פשוט לא נכון, מה אני אגיד. ../images/Emo78.gif
יורוליג 2001 ממש לא היה עלוב, בטח ובטח לא באותה רמה של הסופרוליג. זאדאר ממש ממש לא קבוצה עלובה (אותה אחת שטחנה לכם את הצורה בגמר האדריאטית ב-2003. והיי, גם בודצ'נוסט עשתה את זה! העלובה הזאתי..), אסטודיאנטס בטח לא. חוצמזה, לקחת את הקבוצות הכי חלשות של אותו מפעל והפכת אותן לאינדיקטור למפעל כולו. הנה לך קצת מהסופרוליג האגדי שלך: לברקוזן (גרמניה, אימפרית הכדורסל) לוליו (שוודיה, עוד יותר אימפריה. קבוצה שהייתה יורדת ליגה בארץ) קרקה נובו מסטו (סלובניה. עלובה באותה שנה, אבל גם היא ברבות הימים טחנה לכם את הצורה) אוסטנד (בלגיה, עוד אימפרית כדורסל) מכבי רעננה (אני צריך להרחיב?) אלבה ברלין (חטפה 2 תבוסות מאיתנו השנה) היראקליס סלוניקי (הקבוצה החמישית בטיבה ביוון באותה תקופה) לא שיחקתם אפילו מול ברצלונה ומול פילזן, שחוץ מהם, צסק"א, פנתנאייקוס ואתם הליגה הזאת הייתה ברמה מאוד נמוכה. לגבי האוהדים: א. אתה חי באמת בסרט לא מובן אם 'תה חושב ככה. טרמפיסטים עושים מנויים, כי הם רוצים להיות מנויים ולהציג את עצמם כ"אוהדים" של קבוצה מוצלחת מאוד, חד וחלק. אם מכבי לא הייתה מועדון הישגי מלא בתארים הם לא היו עושים מנוי, כי המנוי שלהם לא בא מתוך אהבה אמיתית למכבי תל אביב כמועדון, בטוב וברע. אז תגיד שהם אוהבים את המועדון, אבל באותה מידה המועדון הזה יכל להיות בית"ר אחוזה. הכל עניין של הסתגלות. יש גם מעט מאוד טרמפיסטים עלובים במלחה, שעשו מנוי אך ורק כיוון שנכנס הרבה כסף בזכות גאידמק ויש סיכוי לקחת אליפות. מה שכן, בניגוד למכבי הם לא מהווים את הרוב אלא חלק מאוד שולי שבע"ה ייעלם כמה שיותר מהר, גם אם במחיר חוסר הצלחה. ב. במלחה ב"ה יש מספיק תקציב לאורגניסט ומסך. אף אחד לא רוצה ואף אחד לא צריך את זה, כי לא רוצים להיות מכבי. יש משפט שטבע פעם אוהד של הפועל ירושלים, שאומר כי "אמצעי העידוד הטובים ביותר הם הגרון והידיים". לא צריך אורגניסט, לא צריך מסכים, מניסיון של כמה משחקי חוץ השנה העידוד גם בלי תופים היה מצוין. ההבדל הגדול בינינו לבין אוהדי מכבי, זה שבמלחה תראה במצבים מסוימים 3000 איש עומדים על הרגליים ושרים את המילים בעל-פה. (גם אוהדים כמוני, שמגיעים ל-6-7 משחקים מקסימום של הפועל בשנה ויש לא מעט כאלה שפשוט גרים רחוק ומשתדלים להגיע כמה שיותר. מכיר מנויים מאשקלון וגם מתל-אביב) הסיכוי שתראה במכבי את כל האולם עומד על הרגליים ושר את אותו שיר עם המילים בעל-פה (בלי מסכים ואורגניסט) קלוש עד אפסי, בטח לא העונה כשעסוקים בלשרוק בוז. (ולהגיד שלא היו שריקות בוז לקבוצה השנה זו התכחשות למציאות. לך שוב למשחק של טאו ותגיד לי למי שריקות הבוז) הסיבה הגדולה ביותר שבמעמדים הגדולים בנוקיה אנחנו עושים לכם בית-ספר לעידוד זה מה שהסברתי עכשיו. אני עדיין זוכר את זה שישבנו כמה אנשים במשחק על מקומות 3-4 והעלינו רעיון לשיר את" ירושלים של זהב" כשהשחקנים עולים להתחמם (ולא רק בסוף המשחק), זה התקבל והסתקרנתי לראות איך זה יפעל העברנו מפה לאוזן, ו-6,000 אדומים שרו את זה והעבירו בכל אחד מהאוהדים צמרמורת אדירה. זה מבחינתי מסמל הכל. לגבי היול"ב, אני אבהיר לך שוב: לא מעניין אותי שזה לא אליפות אירופה. זה המפעל השני בחשיבותו באירופה באותה שנה, ובשביל התקציב והציפיות מהפועל ההישג היה עצום.