שיוט ה XMAS REGATTA

yudocolis

New member
שיוט ה XMAS REGATTA

נכון לעכשיו לי פי מה שאני יודע שיוט הXMAS REGATTA מבוטל, בעיקבות החלטתו של צינדר. לכן- מתארגנן שיוט בתאריך זה (כנראה ליעד אחר- אשקלון קפריסין וחזרה) כדי להשיב את המסורת הנפלאה של השיוט ! בשביל לקייםשיוט זה ישנה דרישה ל 15 סירות לפחות ! לכן המעוניין להשיב את המסורת הניפלאה נא ליצור קשר עם - אריק 0544575269 תודה.

מטש

New member
גין פאלאס

חבל לבטל את השיוט הקשה היחידי שיש לישראלים. גין פאלאס התכוונה להשתתף בשיוט - אם יש מסלול אלטרנטיבי נשקול בחיוב (לוח הזמנים קל יותר). צריך אבל לזכור שגם התורקים שותפים - ולכן לטעמי רצוי לכלול את תורקיה באופן כלשהו (למשל פיניקה אשקלון).

התארגנות לשיוט כריסטמס מתורכיה

אני מבין אך לא מסכים עם הנהלת מרינה הרצליה שהקימה תשתית בלתי רגילה לאירועים שייט בנלאומים ופתאום מפסיקה חייבים למצוא דרך לקיים את השיוט שתרומתו לשייט ולימאות בארץ היה לאבן דרך ושינה תפוסי חשיבה והפלגה של השייטים בהרצליה ובישראל אני קורה להנהלת מרינה הרצליה לשקול את צעדיהם לקיום משט חשוב זה ולהוכי לעולם השייט שיש חשיבות לקיום אירועים בנלאומיים בישראל להתראות על המים אני קורא לשייט הנימנים על פעילי פורום זה לשלוח הודעות בפורום ולמרינה הרצליה לבקשה להמשיך את המסורת של שיוטי כריסטמס

zamibc

New member
איתן צודק

לא ברורה ההחלטה לבטל את שיוט כריסטמס מטורקיה, האם יצאה הודעה רשמית? אם כן איפה ניתן לראות אותה? בכל מקרה במצבנו הבינלאומי, בבדידות המזהירה שלנו בעולם, כל שיוט בינלאומי הנו מבורך ויש ליחצן אותו ולהפיק את מקסימום הפרסום לאירוע לו שותפים שייטים ישראלים. מעל במה זו אני קורא למי שהחליט לבטל את השיוט לשקול מחדש. זמי בן-חורין

דאויד

New member
תחרות Off-Shore בינ"ל ../images/Emo92.gif

כמשתתף ב- Xmas Regatta של השנה שעברה, חובב תחרויות Off-Shore בינ"ל וצרכן של מרינה הרצליה, אני מצטרף לקריאה שלא לבטל את התחרות השנה, או למצוא לה תחליף קבוע הולם. ואגב, בסופשבוע זה מתקיימת תחרות Off-Shore במלטה, 607 מייל: Rolex Middle Sea Race. גם לנו (ב"לבנט") מגיע.

easy swissa

New member
שיוטי off-shore כחול לבן

מסכים ומאמץ כל קריאה לקיים את הרגטה, אין חשוב מפעילות ימית כדוגמאת הרגטה בכדי להעלות את רמת השיט בארץ, ולחבר אותנו עם קהילת השיט הבינ"ל. בינתיים ועד כמה שאני מבין, לא בוטל ה x-mass regatta ויש סיכוי מאד טוב לקיומו במועד. הדברים בדיונים והודעה על התחרות תפורסם עוד השבוע, במתכונת זו או אחרת! השיוט הרציני הבא המתוכנן, זה ה med-red-rally אשר במסגרתו מתוכננים שיוטי off-shore לקטגוריה התחרותית. איזי

מטש

New member
גין פאלאס בפנים - מי עוד?

כדי לעזור למרינה הרצליה בהחלטות, אולי כדאי לתת הצהרת כוונות - מי בפנים ? בואו נתחיל לספור. גין פאלאס בפנים - מי עוד?

אליפות ישראל 2004 תתקיים בדצמבר!!

אנו מציעים להפוך אותה לאליפות ישראל הפתוחה ולשתף גם יאכטות מחו"ל במשט!!!! בשנה שעברה שותפה היאכטה האיטלקית "במבו" שהגיעה לביקור ל"אתגרים".... בסוף דצמבר מזג האויר מאד לא יציב! וכמשתתף ברגטה שלא הגיע לארץ... מציע ליזום משט בינלאומי בתקופה נוחה יותר. בכל אופן ככל שיהיו יותר יוזמות ויותר שיוטים זו טובת הענף... ואנו כמובן תומכים בכל יוזמה כזאת. בהצלחה לכולנו! אבי אביב

מ. מ. .מ.../images/Emo150.gif

תהפוכות עולם השייט (הפרטי) באצנו הקטנתונת ירדו בשלב זה או אחר לרמת סניף מפלגה (כלשהי) בשכונה של עיירה נידחת, יצרו מצב שלכאורה יש שני גופים המרכזים את עינייני השייט. מצד אחד ה"איגוד" שאמור היה ליצג עשרות בעלי יכטות או סירות מפרש ומצד שני אנשי ה"פורום" - הפורשים בעלי היכטות הגדולות והיפות שלא היו מוכנים לקבל את מרות ה"אירגון והקימו גוף עצמאי (זה לא מפד"ל או שינוי אלו השייטים). הפורום קבע כי ב- 30 לחודש זה יהיה שיוט "גל" החליט האירגון לתת לו קונטרה ולעשות אליפות ישראל ביפו. מה קרה אין איזה עשרה "צדיקים בסדום" שמוכנים להתחרות בשבת הבאה ביפו? מזג האויר צפוי להיות מתאים. הפיצול והפילוג גורם לנזקים לעולם השייט הישראלי הפרטי, פחות לבעלי היכטות היותר יקרות (שרובן מתחרות כ- IRC) ויותר לשייטים שמפליגים ביכטות יותר עממיות ומעוניינים להשתתף במספר לא גדול של שיוטים בשנה. הנזק הוא לא רק נוכחי אלה עתידי, כי כל מה שקרה יצר לא מעט חוסר אמון במיוחד בקרב שייטים מהפריפריות בצפון ובדרום (כל המילחמות החלו בתל-אביב). הנביא ירמיהו ניבא נבוא שמתאימה לא רק לזמנו אלה לכל עסקונה ופוליטיקה בכל הדורות לאמור :"מהרסיך ומחריביך ממך יצאו" (מ. מ. מ.). איני כותב דברים אלו כפרי דמיון. לפני יותר משנה פרשתי לגימלאות (מעיסוק מיקצועי בשייט) הצטרפתי ל"אירגון" טרם הפילוג מכיר היטב את כל ה"ניצים" משני הצדדים. צברתי הרבה שעות שיחה עם אבי (גם הפליג על ספינתי באליפות ישראל הקודמת). האירועים שבאו לאחר מכן, הזכירו לי סניפי מפלגות בשנות השיבעים, אז בשליחות עיתונאית הצטרפתי מדי פעם לסניף מפלגה זו או אחרת כתחקירן עבור כתבות. מספר דברים שקראו כאן דומים לאותן עסקנונות שכונתיות. לכן "עם כל הסימפטיה" שיש לי לאדם זה או אחר (לא רבתי עם איש מהנוגעים בדבר) אימצתי את הפסוק ממקורותינו האומר "במושב ליצים לא תשב" - ודי לחכימה ברמיזה. לבסוף פניה אישית לאבי אביב: אבי, יופי שהצלחתה להיבחר שוב ליו"ר אבל העלתה את ספינתך על שירטון, עדיין יש סיכוי קלוש לחלץ ולתקן אותה, בטרם תחליק ותשקע במצולות. לכך צריך תגובה של קברניט ולא של עסקן או פקיד. אם יש בכך נכונות ורצון ללמוד איך עושים זאת אהיה מוכן לעזור לך. זכור עשה נכונה וטובה אינה העיצה שתמיד נעים לשמוע - אלו הן עצותיו של "אחיתופל" (הוא לא מת - רק התרבה), קברניט אמיתי צריך "להסתכל לאמת בעיניים" - גם אם היא כואבת ולנהוג לפי העצה המתאימה גם אם זה קשה. במיוחד צריך לנצח את ה"דיסוננס הקוגנטיבי" של עצמך.

newsail

New member
אם בארזים נפלה השלכת מה יגידו ....

מבלי לדעת מי הדמויות ורק ע"פ המסרים וההתכתביות ראיתי את המלחמה המיותרת. ניסיתי לפשר ונכשלתי - דווקא עוררתי מהומת עולם מיותרת לגמרי. אני למסקנותי הגעתי- אף לא אחד מהגופים הניצים לא אצטרף אליו. כנראה שהניצים יפרנסו עוד שכמוני ובתי משפט אל חשבון המצטרפים. תודה שגיליתם פנייכם בעוד מועד.

zamibc

New member
מאחר ולא מכירים אותך ובחרת להסתתר

הרי שגם לא נתגעגע אליך שלום זמי בן-חורין

אל תצטרף תפליג ותהנה

המטרה של אירועי שייט אינה בהצטרפות לגוף כל שהוא המטרה להינות מהאירוע מהשייט ומהאוירה שמסביב אז אם לזה אתה לא מצטרף ההפסד כולו שלך ........ להתראות על המים

למעלה