שיוויון!

DiGiHiLa

New member
אני מצביעה נגד...

איזי....לא שאני ממש שונאת אותו אבל...בכל זאת....

star_female

New member
*מצביעה למעלה ולצד שמאל*

אחרי ההודעה של lori4, " מה הקטע עם ההצבעה הזאת? " בקיצור צריך להצביע כדי להעיף מישהו מהרשימה (את מצביעה למי שאת הכי פחות אוהבת מהקבוצה, חוץ ממי שאסור להצביע נגדו באותה הפעם) ומי שנשאר בסוף זה אומר שהכי אוהבים אותו (ולא ידוע מה קורה אחר כך).

digiken

New member
קצת יותר פירוט בהסבר בבקשה...

האמת היא, שלא הבנתי כלום ממה שניסת להסביר לי.... תוכלי לפרט קצת יותר? כמו: מאיזו רשימה? ומה זה המשחק הזה?

טיקיי

New member
מהרשימה של השמות...

לנה (החברה של קודי), חילקה את כל הדיג'יגורלים, לשתי קבוצות. קבוצה א' וקבוצה ב'. כל שבוע, צריך להצביע נגד אחת הדמויות מאחת הקבוצות. שבוע אחד נגד מישהו מקבוצה א' ושבוע אחרי, נגד מישהו מקבוצה ב' ואז שוב מקבוצה א' וככה זה ממשיך. בכל שבוע, מי שהכי הרבה אנשים הצביעו נגדו, יוצא מהקבוצה. בעקרון, את מצביעה למי שאת הכי שונאת, כדי שהוא יצא. כל פעם, לנה בוחרת (בהגרלה) מישהו שאסור להצביע נגדו, מה שאומר שהוא בטוח לא יצא מהקבוצה. כשישארו מעט אנשים בכל קבוצה, היא תאחד את הקבוצות. בסוף, אחרי שכל פעם יצא עוד דיג'יגורל וכבר ישאר רק מישהו אחד, הוא זה שהכי פחות שונאים אותו, כי הכי פחות הצביעו נגדו. אם תסתכלי בשרשור החדש שלנה פתחה, תראי שבגלל שכאן הכי הרבה הצביעו נגד קודי, הוא יצא מהקבוצה. עכשיו מצביעים נגד מישהו מקבוצה א' (בהודעה החדשה שהיא פתחה) ואסור להצביע נגד טאקאטו.

למעלה