שיוט גל

גל קדר

New member
שיוט גל

אמנם לא השתתפתי, אבל הנה תמונה אחת שצילמתי כצופה. איך היה השיוט? תוצאות?

כאחד שכן השתתף

אני רוצה להודות למארגנים ולמשפחת גל. כמו תמיד יום מאורגן ומוצלח. עוד קצת רוח לא היתה מזיקה, אבל את זה אפילו המארגנים לא יכולים להבטיח. תודה למארגנים ולהתראות ביום חמישי ברישות לאליפות.

הולנדי

New member
מצטרף לברכות ולתודות למארגנים

היה כיף,
במיוחד שהפלגנו לא רע והגענו ראשונים בקלאס A . יחד עם זאת אי אפשר בלי קצת ביקורת
בונה. חולצות וכובעים
חולקו בצמצום . המסלול היה קצת ארוך מדי
, בשביל הרוח
שהייתה. התור ל
היה מעייף. ה
דווקא היתה טעימה. ושוב תודה למארגנים , ולצוות.

מאיר ריבא

New member
שיוט גל

תודה למארגנים על יום חוויה. ברכות ומזל טוב לצוות אלאן 1 - כל הכבוד לכח הנשי!!! קצת טענות: 1. ביום עם רוח כל כך חלשה מקובל להניח מסלול קצר יותר. שיוט אחד אמור לקחת עד שעה וחצי. 2. איך זה שחלקו חולצות וכובעים בכמות מצומצמת כך שלא הספיק לכל המתחרים?

לא רק השייט האירגון והאוירה ../images/Emo47.gif

באתי יום קודם מאשקלון היתי במקום על הבוקר, בלי להסביר למה ההרגשה היתה של אוירת ידידות, אנשים שמחים להיפגש מתכוננים בניחותה למשט. צריך לציין במיוחד את המקצועיות והדיוק של רון וציוותו. למרות מספר בעיות אוביקטיביות (תזוזת מצופים) ניהל הכל בשלווה ורוח טובה. גם על המים לא ראיתי "מלחמות" מיותרות האנשים נהגו יפה ולפעמים אפילו פינו גם כלא היה מחויב המציאות. למרות שהרוח לא היתה בעצמה מתאימה לסירתי (היא מתאימה לרוחות יותר חזקות) אני וצוותי נהינינו משיוט זה. תודה לכל מי שטרח ועשה.

איה01

New member
יש עוד תמונות?

מישהו צילם במקרה את הספיניקר הכתום החדש של ELAN1?

easy swissa

New member
שיוט הכנה מעולה לאליפות שבוע הבא

מזג אויר מעולה, זרם צפוני חזק, חילופי רוח של 20-30 מעלות ללא מגמה, חלום של כל תקטיקן. בשיוטים מסוג זה חובה להשאר מרוכזים ומכוונים עד לרגע האחרון. מי שזיהה את הזרם טרם הזינוק קיבל ייתרון ענק על המתחרים. אצלנו בספינה עלה חלוץ חדש שנתפר מבדי פנטקס מרושת סיבי ספקטרה, מה שחוסך במשקל מאד משמעותי במפרש. למי שמתעניין, המפרש תוכנן ביום חמישי בלילה, שורטט ונגזר ביום שישי בבקר, צו עיכוב לכל עובדי איזי סיילס והמפרש נתפר עד לשעת הזינוק. לפי תוצאות השיוט, נראה שהיה שווה המאמץ. תודה לעופר גנזי על סירת השיפוט הנהדרת שהעמיד לרשותנו בתחרות. תודה לרון יפה על המקצוענות תודה לכל חברי הפורום לקידום השיט על המאמץ וכמובן למשפחתו של יהודה חברינו השייט על ההתמדה בקיום השיוט.אנו נהיה שם גם בשנה הבאה בשיוט הסגול. ברכות למנצחים ..והמנצחות איזי

כל הכבוד לשייטים שהגיעו!!!!

האירוע היה מרשים..... ואנו מקוים שגם האירועים הבאים המהוים הכנה ל"משט אליפות ישראל 2004" שיתקיים בנמל יפו ב-3-4 לדצמבר 2004 ... להתראות על הים!!!!! אבי אביב סמי סווירי חנן דרור גרגורי דובקין

zerez

New member
לטובת אלה שלא כל כך מבינים

את שיטות הדירוג השונות אפשר לקבל הסבר או לינק שבו השיטות מוסברות בצורה קצת יותר מפורטת?

night mistress

New member
באופן מאוד לא צפויי, גם אני השתתפתי

ואני חייבת לציין שנהניתי מאוד..

למעלה