who is but the form following the function of what]| אומר/ת: Yom Hooledet Samea'ach? Wing Chan אומר/ת: omg! Wing Chan אומר/ת: D: Wing Chan אומר/ת: yep Wing Chan אומר/ת: you got it right Eumaeus the Swineherd |[Who is but the form following the function of what]| אומר/ת: :) Eumaeus the Swineherd |[Who is but the form following the function of what]| אומר/ת: Oh, good! Eumaeus the Swineherd |[Who is but the form following the function of what]| אומר/ת: I was afraid I actually said something offensive.
מלך כמעט כמוכם

avki

New member
בנזונה, כבר ברכתי אותך.

אז מה שכבר אמרתי לך X2
מזל טוב וזה

Orbital Shadow

New member
מזל טוב![באיחור]../images/Emo65.gif../images/Emo60.gif

שתדע לך שאתה בנאדם נפלא, ואתה מאוד חכם
תמשיך כך! חיחי מזל טוב

*איחור מטורף*

מזל טוב אח שלי!! מצטער על האיחור... מקווה שהייתה לך יומולדת טובה ורוויה בירה [או "מים קדושים"
]. תהנה מהחיים ומהשירות הצבאי המתקרב, תנסה לטייל לפני הגיוס כי לפי מה שהבנתי מאח שלי זה ממש עזר לו, ופשוט תהנה.

למעלה