שיוט בנטו

Alex33

New member
כנראה ראיתי ערמה אחרת..אני כבר...

מרגיש יותר טוב..

הצטערתי נורא שנבצר ממני להגיע !

האוירה שמתוארת כאן למעלה נפלאה, והמספר המדהים של ספינות משתתפות, הן במשט העממי הן במקצים התחרותיים, מעידים כ-1000 עדים על העניין הרב שיש לחברים בארועים מסוג זה. לפי חשבון של שישה אנשי צוות בכל ספינה אנחנו מדברים כאן על כ- 400 שייטים!!!!!!!!!!! שיקום מישהו ויגיד לי שאיגוד השייטים לא אמור למנות לפחות כפול ממספר זה.

מאיר ריבא

New member
שיוט בנטו

ראשית תודה לתשוט, לארן נוימן, פרומה ושאר העמלים במלאכה על הארוע שערכו. היה נפלא מכל הבחינות, ארגון, פרסים, אוכל וכמובן הכנתם גם מזג אוויר נפלא! שנית - דווח: מקום שלישי בקבוצת ה - IRC לסירת מועדון ת"א - "אזימוט". אין ספק שהאימונים שערכנו בשבועות האחרונים שיפרו את הביצועים. הזינוק היה גרוע ולמעשה נדחפנו מצפון לסירת השיפוט ונאלצנו לעשות סיבוב 360 מעלות ולחזור לקו - יציאה של דקה או דקה וחצי באיחור. בהמשך תפקוד משומן של הצוות הביא אותנו קדימה. שלישית - בקשה לארן: בשנה הבאה אנא הפרד את סירות ה - IRC לשתי קבוצות מראש. אמנם יעלה לתשוט במספר פרסים נוספים אך בארוע בהקף כזה זה כבר שולי. החבר'ה ציפו לקחת גביע הביתה ולא רק אזכור מעל הבמה.

מאיר ריבא

New member
שיוט בנטו - ארן - אנא פרסמו תוצאות

ארן, האם יהיה פרסום מלא של כל תוצאות השיוט? תודה,

ברכות לצוות אזימוט ../images/Emo45.gif

צוותי לשעבר נראיתם נפלא למרחוק, התמלאתי גאווה.

ברכות גם ל-ELAN

הפעם עם צוות גברי לחלוטין. הראתה שהיא מוכנה לעשות את זה גם עם גברים... מקום ראשון IRCa! כל הכבוד. אני מודה שקינאתי. וברכות למארגנים - היה ארוע יפה ומוצלח. מישהו שם לב להתנגשות (דופן אל דופן) בזינוק? או שרק נדמה היה לנו?

מאיר ריבא

New member
תשובה לנילה

קודם כל תודה על הברכות. וזה אחרי שאורי ברח לנו לעזור לצוות של האלן. לזכותו יש להגיד שהשאיר צוות משופשף באזימוט. את רוצה לחזור לצוות התחרותי? אנחנו מתארגנים להמשך פעילות כצוות קבוע.

גל קדר

New member
השיוט מהצד השני + תוצאות

לשם שינוי הפעם לא השתתפתי על המנוריה אלא החלטתי לקחת אתגר קצת יותר גדול ולצלם את השיוט מהים. אמנם את החוויה של התחרות הפסדתי אבל הרווחתי 10 פילמים ו256 מגה בייט של תמונות. מכיון שאני עדיין בורר ומפתח את חלקן אני אעלה אותן בערב וגם בכחול 18 הן יופיעו. ולשיוט עצמו. מזג האויר אכן תעתע בנו. ב0600 בבוקר ירד גשם שוטף אבל ב0800 השמש כבר זרחה וזכינו למז"א מזהים, רוח טובה ושמש. בים לא היו הפתעות רבות לדעתי, המנצחים לא משתנים ולכן אני חושב שהרעיון לתת פרס למקום ה-3 היה נכון וטוב לגיוון ויגרום לרבוי משתתפים. על קו הזינוק אכן היתה התנגשות, אני מקווה שתפסתי את זה במצלמה. אני לא יודע אם היא נגמרה בנזק. מצ"ב גם רשימת התוצאות הסופית. יום טוב לכולם

הולנדי

New member
מצטרף לברכות ולתשבוחות

היה יום נפלא של שיוט מאורגן היטב. אשמח לראות את התוצאות במלואן

למעלה