שיו אחים שלי ממצב?

ליחנוש 1

New member
/tapuzforum/images/emo163.gifהכול מעולה מה איתך?

שנים לא כתבת פה?אז אין פלא שאני לא מכירה אותך חח

S a m B o o k i

New member
אםילו אני הקשיש לא זוכר ...

אולי היא החליפה כינוי נראה לי .. או שבעצם הניק הזה כן מוכר לי . לא זוכר.

../images/Emo23.gif הכינוי שלך ../images/Emo23.gif

הצטרף אליי להיכנס בכמה מכביסטים שיש כאן.
אגב המשפט שיש לך למטה בחתימה הוא אחד המדהימים שיש, ובפורומים של הפועל ירושלים הוא מופיע בחתימה שלי.

עם כמה מיליוני טרמפיסטים....../images/Emo78.gif

שהמשחק האחרון של מכבי שהם ראו מקרוב נגמר בזה שאמא אמרה להם ללכת אחורה כי לא בריא לשבת קרוב לטלוויזיה, טבעי שתהיו "הרוב". בתאכלס, אני מגיע לנוקיה במשחקים הגדולים ורואה בעיניים 6,000 אדומים עושים בצפר ל-4,500 "צהובים" (חצי מהם לא באים בצהוב).

ככה זה כשמכבי היא לא הקבוצה של המדינה ../images/Emo78.gif

אלא היא קבוצה שיש לה מדינה. וזה לא דעה, זו עובדה. והרגע התעוררתי מהשינה, אין לי כוח לויכוחים האלה. במפגש הבא (לקרוב אנלא מגיע) נחזיר אותך בתשובה

לא זאת הייתה כוונת המשורר... ../images/Emo78.gif

אין מדינה שלמה מאחוריה. אני לא מאחוריה, וכמוני עוד אלפים ויותר. זה שמכבי הצליחה ליצור איזשהי אשליה של מדינה שלמה מאחוריה על מנת לסחוט עשרות מיליונים ממשלם המיסים שנה אחר שנה, ולהגיע למצב של שליטה מלאה גם באיגוד הכדורסל, לא הופך אותה ל"קבוצה של המדינה", ולא יעזור כמה עיתונאים צהובים כדוגמת רפאל נאה ינסו לפמפם את זה. מכבי היא קבוצה שיש לה מדינה, וההבדל מאוד ברור. אגב מצחיק שאתה כל כך אוהד מכבי תל אביב ואפילו צעיף שלהם אין לך.

שומו

New member
צעיף לא מדגם לאהדת קבוצה. ואם אני לא יכול

להרשות לעצמי
אתה ועוד אלפים מתוך... יותר מ-7 מיליון
"אשליה של מדינה שלמה מאחוריה"
אתם חגגתם את הזכייה במה-זה-יול"ב-קאפ בנתב"ג, אנחנו חגגנו בפארק הירקון מפוצץ ביותר מ-100 אלף איש+הרבה אנשים שלא הצליחו להיכנס, בשידור ישיר ב-2-3 ערוצים לפחות. איפה האשליה פה

עד כמה זכור לי...../images/Emo78.gif

כשזכיתם בסופרוליג מול לוליו ונובו מסטו לא ממש שאלתם מה-זה-סופרוליג. מבחינתכם הייתם אלופי אירופה. א. שכחת כנראה את החגיגות הענקיות בספרא. לא רוצים פארק ירקון, 100 אלף איש שמתוכם 90 אלף באו כי יש חגיגה ענקית והישראלי הממוצע רק מחפש סיבות לחגוג. אני מעדיף חגיגה של 10,000 אוהדים שבאמת יצאו לחגוג את הזכייה של הקבוצה האהודה עליהם ביול"ב קאפ, אחרי שנים של המתנה ואכזבות, מאשר 100 אלף חוגגים שמתוכם 90 אלף "מחבבים" את מכבי. מכבי היא לא הקבוצה של המדינה, היא לא הקבוצה שלנו, היא לא הקבוצה של אוהדי הפועל ת"א, היא לא הקבוצה של אוהדי מכבי ראשל"צ והיא לא הקבוצה של המדינה. הניסיון הפאתטי שלה באמצעות סחיטה מתמשכת של משלם המיסים ליצור תדמית כזאת לא הופך אותה לקבוצה של המדינה. ולגבי צעיף, בחייאת דינאכ - ההגעה למפגש וחזרה עולה לך פי 2 מצעיף של מכבי תל אביב.

שומו

New member
אפילו אל תשווה בין הסופרוליג ליול"ב קאפ.

את קרקה נובו מסטו אתה זוכר, אבל את פאנאת'ינאייקוס אתונה, צסק"א מוסקבה וברצלונה אתה שוכח
אגב פאו ובארסה, מתי אם בכלל שיחקתם נגד קבוצה בסדר גודל של הקבוצות הנ"ל
איפה ראית שאני אומר שאני בא למפגש

אני משווה מהסיבה הפשוטה ש..../images/Emo78.gif

א. אף אחד לא טען שזכינו באליפות אירופה. זכינו ביול"ב קאפ, מפעל מכובד מאוד. אתם טוענים שזכיתם באליפות אירופה, כשזכיתם במפעל השני בחשיבותו ובאיכותו באירופה אחרי היורוליג (ואני מוכן להתערב שבסדרה נגד בולוניה של אותה שנה עם ג'ינובילי, דנילוביץ' וכו' לא בטוח שהייתם לוקחים משחק גם בנוקיה). ב. אם אתה שואל: ניצחון במפגש כפול על ריטאס וילנה - קבוצה שלפני שנתיים עם סגל לא הרבה יותר טוב מזה נתנה לכם על הראש גם בנוקיה וגם בוילנה. ניצחון בגמר על ריאל מדריד - הררוס, בנט, קמבאלה, ובכלל קבוצת יורוליג לכל דבר באותה שנה, שגם כן עשתה לכם לא מעט צרות לפני שנתיים אבל שיהיה. באנו אנדרדוגים מוחלטים ויצאנו הכי גדולים שיש. ויצאתי מנקודת הנחה שאתה בא למפגש כי הצעת אופציות איפה להיפגש, זה הכל. שרון, לעניין: לא יודע מה זה לוקח את עצמו יותר מדי ברצינות. מה שאני כן יודע זה שבניגוד למכבי תל אביב על הטרמפיסטים שלה (וגם על לא מעט מ"אוהדיה"), אצלנו האהבה למועדון, ההגעה למשחקים והתמיכה לא תלויה בדבר. לא תלויה בהמשכיות, לא תלויה ביכולת של הקבוצה ולא בשום דבר אחר. ברור שמעניין אותנו ההישגים, ומאוד היינו רוצים לראות את הפועל ירושלים מתפתחת יותר ויותר (למרות שתעשי סקר בקרב יושבי מלחה אם הם מעדיפים קבוצת צמרת ביורוליג אבל לאבד את הייחודיות של הקהל או להישאר במצב הזה עם הקהל הזה הם יבחרו באופציה השנייה, ואפשר לראות איך כולם התנגדו למכירה של הפועל לגאידמק), אבל זה לא האינדיקטור לתמיכה בקבוצה. הקהל של הפועל ירושלים מחובר מאוד לקהל של הכדורגל, וחלק לא קטן מיושבי מלחה יושבים גם במערבי בטדי וההפך. זו קבוצה, שבתקופה הכי קשה שלה השנה במקום האחרון בליגה הלאומית הביאה 6,000 אוהדים, ומי שרואה עכשיו את יוזמת קטמון מבין מה זה באמת הפועל ירושלים - כדורגל וכדורסל.

שומו

New member
לא ראיתי אחד שהתנגד למכירה לארקאדי גאיידמק.

איך אתה מעז להכליל את ריטאס ברשימה אחת עם אריות כגון פאנא, בארסה וצסק"'א
גם אצלנו הההצלחה לא תלויה בשום דבר- אלו ששורקים בוז לספחת זה בגלל שהם נגדו ונגד הישארותו במועדון- אני מבין את זה ובטוח שגם אתה. אף-אחד לא שרק בוז לקבוצה עצמה. בולוניה
עונה לפני כן ניצחנו אותם פעמיים, בבית ובבולוניה, כשעם כל הכבוד למאנו ג'ינובילי ודנילוביץ', אנחנו שיחקנו נגד קארלטון מיירס, גרגור פוצ'קה, ג'יאקומו גאלאנדה, ג'יאנלוקה באסילה, יוסיפ וראנקוביץ' וקארנישובאס. אה, ואז לא היה לנו את אנת'וני פארקר, אלא את דאלאס קומג'יס, שעם כל האהבה, ההערכה והכבוד אליו, הוא לא מתקרב לקרסוליים של השרוכים של הנעליים של AP. ריאל מדריד- נגד קאספאראס קאמבאלה ואלמר ג'יימס בנט שיחקתם
יופי, כי אנחנו שיחקנו נגד צ'ארלס סמית' ואיגור ראקוצ'ביץ'. הסופרוליג היה המפעל הבכיר של פיב"א- היו בו צסק"א והיווניות, כשליורוליג היה רק את האיטלקיות. ודבר אחרון- מכבי כבר מכרה 7,000 מנויים לעונה הקרובה באולם של 11 אלף מקומות, ואני לא חושב שטרמפיסטים קונים מנויים. כמה מנויים ירושלים מכרה

ממממ...../images/Emo78.gif

נעבור נושא נושא. מנויים: רק חידוש המנויים של ירושלים (יש זכות ראשונית למי שהיה מנוי בעונה הקודמת לחדש לכיסא שלו, או לחלופין ליציע ביציעי העמידה) מתחיל באמצע אוגוסט אאל"ט, ובספטמבר שאר המנויים. ככה סתם שנסבר את האוזן. ומה שאתה אומר זה ממש לא נכון לגבי מכבי, כי מתוך 7,000 מנויים שנמכרו כרגע חלק לא קטן זה אותם אנשים שתיארת, שבאים בחליפות ועניבות כדי לראות ולהיראות, ועוד חלק לא קטן טרמפיסטים של הצלחות. מעולם לא התכחשתי לזה שיש קבוצת אוהדים אמיתית של מכבי, ויפה להם. רק שבתוך נוקיה הם נבלעים לעומת הטרמפיסטים שמהווים את הרוב. ארקדי גאידמק: קפיצה קטנה לצ'ה תראה לך את המחאה שהייתה נגד הכוונה של ארקדי לקנות את הפועל. אולי לא נוח לראות את זה מבחוץ, אבל יש עוד מועדון אחד בעולם שלא שם את החומר והכסף מעל הרוח של המועדון אלא מול ואף מתחת. זאת הסיבה שהייתה התנגדות ענקית. בהפועל יודעים שמכירה לגאידמק, גם אם תביא 10 אליפויות רצוף תלווה בטרמפיסטים, ופתאום יתחילו שריקות בוז על בסיס קבוע במלחה ולא קומץ של אידיוטים שמושתקים מהר מאוד. מועדון כמו הפועל ירושלים - אין לו זכות קיום ללא הקהל המדהים שלו, וזה מה שכ"כ יפה. לך תקרא את הכתבות על מה שקורה עם קבוצת הכדורגל, ותבין מה זה באמת הפועל ירושלים. סופרוליג-יורוליג: שיהיה ברור, לא זלזלתי לרגע בחשיבות הסופרוליג. זה הישג עצום של מכבי, וכל הכבוד לה. להפוך את זה למפעל הבכיר באירופה - לא ולא. הוא היה יותר חלש מהיורוליג של אותה עונה, ומלבד צ"סקא, פילזן, בארסה ומכבי לא היו כמעט קבוצות חזקות באמת. מה גם שבאותה שנה היורוליג אכן היה יורוליג, על הסדרות המשתמעות מכך, אבל אין לזה קשר. הנקודה היא שלאוהדי מכבי מאוד נוח לזלזל בזכייה במפעל השני בחשיבותו באירופה, אבל כשהם עשו את זה הם יצאו לחגוג ברחובות יותר מאיתנו. אתם התמודדתם עם יריבות יותר חזקות במאני טיים אולי - מה שלא משנה את העובדה שביחס לתקציב המזערי שהיה לנו באותה עונה, וכל החילופי זרים (אדוארדס, וושיננגטון וכו') ההישג היה עצום. אם נשים את הדברים בפרופורציה הנכונה - זה הישג לא פחות גדול מהזכייה של מכבי בסופרוליג ב-2001. קהל ושריקות בוז: ביינום, הלפרין, ספאחיה אלה האינדיבידואלים שבעיקר חטפו את הבוז. אבל בינינו - את ההפסד לטאו בטופ 16 אני ראיתי, ואת כל שאר המשחקים שבהם נקלעתם לפיגור פתאום, וראיתי את הבוז האדיר ששרקו בנוקיה. לצערם של האוהדים האמיתיים של מכבי, הם נבלעים בנוקיה בתוך הטרמפיסטים (לא מעט בגלל שהם יושבים ב-11 למעלה, ואני יודע שהם גורשו במכות כשהם ניסו להפוך את השער למטה לשער מעודד וקופץ והכל) והאנשים שבאים לראות ולהיראות. הם מבחינתם (הטרמפיסטים) באים לקונצרט, אבל כמו ישראלים אמיתיים אם הם לא אוהבים את הקונצרט הם לא יהססו להביע את דעתם בקול במקום לנסות לעודד את התזמורת. ועזוב שטויות, עצם העובדה שאתם צריכים אורגניסט ומילים על המסכים בשביל שיתחילו לשיר אומר הכל. אגב, עם כל זה שאני לא מסכים איתך, חייב לציין שאתה בחור טוב ומבין כדורסל.

שומו

New member
קפיצה קטנה לצ'ה לא אעשה גם אם תשלם לי.

טרמפיסטים לא עושים מנויים, שכח מזה. "יורוליג" 2000-2001 היה מפעל עלוב. חזק יותר מהסופרוליג
אם כן, הסופרוליג צריך להיות ממש גרוע. הנה סקירה קצרה של מגוון העלובות שהשתתפו במפעל בעונה הנ"ל: לוגאנו (שווייץ
) זאדאר אסטודיאנטס פריסטרי וואלונה פטרסבורג אובארנסה (פורטוגל
) הפועל מגדל ירושלים
לונדון (נחש מטעם איזו מדינה) פראנקפורט סקאיילינרס בודוצ'נוסט (הקבוצה ממנה בא גוראן יירטין, וזה אומר הכל) ורונה בקיצור- נציגות משווייץ, פורטוגל, אנגליה... היורוליג והסופרוליג היו שווים, אם הסופרוליג לא יותר טוב. הקבוצה עצמה מעולם לא חטפה בוז, תהיה בטוח בזה. אם לכם היה כסף לאורגניסט ולמסך, גם לכם היה.

פשוט לא נכון, מה אני אגיד. ../images/Emo78.gif

יורוליג 2001 ממש לא היה עלוב, בטח ובטח לא באותה רמה של הסופרוליג. זאדאר ממש ממש לא קבוצה עלובה (אותה אחת שטחנה לכם את הצורה בגמר האדריאטית ב-2003. והיי, גם בודצ'נוסט עשתה את זה! העלובה הזאתי..), אסטודיאנטס בטח לא. חוצמזה, לקחת את הקבוצות הכי חלשות של אותו מפעל והפכת אותן לאינדיקטור למפעל כולו. הנה לך קצת מהסופרוליג האגדי שלך: לברקוזן (גרמניה, אימפרית הכדורסל) לוליו (שוודיה, עוד יותר אימפריה. קבוצה שהייתה יורדת ליגה בארץ) קרקה נובו מסטו (סלובניה. עלובה באותה שנה, אבל גם היא ברבות הימים טחנה לכם את הצורה) אוסטנד (בלגיה, עוד אימפרית כדורסל) מכבי רעננה (אני צריך להרחיב?) אלבה ברלין (חטפה 2 תבוסות מאיתנו השנה) היראקליס סלוניקי (הקבוצה החמישית בטיבה ביוון באותה תקופה) לא שיחקתם אפילו מול ברצלונה ומול פילזן, שחוץ מהם, צסק"א, פנתנאייקוס ואתם הליגה הזאת הייתה ברמה מאוד נמוכה. לגבי האוהדים: א. אתה חי באמת בסרט לא מובן אם 'תה חושב ככה. טרמפיסטים עושים מנויים, כי הם רוצים להיות מנויים ולהציג את עצמם כ"אוהדים" של קבוצה מוצלחת מאוד, חד וחלק. אם מכבי לא הייתה מועדון הישגי מלא בתארים הם לא היו עושים מנוי, כי המנוי שלהם לא בא מתוך אהבה אמיתית למכבי תל אביב כמועדון, בטוב וברע. אז תגיד שהם אוהבים את המועדון, אבל באותה מידה המועדון הזה יכל להיות בית"ר אחוזה. הכל עניין של הסתגלות. יש גם מעט מאוד טרמפיסטים עלובים במלחה, שעשו מנוי אך ורק כיוון שנכנס הרבה כסף בזכות גאידמק ויש סיכוי לקחת אליפות. מה שכן, בניגוד למכבי הם לא מהווים את הרוב אלא חלק מאוד שולי שבע"ה ייעלם כמה שיותר מהר, גם אם במחיר חוסר הצלחה. ב. במלחה ב"ה יש מספיק תקציב לאורגניסט ומסך. אף אחד לא רוצה ואף אחד לא צריך את זה, כי לא רוצים להיות מכבי. יש משפט שטבע פעם אוהד של הפועל ירושלים, שאומר כי "אמצעי העידוד הטובים ביותר הם הגרון והידיים". לא צריך אורגניסט, לא צריך מסכים, מניסיון של כמה משחקי חוץ השנה העידוד גם בלי תופים היה מצוין. ההבדל הגדול בינינו לבין אוהדי מכבי, זה שבמלחה תראה במצבים מסוימים 3000 איש עומדים על הרגליים ושרים את המילים בעל-פה. (גם אוהדים כמוני, שמגיעים ל-6-7 משחקים מקסימום של הפועל בשנה ויש לא מעט כאלה שפשוט גרים רחוק ומשתדלים להגיע כמה שיותר. מכיר מנויים מאשקלון וגם מתל-אביב) הסיכוי שתראה במכבי את כל האולם עומד על הרגליים ושר את אותו שיר עם המילים בעל-פה (בלי מסכים ואורגניסט) קלוש עד אפסי, בטח לא העונה כשעסוקים בלשרוק בוז. (ולהגיד שלא היו שריקות בוז לקבוצה השנה זו התכחשות למציאות. לך שוב למשחק של טאו ותגיד לי למי שריקות הבוז) הסיבה הגדולה ביותר שבמעמדים הגדולים בנוקיה אנחנו עושים לכם בית-ספר לעידוד זה מה שהסברתי עכשיו. אני עדיין זוכר את זה שישבנו כמה אנשים במשחק על מקומות 3-4 והעלינו רעיון לשיר את" ירושלים של זהב" כשהשחקנים עולים להתחמם (ולא רק בסוף המשחק), זה התקבל והסתקרנתי לראות איך זה יפעל העברנו מפה לאוזן, ו-6,000 אדומים שרו את זה והעבירו בכל אחד מהאוהדים צמרמורת אדירה. זה מבחינתי מסמל הכל. לגבי היול"ב, אני אבהיר לך שוב: לא מעניין אותי שזה לא אליפות אירופה. זה המפעל השני בחשיבותו באירופה באותה שנה, ובשביל התקציב והציפיות מהפועל ההישג היה עצום.

למעלה