שיווק מול שבתאות...

ש מים

New member
ימונה nage לקנצ'ו לכל ימי חיו../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

ונא לצבוע אותו בוורוד זרחני!

nage

New member
מה זה קאנצ'ו? הגענו רק ל ג' במילון

אני מוותר על זכותי להקרא מומחה - אני רוצה להקרא מומחוי

WaveGal

New member
עגלות? אתה מתכוון לילדות של הפרה?

ועוד שלוש מחוברות. צער בעלי חיים. לא? בכל מקרה, נראה לי שיש כאן בסיס לאימון פורום או לפחות קריאת תיגר מרובת משתתפים (אני הולך על קטגורית ארבעה גלגלים אבל רק אם זה כולל פניה בזוית ישרה).

WaveGal

New member
אפשר אולי לשלב את זה כחלק...

... מהאמאמצו-מצורי. אני בטוח שהם לא ישימו לב (עם כל הסקה שזורם שם). ומה פתאום ראשון? שנים אני מתאמן על לזוז לאט, אז שאני אהיה ראשון?

nage

New member
בעברי הייתי מנהג גם עגלות

ושם ברפת גם למדתי לעשות רוורס עם עגלה 4 גלגלים (מלבישים אחד על כל רגל)

Zeev Foux

New member
מתנגד לשיטת ה"מומחה"

ואם אי אפשר להסיט את עגלת ההמונים, אבקש לפחות להוריד את להב המומחה הזה מעל צווארי. הדבר האחרון שאני רוצה זה שמישהו יקח את דברי כדברי מומחה שאין טעם לבדקם. זאב

הדרדתי קשות, כשמפסיקים לזהות אצלי

אורי מומחה לחיים בנדר לא הדליק אצל אף אחד נורה אדומה? רק כדי להיות בטוח שהמסר עובר כרגע כיאות - אני לא אינדיווידואליסט. אני חלק מהעדר וגאה בכך. גמני חושב שזה רעיון רע, ולו רק משום שכולם חושבים כך, אפילו שחשבתי ככה לפני כולם. לדבריו של סמט, כמובן, אין טעם להתייחס. "בטוח שהוא מומחה למשהו" אינו מביא ולו ראיה אחת לרפואה. איך אפשר לקבוע משהו סתם כך, בלתי אסמכתא?

crane

New member
אם אפשר להציע הסתייגות

לדעתי יש לסמן מורים, ולא מתאמנים מומחים, מכיוון שאז נקבל כוכביות על רוב המשתמשים.

אפשר להאדים שם-משתמש, אבל לא

לשנות אותו. כלומר, אם (רק לדוגמא) יובל ירצה לשנות את הכינוי שלו ל"יובל נחמקין - ארניס", הוא יצטרך לפתוח כרטיס-משתמש חדש בתפוז, ולזנוח את הישן. זה לא בהכרח בעיה, אבל זה אומר שמי שיחפש בארכיון הודעות של "יובל נחמקין - ארניס" מהתקופה שלפני השינוי, לא ימצא אותן. אני מציע שמי שרוצה לשנות ישנה, ומי שלא - יוסיף את הפרטים הרלוונטיים בכרטיס האישי שלו. אני אבדוק בינתיים כמה אדומים אנחנו יכולים להחזיק בפורום (יכול להיות שיש הגבלה). ייקח זמן לקבל תשובה מהנהלת הפורומים. רק קחו בחשבון שזה לא מספיק. הנקודה שהעלה יובל עדין תעמוד בעינה; אנחנו יכולים להאדים משתמש בפורום, לא יכולים לקבוע לו איך להתבטא. (האמת שהשתעשעתי במחשבה להאדים את הטרול, כדי שיהיה ברור מה הוא, אבל...)

brunoflexe

New member
אם מדברים על צבעים

אז משתמשים רגילים הם "אפורים", משתמשים תאבי כוח ועריצים הם "כחולים" אבל המומחים הם "אדומים". זה מזכיר לך משהוא ?

gafni

New member
לא ממש חושב שזה רעיון טוב

לכל אחד יש את הדעות שלו לגביי המומחיות שלו ושל אנשים אחרים. לטעמי זה מה שיפה בפורום האינטרנטי הזה שלכל אחד יש פתחון פה שוה ,וכל קורא יכול לברור לו את התשובה איתה הוא מסכים. כבר היום שואלי קושיות מנותבים במהירות לכתובת המתאימה כאשר זו מצויה בקונצנזוס. חלוקת דרגות רק תעכיר ותבלבל ,למרות מומחיותו הבלתי מעורערת של יובל בארניס יש נושאים אחרים בהם דעתו שקולה כדעה של כל משתתף אחר. כותבים בולטים ודעתניים כמו דוד כפרי,מיתר נדיר,סלבו דלית ועוד לא יהיו זכאים לאות מומחיות לפי המוצע ולטעמי הם בהחלט מומחים בנושאים שונים שעולים כאן.

zoti

New member
הרעיון הוא שאנשים יתנו את הדעה

המקצועית שלהם בתחום בו הם מומחים. לא הייתי מבקש את דעתו של יובל אם הייתי מחפש טאייקוואנדו. בשביל זה יש את ג'סיקה. לכן גם הצעתי להוסיף לשם המשתמש (במקרה הזה מדובר בפתיחת שם משתמש חדש) את האמנות שבה המומחיות של אותו אדם מתבטאת. לחלוטין לא מדובר על חלוקת דרגות אלא רק על הדגשת המומחים. הוויכוח הזה (האם לסמן מומחים או לא) כבר היה בפורום אופנועים יחד עם הטענה שמדובר בהענקת "דרגות". בסוף הוחלט כן לסמן את המומחים שם באדום וזה עובד מצויין. לאף אחד אין שם טענות.

למעלה