זה לא עלול לכווץ את הדיפטונג? למה אתם צריכים פרסום כזה בכלל?
ב ברווז לשבוע New member 1/3/07 #28 יש לי משהו שעשוי להתאים. קצת גנוב מ"פריגת" אבל יכול להתאם גם לכם. "בואו טבעי".
י י ו ס י ב ן ט ו ב New member 1/3/07 #25 נטוריזים. בלי תחפושות.או- no logo צאו מתוך התובנה של חוסר הזיוף שבלהיות עירום. תנו בריף אמיתי, מהאזור הזה, של הכנות של החופש, של חוסר הזיוף. תנו לחברים הרמה להנחתה, והסלוגן יבוא.
נטוריזים. בלי תחפושות.או- no logo צאו מתוך התובנה של חוסר הזיוף שבלהיות עירום. תנו בריף אמיתי, מהאזור הזה, של הכנות של החופש, של חוסר הזיוף. תנו לחברים הרמה להנחתה, והסלוגן יבוא.
T TaxiMedia New member 1/3/07 #29 1. ללכת בלי להרגיש עם 2. מינימום בד מקסימום הופעה הראשון גנוב בשינוי קל. השני שדוד מתקופתי כמנהל חנות בגדים.
1. ללכת בלי להרגיש עם 2. מינימום בד מקסימום הופעה הראשון גנוב בשינוי קל. השני שדוד מתקופתי כמנהל חנות בגדים.
F for if we dont find New member 3/3/07 #30 מישהו כבר כתב את זה לפניכם ואל תעיזו לגנוב, אבל זה כל כך מתאים אז הייתי חייב לשתף: Wear nothing but confidence. הוא השתמש בזה לפרוסמת ליוגורט דיאט או משהו בסגנון - אם זה עניין מישהו.
מישהו כבר כתב את זה לפניכם ואל תעיזו לגנוב, אבל זה כל כך מתאים אז הייתי חייב לשתף: Wear nothing but confidence. הוא השתמש בזה לפרוסמת ליוגורט דיאט או משהו בסגנון - אם זה עניין מישהו.
י יניב ויסמן New member 3/3/07 #31 הנה סלוגן בשבילכם "מבראשית - האדם היה חופשי". "הבגדים שלנו - זה החלום של אחרים". "הכי קרוב לבראשית". "להתבייש להתלבש". "להתפשט אל הטבע שלך - ללבוש את החופש".
הנה סלוגן בשבילכם "מבראשית - האדם היה חופשי". "הבגדים שלנו - זה החלום של אחרים". "הכי קרוב לבראשית". "להתבייש להתלבש". "להתפשט אל הטבע שלך - ללבוש את החופש".