שיווק טכנולוגי

Nickr

New member
שיווק טכנולוגי

שלום!
אני סטודנט שנה שניה במחלקה לשיווק טכנולוגי במכללת ספיר. אני יחסית מרוצה מהלימדי התחום הנ"ל ומהמכללה. למרות זה אני מבין שלסיים תואר ראשון בשיווק טכנולודי במכללת ספיר לא יהפוך אותי אוטומטית לאיש שיווק טכנולוגיה. כול מי ששוחחתי איתו לגבי סיכויי למצוא עבודה בתחום לימודי, טען שישנו סיכויי לקריירה בתחום, אך תחילה יש לרכוש ניסיון. כיצד ניתן לפתור את בעית מחסום הנסיון בקבלה לעבודה בתחום ניהול ושיווק טכנולוגיה? האם חוסר נסיון הוא בהכרח חיסרון מובהק?
יש לי רעיון להתנדב בארגון כולשהו פרק זמן מסוים על מנת לרכוש נסיון. האם יש הגיון במחשבה כזאת?
תודה!

ודאי שניסיון תעסוקתי מהווה יתרון

אך לא תמיד הוא מהווה תנאי סף,
וכמובן שניתן לצבור אותו, גם ע"י מילוי תפקיד התנדבותי, כפי שציינת.
באילו משרות אתה רואה את עצמך משתלב בתום הלימודים?

Nickr

New member
המשך

אני רוצה לקדם מוצרים ושירותים טכנולוגיים ולמקסם את החשיפה אליהם. מאוד מעניין אותי תחום המכשור הרפואי בכלל וציוד הדמיה מתקדם בפרט. אני מגלה עיניין בטכנולוגיות למידה באינטרנט, ואף יש לי רעיון גולמי ליוזמה בנושא. כמו כן אני מגלה עיניין הולך וגובר בפתרונות תחבורה חסכוניים ויעילים יותר לנוכח העליה החדה במחיר הנפט והשפעותיו הסביבתיות. כול התעסקות בנושא השיווק של נואים ותחומים כאלה ואחרים. משרה של מנהל מוצר או שירות טכנולוגי היא משרה שאפשר לשאוף אליה. עבודה בחו"ל יכולה להיות אופציה מבחינתי. יש דברים שאני יכול לנקוט בהם על מנת למצוא משרה בתום לימודי התואר בשיווק טכנולוגי, ללא נסיון בתחום?

למעלה