שיוט אופק 2004 התוצאות

אופק ים

New member
שיוט אופק 2004 התוצאות

ביום שטוף שמש יצאו 24 סירות לשיוט המסורתי השני של אופק. השיוט הנוכחי היה אמור להתקיים בשבת ה- 15 למאי, אך בשל תנאי מזג אוויר נדחה לשבת 22.5.04 לשיוט המקורי נרשמו 38 ספינות ועקב הביטול ירדו מספר סירות מהרשימה וזאת כנראה בגלל סיבות משפחתיות ואו גיוס אנשי צוות שבת אחרי שבת. בתום השיוט נאספנו לרחבה במרינה תל אביב ללגימת בירה ולהקראת התוצאות. תמונות ישלחו בנפרד במשך היום. להלן תוצאות קבוצה B

אופק ים

New member
../images/Emo140.gifמחמאות ותודות

לשופט התחרות יורם שרת, שניהל את התחרות ביד רמה ובמקצענות. אלון שתרם את ספינתו המדהימה כספינת שיפוט. רם סיוון, שהתרוצץ ועזר בהכנות נדב קסרי, שעזב את אשתו ההרה לטובת סירת המצופים. נעומי פיירברגר, שהייתה הרשמת של התחרות על ספינת השיפוט. מרינה תל אביב - שכרגיל נרתמה ועזרה בהכנת השטח. עומרי זומר בני הקטן ( 16 ) שעזר בארגון. אשתי היקרה רנא שסובלת אותי כבר 23 שנים. ואחרונים אך החשובים ביותר אתם השייטים שלקחתם חלק ב"שיוט אופק 2004" והפכתם אותו למסורת. תודה לכולכם אופק יאכטות יהודה זומר

easy swissa

New member
רשמים מהשיוט

השיוט בשבת האחרונה ייצג לא במעט את רוח הלחימה המאפיינת את הצוות שלי. כבר בשעה 06:00 בבקר, ירד אמיר לצלול ולנקות את התחתית באופן יסודי ומקצועי, וכמובן דאג להשכמה לכל אחד מאנשי ונשות הצוות. אני, אחרי יומיים מתחת לשמיכה עם 40 מעלות חום מתיצב בספינה בתפקיד אורח כבוד. לקראת הזינוק מרשים לי לאחוז בהגה, וכל השאר היסטוריה ים קשה, גלים מכמה כיוונים, רוח שאינה מתגברת ומאד לא יציבה, מציבה לפנינו אתגרים אסטרטגיים ופותחת את כל האפשרויות, המחלה נשכחה חיש מהר כאב הגרון נשאר בבילג'ים, ריכוז מקסימאלי של כל הצוות מוביל את ה hp way לאחד הניצחונות הגדולים בזמן האחרון, מבחינת פער הזמן מהשני, השלישי וכו' מייד אחרי הגמר ירדנו למרינה לארוח יפה אישי ומשפחתי של יהודה וצוות אופק תודה, כבר אמרתי? חוץ מזה יהודה , תפרסמו תמונות, ראינו שצילמתם...

HP still leading the way!

איזי וכל החברים הותיקים: כל הכבוד!

למעלה