שיוף ציפוריים לכלבה

The new me9

New member
שיוף ציפוריים לכלבה

מתנצל על השאלה, ובטח עם לינק למוצר
אבל אני באמת אזרח פרטי ולא משווק שרוצה להבין את ההשלכות של שיוף ציפורניים לכלבה.

האם נוכל להשתמש בערכה כזו בבית? לכלבת פינצ׳ר מעורבת (גדול קטן-בינוני)?

http://www.coupo.co.il/deals/199?aff_id=3

יש דרך אחרת לשייף ציפורניים ששורטות אותנו ואת הדלת שבה היא ישנה?

שירן ל11

New member
תלכו לספר/ית או לוטרינר/ית שיגזרו לה צפורניים

יש כלבים שהצפורניים שלהם משתייפות לבד בהליכה, וכאלו שלא. גם לכלב שלי צומחות ציפורניים חדות כמו של תוכי, ויש גם סכנה שהציפורן בכרית העליונה תסתלסל ותהפוך לציפורן חודרנית. זה גם מציק מאד לכלבים ללכת עם ציפורניים ארוכות.
אני מבקשת מהספרית שתגזור לו ציפורניים, וגם הוטרינר יכול. אני מעדיפה את הספרית כי זאת פעולה שהיא עושה 10 פעמים ביום והיא מאד עדינה.
ממליצה בחום לא לנסות לבד בבית, גם אם יש לך קוצץ מיוחד לכלבים. לפינצ'רים יש ציפורניים שחורות, כך שלא ניתן לראות איפה נגמרים כלי הדם שלהם. יד לא מיומנת יכולה לגזור חלק מעוצבב ולגרום לפציעה וכאב רב לכלב.

The new me9

New member
ספרית כלבים?

לה יש ציפורניים חומות בהיר. היא פינצר מעורב.
&nbsp
&nbsp
את מכירה ספציפית את המוצר ששלחתי?

שירן ל11

New member
אני ממליצה לגזור אצל ספרית כלבים, אכן

אם אתה לוקח את הכלבה למספרה, אז אפשר לבקש מהספרית שתקצר לה ציפורניים. אם הכלבה לא מסתפרת, אפשר גם לבקש מהוטרינר.
לא שמעתי על שיוף ופדיקור לכלבים, אבל גזירת ציפורניים תעשה לך את העבודה- גוזרים את הקצה החד והציפורן נהיית קהה.
שוב, גם בשיוף וגם בגזירה צריך לזכור שבחלק העליון של הציפורן יש עצבים וכלי דם ויד לא מיומנת יכולה לעשות נזק ולהכאיב מאד לכלבה. לכן, אני אישית מעדיפה לבקש מהספרית שתגזור.

שירן ל11

New member
המחירים אצל יואב שחל הוגנים

מצרפת קישור "יואב מספרה לכלבלב"
הוא מאד עדין עם כלבים והמחירים אצלו נוחים. אני לא יודעת מה המחיר עבור ציפורניים בלבד אבל התספורות שלו יחסית זולות אפילו, שווה להתקשר ולברר.
לדעתי וטרינרים גוזרים בחינם, אתה יכול להתקשר למרפאה שלך ולשאול.

**אגב, עברתי למספרת כלבים אחרת כי לכלב שלי יש פרווה ארוכה ומצאתי ספרית שאני יותר אוהבת את הסגנונות שלה. אני אשמח להמליץ גם עליה, אבל היא משמעותית יקרה יותר מיואב. מור, מ''עצם העניין''.

למעלה