שיו---גם אני בת 30...

שיו---גם אני בת 30...

פעם אנשים בני 30 נראו לי כבר ממש מבוגרים והשנה גם לי מלאו 30 (פלוס שלושה חד')- שיער שיבה יש לי מגיל 25 ואני אפילו יכולה להגיד שאני נשואה פלוס שניים ......אבל אני עדיין מרגישה אינפנטילית ומתלהבת משטויות, ועדיין אוהבת להקפיץ טקילות ולרקוד כל הלילה (רק שאחר כך כל היום נדפק לי). פאק, איך שהזמן טס ואיזה פורום נחמד! ערב טוב לכולכם.

בני - בנות 30 , שלושים פלוס...

כנראה גם לי פעם בן 30 היה לי די מבוגר (נניח בתחילת תקופת התיכון) . שיער שיבה מגיל 25 ?? ! . בדרך כלל באמת אני חושב (אל תסקלו אותי) שבני אדם מתחתנים בגילאי העשרים פלוס לחייהם (למרות שיש יוצאים מהכלל תמיד) . בכל גיל אפשר להרגיש ילדותי ומתלהב . זה אולי סוד הקסם בנצחיות הצעירות ולהרגיש צעיר . יש לי ניסיון לא טוב בלהקפיץ טאקילות (יש לי זכרון מזה מפאב ראש פינה לפני בערך אולי יותר מ7 שנים , עם חבר מהתיכון וידידה שלו) . פעם אחת , אני ואלכוהול זה חיבור לא טוב (זכרון אחרון מהקיץ שעבר , אפרופו תחרות סיפורים על הבר של הבלוגיה , שעדיין לא כתבתי פוסט )... הזמן יכול לזחול ממש באיטיות , רק שמסתכלים אחורה , רואים את השנים חולפות. פורום באמת נחמד , פורום ממש רגוע ושלו . לילה טוב , מספיק חפרתי להלילה . נמשיך מחר בבוקר\צהריים
. אולי נמצא נפט
. לילה טוב
.

IAM20072007

New member
ברוכה הבאה אלינו!!!../images/Emo140.gif

גם אני די מופתעת מזה שאני בת30 (ואם נדייק שלושים וארבעה ימים). אני מרגישה גם ילדה קצת, אני קונהה לילדים דברים ובסתר ליבי מתלהבת יותר מהם (חה , חה ,חה) לפעמים הבת שלי לא רוצה משהו ואני כאילו משכנעת אותה , כי אני המלהבת... יש לי גם 2 ילדים בת ובן. אני מאזור השרון, מאיפה את גברת פיצפונת? מקווים לראות אותך פה....

את לא מתאימה לפורום הזה!!!

אנחנו חרושי קמטים,שקולים,רציניים,מנוסים,כפופי גוו, אה.. ושלא אשכח סובלים מלומבגו. לא אינפנטיליים,לא מקפיצים וודקות (מקסימום מקפיצים תה עם לימון), לא רוקדים בכלל (בטח לא לתוך הלילה), ושיער שיבה? לא אין לנו שיער שיבה וזה כי אין לנו שיער בכלל (בראש אין, באוזניים ובגב בלי עין הרע זה כבר פרווה) נו טוב אולי תזרימי דם חדש. ברוכה הבאה.

יפעת*

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

זה בסדר, גם אני מרגישה אינפנטילית, ואני כבר יותר קרובה ל40

למעלה