שיוט גל - כמדי שנה

בת ים

New member
../images/Emo124.gifהזמנה לשיוט גל 2004

הודעה על תחרות שיוט גל 2004 ספינות מפרש מקום ותאריך מרינה הרצליה שבת 30.10 הרשות המארגנת הפורום לקידום השייט בישראל ומרינה הרצליה 1.התחרות תנוהל על פי חוקי תחרויות השיט 2001 – 2004 של ISAF . חוקי הדגמים המשתתפים (מלבד אם מי מהם שונה בהתיחסות מפורשת אליו). הודעה זו, הוראות השיט והודעות על לוח המודעות הרשמי של התחרות. פרסום – על פי נספח I לחוקי התחרות. סעיף 20.3.2b . 2.מוזמנים להשתתף: 2.1ספינות מפרש. בשיטת ההנדיקפ IRC ושיטת "רייכרט". 2.2 IRC, IRC PERFORMANS (בעלי תעודות משנת 2004), רייכרט A B וC 3.אחריות: אף אדם או גוף המפעיל פעולות כלשהן בהתאם לחוקים אלו (כולל, בלי להגביל, את הרשות המארגנת כמוגדר בחוק 87.1. כל ועדת תחרות, ועדת ערעורים, ועדת ביקורת וכל החברים שלהן) לא ישא בכל אחריות לכל אובדן, נזק, פגיעה או אי נוחות למפרשיות, מתחרים או לאנשים אחרים, הנבעים ישירות או בעקיפין מהחוקים, דרך הפעולה או מהחלטותיהם או מכל פעולות או מחדלים שלהם. 3.1כל מפרשית תישא בטוח צד ג' בתוקף. (בסך 500.000 $ לפחות). 4.תדריך למתחרים יערך ביום שבת 30.10 בשעה 09:30 ברחבת בנין המנהלה של מרינה הרצליה. אות ההתראה לתחרות הראשונה יהיה ביום שבת 30.10 בשעה 11:00 תתקיימנה עד 2 תחרויות. זנוק אחרון לא ינתן לאחר שעה 14:00 ביום שבת 30.10 5.במידה ומזג האויר לא יאפשר קיום תחרות, תידחה התחרות לתאריך 6.11 במסגרת אליפות הפורום לקידום השיט בישראל. 6.הרשמה גמר הרשמה שעה לפני אות ההתראה הראשון המתוכנן במשרד ועדת התחרות. 7.הוראות שיט יחולקו בהרשמה. 8.סוג המסלול – יפורסם בנספח מסלולים יחד עם הוראות השיט. 9.טקס חלוקת הפרסים יתקיים ברחבת בנין מנהלת מרינה הרצליה ב30.10 בשעה 16:00. 10.בדבר פרטים נוספים ניתן לפנות ל:איזי סוויסה. בברכת שיט מוצלח

easy swissa

New member
שיוט גל

שבוע לפני תחילת האליפות חזרה גנרלית מושלמת לכל המשתתפים, המארגנים והמתנדבים נקווה לראות הרבה משתתפים איזי

easy swissa

New member
הנדיקייפ

רשימת הנדיקייפ ע"פ שיטת רייכרט נמצאת אצל רוני ברמץ, המעוניינים לקבל תעודה בתוקף לשנת 2004-2005 מוזמנים לפנות לרוני במסר אישי (ללא תשלום) שייטים המעוניינים לעשות שידרוג להנדיקייפ IRC מוזמנים לפנות שוב... לרוני ברמץ. נציג ה IRC בישראל איזי

easy swissa

New member
שיוט גל - כמדי שנה

גם השנה נערוך את שיוט גל, במרינה הרצליה. השתתפות ללא תשלום, מסיבה וארוחת צהריים מייד לאחר השיוט, תרומת משפחתו של יהודה גל, שבחרה להנציח את זכרו בשיוט זו השנה הרביעית ברציפות חולצות וכובעים המיוחדים לשיוט יחולקו בהרשמה כולם מוזמנים איזי

שיוט יהודה גל המסורת שלא שוברים

שיוט יהודה גל מזה שנים השיוט שמשמש אותי וצוות הספינה לחזרה הגנרלית הטובה ביותר לאליפות ישראל השנה השיוט שבוע לפני אליפות הפורום וזו הזדמנות טובה להשחיז חרבות על המסלול בו עומדת להתקיים האליפות לכן אירוע זה יש לו ערך מוסף גדול לשייטי היאכטות בארץ בנוסף שאנו לא נוהגים לשכוח חברים ושייטים שעשו איתנו כברת דרך ארוכה בהתפתחות ענף השייט בארץ בהזדמנות זו אני מודה למשפחה ולים שחור הכוח המניע מאחורי שיוט זה להתראות על המים ושנה טובה

דאויד

New member
צוות נובה - התחייבויות קודמות...

בשל התחייבויות קודמות צוות נובה לא ישתתף בשיוט גל. להתראות באליפות ישראל. סופשבוע נעים.

לצערי ../images/Emo10.gif

תוכנית השיוטים השנה נקבעה בצפיפות רבה. אני מקווה כי בעונה הבאה התחשבו בבניית תוכנית השיוטים גם במועדונים. שהרי הםלא רק מתחרים (באהבה). השנה צוות NOVA יעדר משיוט גל.

עודף

New member
מעוניין להצטרף

הצוות שלי לא משתתף בשיוט. אשמח להצטרף לכל סירה. בד"כ אני מתפקד כאיש החרטום עם הספינקר ולפעמים במתיחת החלוץ. בתודה מראש וחג שמח.

אחרי שחזרנו משיוט הערים

רק גדל התיאבון. לשיוט גל נגיע עם היאכטה SEMIRAMIS שהיא חדשה יחסית בתחרויות ונעשה כמיטב יכלתנו

למעלה