תשמע...
לפני שאתה בכלל חושב על אסטרטגית שווק , אני ממליץ לך לבדוק כמה נקודות. נתחיל מזה שעליך לערוך מחקר שוק על מנת לזהות את המתחרים העיקריים שלך בתחום, את המאפיינים שלהם, קהל היעד הפוטנציאלי והקיים בפועל. בדוק את האזורים בהם המתחרים שלך עובדים.. אני יודע שזה נשמע ארוך קשה ויקר אבל כדי להצליח בשוק חדש , אתה חייב לדעת מול מה אתה עומד. אני לא חושב שאתה יכול למתג את העסק שלך , אתה למעשה מציע שירות ,ונכון שירות הוא מוצר לכל דבר, ההבדל הוא שהוא נמדד על ידי מאפיינים שונים ממוצר מוחשי( אתה מציע מוצר לא מוחשי). לאחר שתדע מיהם המתחרים, היכן הם פועלים וכדומה, תוכל לזהות את הפרמטרים בהם עליך להתמקד, נכנה אותם לצורך העיניין בסיסי כח. למשל : אמינות, מקצועיות,מחיר. חשוב מאוד: אני ממליץ לך לנסות ולתת ערך מוסף לתלמידים שלך (מבחנים לדוגמא למשל) חשוב שתבדל את עצמך מהמתחרים שלך. שים דגש על בסיסי הכח של. תפנה לקהל היעד שלך במקומות הראויים הנכונים והנבונים (לטעמי, חדרי מורים בבתי ספר יסודיים, לשם מגיעים מידי הורים, ולא בגלל שהילד שלהם שולט בחומר) אם אתה רוצה ללמד תיכוניסטים למשל תשכח ממהורים, תפרסם בפורומים מתאימים. כאן זה כבר קהל יעד שקשה יותר לחדור אילו. כדי לנקוט באסט" שיווקית מתאימה או לחליפין לקבוע דרך פעולה תפרט יותר על העסק, מאפיינו וקהל היעד מקווה שעזרתי, בהצלחה .חן.