שיווק-ימי הולדת

hilaa4

New member
שיווק-ימי הולדת

שלום לכולם,
אשמח לעזרה,
אני מפסלת בבצק סוכר והחלטתי לעשות הפעלות לילדים בימי הולדת בשילוב בצק סוכר משחקים ועוד..
לפי חלומו של החוגג.
ההפעלה מתאימה לילדים מגיל 6+

יש לי אתר :www.metuko.net
פייסבוק :www.facebook.com/hilonet.metukonet

ניסיתי לפרסם בגוגל
ועכשיו עובדת על דף נחיתה וערוץ ביוטיוב.

אשמח מאוד לשמוע רעיונות איך אוכל לשווק את העסק שלי,
אני מלאת רצון ומוטיבציה להצליח ולהתקדם.

המשך יום מתוק,
הילה

הי הילונת מתוקונת ברוכה הבאה..
האתר שלך

עושה רושם ממש...מתוק (נו מה הפלא..), ראשית ממליץ לך ליצור קשר עם אייל לינור, ב"רדיו ללא הפסקה 103". הוא היה אורח שלנו בשבוע שעבר , (ממליץ לך לקרוא שאלות ותשובות מהאירוח), יש ךן תוכנית "המותג" בימי שלישי ב20, אחלה תוכנית שמאפשרת לבעלי עסקים קטנים, חשיפה של העסק, התייעצות בשידור עם אייל ואורח בכיר בד"כ, מתחום השיווק והתקשורת,(תאזיני לתוכנית האחרונה ותוכלי להתרשם), בהחלט מומלץ.
מאוד התרשמתי מהאתר החמוד והמתוק שלך.. ובמיוחד מהסיפור האישי שלך, על קריירה מבטיחה שעזבת כדי להגשים חלום,
בהחלט מרגש ומעניין גם במסגרת חשיפה שלך (יחסי ציבור..).
יש המון טיפים באתר לשאלות מאוד דומות לשלך, כאמור + האירוח של אייל לינור, בטוח שיסייע לך למצוא מה מתאים לך.
בהצלחה
.

וכמובן מילת הקסם ..

פפיסבוק :)
(מוזמנת לפנות בפרטי לפרטים נוספים)

בלי קשר לוירטואליה, הייתי מציע להפיץ את הפרטים שלך בסביבה הקרובה.
לבדוק שתופי פעולה עם המתנסים, צהרונים באזור. לא הייתי פוסל פלאיירים ופרסום במקומונים.

בהצלחה .

וכמובן ש...

רעיונות לשיווק העסק הם דבר נפלא, אבל רעיונות לשיווק העסק שלך לקהל היעד שלך הם הדבר שאת צריכה.

נתחיל מזה שתגדירי לנו מה בדיוק המוצר שאת מוכרת? איך הוא יכול לעזור לי? למה אני צריך אותו? למה דווקא את?

hilaa4

New member
אז ככה....

אני מפיקה אירועים מתוקים לפי חלומו של חוגג,
כלומר אם החלום של חוגגת היום הולדת הוא נסיכות אני מפיקה לה יום הולדת אישית עם כל הדברים שקשורים לנסיכות כולל תפאורה , שולחן כיבוד, משחקים וסדנא בבצד סוכר.
כולל אביזרים ופרסים- כתר, שטיח אדום וכ'ו...

וכמובן שזאת רק דוגמא קטנה והמעט שאני מסוגלת להפיק.
ההפעלה מתאימה לגילאי 6+.
איך יכול לעזור לך?
מתאים לכל ההורים שרוצים להיות רגועים לפני יום ההולדת של בנם בלי הרבה התרוצצויות ולחץ,
לתת לי להפיק ולהגשים חלום לילדיכם.

למה אני?
שירותית, קשובה ללקוח, כל אירוע מקבל יחס והפקה אישית.

מעולה!

אז תדגישי את היתרונות האלו ותראי לי איך הם עוזרים לי.

לא סתם "קשובה ללקוח" אלא "מאפשרת לך לתכנן את היומולדת על פי העדפותיך".

"רוצה לראות את הילד שלך עם חיוך גדול על הפנים? אני יפיק עבורך יומולדת שלא תהיה לאף חבר אחר!"

דברי עלי, על הצרכים שלי, על הרגשות שלי.

למעלה