שיוווו ערן אני מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shir Life

New member
שיוווו ערן אני מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הסתכלתי על הרשימה של התחנות... אז רדיו הגליל,(106FM rulz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אז אני שם... כאילו... אני משדרת שם... מה9 באוקטובר אני אתחיל ממש לשדר... ותהיה לי תכנית מוסיקה, אז בקשות אפשר גם להעביר אליי!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה שמזכיר לי, אתמול היה לנו שיעור, ורצו לתת דוגמא למשהו, אז שמו תכנית שהייתה לי שנה שעברה, עכשיו זה הולך ככה, זה מתחיל כזה: "mimi´s got a new boyfriend" או מה שהיא לא אומרת בלאברבוי, ואז יש את השיר, ואני מתחילה לדבר על מראיה... ואז מתחלף לקווין אוף מיי הארט של ווסט, ואני אומרת על ווסט, ואז מתחלף לאייגנסט אול אודס ואני מדברת על זה שהיה את זה שהם היו אמורים לעשות עוד דואט, ועל זה שהם יופיעו בTOTP! זאת תכנית חדשות כזאת... זה היה ממש מצחיק, כי כזה זה החליף בין מראיה לווסט כל הזמן... עשיתי את התכנית עם ידיד שלי, וזה היה ממממממממששששששששששששששש מצחיק!!! היינו מין לימור ושמעון כאלה, הוא היה הדיסלקט ואני הפאנטית, וכל הזן היינו צוחקים אחד על השני בשידור! וזה היה ממש כיף, אבל עכשיו הוא כבר לא רוצה לעשות את זה...
אני אנסה עוד להכריח אותו... וכנראה... תחזיקו חזק... (חחחחח) שאני הולכת להיות המנהלת של התקליטיה...!
חחחח זה עוד לא בטוח אבל נראה לי שאני הולכת להיות!!!!!!!! *תסלחו לי בבקשה, פשוט הרעיון של להכנס לחנות דיסקים ולזרוק דיסקים לתוך עגלת סופר מדליק אותי בטירוף...* וואי זה היה ארוך!

שעטנז

New member
WOW!!!!!! אז יש לנו להיט בטוח!! LOL

עכשיו ברצינות, יו איזה כייף לך!!!!!!!!

eranmc

New member
אל תמותתתתתתי אני צריך אותך פה

וזה ReRe and Candy sitting in a tree רירי זאת חברה של מראיה... אני חושב זמרת רקע. ושלחתי למייל לתחנה שלך חחחחח

Shir Life

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל יש משהו ממש בהתחלה, שזה משהו עם בויפרנד, אני בטוחה בזה!!! אין לכם מושג איך הקטע הזה מצחיק אותי!!!!!!!!!!!!! לא הפסקתי לצחוק מאתמול!!! וואי, אבל בשיעור איזה ילד מעצבן אחד ממש עיצבן אותי!! הוא אמר שלא הייתה תכנית שלא שמתי ווסטלייף, וזה לא אשמתי שהם כל הזמן עושים חדשות! אני מנסה שניה למצוא משהו... אם אני אמצא אתם תבינו איך זה היה!

Shir Life

New member
חיפשתי טקסט של אחת התכניות,

כל תכנית, ומצאתי בדיוק את התכנית שרציתי, מאת הטסריטאית שיר כהן>>> האדום זה אני, השחור ידיד שלי, וכל מה ששם אני כתבתי, אבל זה יותר מצחיק בשידור כי מאלתרים וזה...

Shir Life

New member
חיפשתי טקסט של אחת התכניות,

כל תכנית, ומצאתי בדיוק את התכנית שרציתי, מאת הטסריטאית שיר כהן>>> האדום זה אני, השחור ידיד שלי, וכל מה ששם אני כתבתי, אבל זה יותר מצחיק בשידור כי מאלתרים וזה...

MissPop

New member
שיר כל הכבוד ובהצלחה

אבל הממ זה לא טוני מוטולה זה טומי מוטולה
זה נשמע מצחיק חבל שאני לא יכולה לשמוע את זה

Shir Life

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני יודעת זאת כנראה טעות הדפסה, אמרתי את זה נכון... לא נורא, מה שמצחיק זה ששנה שעברה זה היה בתכנית רוק כזאת, ופעם אחת שמו את התכנית ישר אחרי שיר שקוראים לו "אנטי פופ"! חחחחח זה היה ממש מצחיק... ותודה!

eranmc

New member
בדיוק

יש לי את הקליפ שהיא אומרת את זה. חחחחח מראיה בדיוק כמוני משלבת עבודה עם חיים אישיים.

למעלה