שיוט בנטו

S K I P E R 2

New member
כנראה שכן

וחוץ מתא העוגן שלכם הם חיפשו וחיפשו. לא נורא לבסוף נרגעו הרוחות והאוירה הנינוחה השתלטה על כולם.

Alex33

New member
בבדיקה נוספת וקפדנית, אני יכול ..

להעיד שמצוף מס 26 אכן נמצא במקומו הרשום..אכן היו עוד כמה מצופים "בסביבה" שביקרנו,אבל להערכתי לא הייתה סיבה לטעות..

S K I P E R 2

New member
../images/Emo51.gifלא חשבתי אחרת

כנראה שהבילבול נבע ממקור אחר ולא ממיקום המצוף.

Alex33

New member
ואנחנו בפרץ אנרגיה תואם לנסיבות..

החלטנו להעלות את הספינקר האסימטרי, לא ממש חשוב לצורך העניין שהוא משך אותנו דרומה..OLAHAV נשאר לפקח מהקוקפיט על המשימה ואני התמקמתי בחחרטום לשב המוכר של החיבוקים ומשיכות של מרחבי הבד הדקיק הגולגל בתוך השרוול... העסק עבד ללא תקלות ותות זמן קצר מצאנו עצמנו רצים 6.5 קשר בזוית של70 מעלות לרוח (!), עוד מעט כבר מול תל אביב..הנראת באופק מתחת למפרש..

Alex33

New member
העניין מצא חן בענינו..אז החלטנו על.

תירגול נוסף..קיפלנו ופתחנו שוב, הכל בסדר.."העסק רץ"..ואני החלטתי להישאר בחרטום ,חיוך מטופש מרוח על פני, נהנה מהרעש המשמעותי כעת של גלי הים הקטנים המפנים דרך ל MICA בריצתה, מקבלים אותה כאחת משלהם..

Alex33

New member
בהחט לא, כבר תרגלנו "מפית" זו בעבר.

רק לא לאחרונה..

וואלה ....

שמח לשמוע רק שלידיעתך ה"צוות" שלך או ליתר דיוק נילה חשבה שזו הפעם הראשונה שהרמת ספיניקר. בכל מקרה מאחל לך עוד הרבהההההה פעמים כאלה שלומלום נ.ב: בתור קארניבור אני יכול לשתף אותך ששאריות עוגת המוס שוקולד שנמסה אצלכם אתמול עדיין גורמות לי לחיוך וליקוק שפתיים מאז הבוקר.

Alex33

New member
לנילה מצפים...עוד הרמות ספיקר רבות

אצלנו.. ו MICA, היא רק תשמח שנילה במגע ידה הבוטחת תסדר ותמתח את שמלתה העדינה והצבעונית..שתיהן כבר יודעות לרוץ רחוק ,כמעט לבדן..

Alex33

New member
רק מחוגי השעון שהראו 40 דקות למועד

אחרון להחזרת המצוף, הפסיקו חגיגה צבעונית זו והחזירה אותנו בקידמית למצוף 26 שחיכה בסבלנו שנתחיל להתנהג כמבוגרים ונאסוף אותו כנדרש.. 5 דקות לפני 1345, המועד האחרון, מצאתי עצמי סוחב בלוק כבד ביד אחת ומיכל אדום עם איזה עשרים-שלושים חבל דק ביד שניה, מתעלם ממבטים מנומסים אך תמוהים של העוברים והשבים, מצתוות להסוואה זה לח.ד., חבר יפואי ותיק , גם הוא עם פלסטיק אדום ביד ( מינוס הבלוק..). למרות חיוכו של ארן שהבטיח לי שרבים החזירו כנדרש גם את הבלוקים, הערמה הגדולה של מצופים ובלוק אחד בסיום התחרות סיפרה דברים אחרים.. חזרה לסירה במזח אורחים מצאנו עצמנו מוקפים סירות בנטו גדולות וחדישות שבאו מכל עבר למזח אורחים , שמחים להזדמנות לעזור לאחת מהן,ענקית אדומה ומרהיבה , לקשור עצמה Long Side עלינו, לא שצוותה הגדול והמקצועי נראו זקוקים לזה.. ברחבה הגדולה מול המרינה, האירוע הססגוני תפס תאוצה.. שומרים חמורי סבר לא נתנו להיכנס למי שלא לבש את חולצות המשט , לא כל כך משתכנעים מהסברי שלמרות כל ההפקה , מדות XL התואמות גברים גדולים כמוני ( גם אחרי הדיאטה..)לא היו כלל בנמצא.. המוני שייטים תפסו החלו גודשים את המקום ברחבה וליד השולחנות הרבים, מעמיסים מכל טוב אוכל טעים ושתיה מכל הסוגים וללא גבול, מצב רוח טוב ואווירה נעימה שורה על כולה באירוע ססגוני ורב משתתפים גם ביבשה...

Alex33

New member
אנחנו, שמחצית הצוות לא נמנים על..

גזע הקרניבורים, ריח הבשרים על האש ( שלי אישית..לא ממש מפריע..) החזירו אותנו ל MICA , לארוחת צהריים טעימה ומתממשכת בקבינה, כבר "שיגרה" טעימה מקובלת לסיום יום ים, עם או בלי תארים..

Alex33

New member
וכמו על פי לוח זמנים מתואם...

עם סיום הארוחה הגיע עת טקס הסיום,ארן בסגנונו החייכני והנינוח ופרומה השולטת בכל בצידו,הגישו אחת אחת את מקבץ הגביעים הנוצצים למנצחים בקטגוריות השונות... אישית, אולי כי הרגשנו "מנצחים" בגדול ביום נפלא זה ,צוותה של MICA ההולך וגדל ומתגבש ,נהנה מיום "כיף" כמו "לפי הזמנה", ודאי גם בגלל השתתפותינו ב"עממי", לא ממש התעמקתי בתוצאות ובמיקומים,פסילות ועירעורים. מי שענינו בזה, נקווה שימצא זאת בפירסומים נוספים "כאן" של חברי ואורחי ה"פורום" שהתתפו בתחרות או של המארגנים.

Alex33

New member
וכרגיל התחרויות אלה..HP WAY ..

עם איזי וצוותו המקצועי והמנוסה "קטפו" שוב מקום ראשון,שמחתם הבלתי מוסווית ובצדק, ניכרת היטב על פניהם... יישר כוח!! ( לא כולם חיכו לצלמים,גם לא צילמתי שיטתית, ברכות כמובן לכווולם !!)

Alex33

New member
סיום האירוע מבחינתנו, היה ב..

קבינה של MICA , מתכנסים לכוס קפה ועוגת מוס שוקולד טעימה ורכה עם שתי נרות...( לא ,אין תמונות אין פרטים, קצת פרטיות בבקשה..) וגם שתכננתי להשאיר את MICA להתארח במרינה הרצליה לעוד יומיים בכורח נסיבות ואילוצים, "חלון הזדמנויות" שצץ לפתע, ואיש צוות של MICA שדבר מתאים לה, הכריע את הכף לטובת הפלגת לילה חזרה לאשדוד.. רציתי להיפרד לשלום מצוות המרינה אך אף אדם לא נמצא במשרד בשעה זו ועל כן אומר עתה כאן.. " תודה על האירוח הנעים והמסביר פנים של צוות מרינה הרצליה לאירוע זה בשמי ובשם סירות אחרות שבאו "מרחוק"." בכל זאת יצאתי "מרווח" כי כאשר ירדתי במדרגות חזרה לרחבה, כדור אש גדול אדום חייך אלי מהאופק, דקה אחרונה של שקיעה מדהימה שרק המעטים שנשארו לסוף וטרחו להרים מבטם לרגע,אולי הבחינו בה. מלא מרץ מחודש מטעינה סולרית זו, נפרדתי לשלום מרוב הצוות שנשארו לשחרר לנו את החבלים, ויצאנו שניים לדרכנו לעת שקיעה להפלגת לילה קסומה ושלווה בדרכנו דרומה לביתה של "MICA " ...אלכס

Alex33

New member
וכמובן לא נשכח להודות לארן ו..

לצוות האנרגטי של "תשוט" על הפקת אירוע גדול ומוצלח זה (וללא דמי השתתפות או דמי עגינה ), בים כמו ביבשה . ( ומצטערים שקצת "הפרענו" לכם במזח האורחים עם MICA "הקטנה" בין תערוכת סירות ה"בנטו" הגדולות...אנחנו דוקא נהנינו מהחברה...
)

בת ים

New member
המידע שלך הכריע את הכף../images/Emo51.gif

ןכך יצאו חזרה לאשדוד אתמול.

גל קדר

New member
קצת מאמץ ../images/Emo13.gif

מכיון שנשארתי לעזור ולחסל, אני מעיד ממקור ראשון שהיו עוד לפחות 15 בלוקים :)

למעלה