שיווק מוצר חדש - שאלה!

PonPon82

New member
שיווק מוצר חדש - שאלה!

היי לכם, אני לא יודעת אם השאלה שלי היא מסוג השאלות הרלוונטיות לפורום הזה, אבל בכל זאת... טיילתי באירופה ומצאתי שם איזשהו מוצר לא יקר ומגניב מתחום הקוסמטיקה המיועד לנשים. כל אישה מתלהבת ממנו ומהפטנטיות שלו שכל כך מקלה על החיים (לא רוצה להכנס לפרטים עליו, אתכם הסליחה). החלטתי לייצר מוצר כזה בארץ, כיוון שאין אותו כאן. עלות הייצור לא יקרה וכך גם המוצר עצמו, לא יקר ללקוח. הבעיה שלי היא איך אני מתחילה לשווק אותו כאן? הליך השיווק הוא הקטע הכי קשה שבדבר. ניסיתי ללכת מבית לבית, אבל אנשים קצת נרתעים (אך ייתכן שזה בגלל שהלכתי למקום הלא נכון, אנשים קצת סנובים כאלה). ניסיתי למכור אותו ביריד, אנשים התלהבו אך מכרתי פחות ממה שציפיתי. חברה שלי מדי פעם ניגשת עבורי לבחורות ככה סתם, באוטובוס, ומציעה להן את המוצר והן מתלהבות בטירוף וקונות. איזו דרך עוד יש לי לנסות ולשווק אותו? מכירה לחנויות דורשת להוריד את המחיר עבורן ואני לא רוצה. מישהו יכול לייעץ לי?

ייעוץ שיווקי זה הפתרון!!!

ייעוץ שיווקי זה הפתרון לו את זקוקה ונדרשת על מנת למכור המוצר!!! באמצעות ייעוץ שיווקי מתאים ניתן יהיה לבנות תוכנית שיווק המתאימה למוצר ולהוציאה לפועל. אשמח להיפגש עימך בנדון. בברכה איתן הרשקו ייעוץ אסטרטגי בתקשורת שיווקית mail:[email protected]

Blink marketing

New member
גם אני בעד שיווק באינטרנט

באינטרנט הרבה יותר קל להעביר שמועה מפה לאוזן, אבל זה כרוך בתכנים שאפשר להעביר (קליפים, בלוג, כתבות באתרים וכו') ותקשורת עם אנשים שיפיצו את השמועה.

למעלה