שיהיה...

gugi-גוגי

New member
שיהיה...

מזג אויר אחלה... השבוע נגמר! נס קפה ושקית במבה.. ומתחיל להפציץ.. בפורומים שיהיה אחלה ערב לכולן וכולם וחוזליטה היפה!!! ---גוגי---

גוגי סופ``ש מלא במבה ופיצוצים...

גוג ומגוג,אני במקומך הייתי משגרת עצמי ל....לא חשוב. העיקר שהנס קפה יהיה משובח, מלא במבה, שלא יהיה לך זמן לצוטט, אני אראה בזה סיכוי לאופציה סבבה על משקל במבה אבל, תעשה מה שאתה רוצה...שמעת???? מה שאתה רוצה...??? אני שולחת לך חיבוק אם במקרה יהיה לך קר שם בחוץ...רק אם קר.

gugi-גוגי

New member
ברררר איזה קור קר לייי קר לי...

זקוק לחיבוק! קררר לאן לשגר את עצמי?.. בקשר לתעשה מה שאתה רוצה.. ממממ אמת אמת עושה מה שבראש שלי חופשי התמרור היחיד הוא .. לא על חשבון רגשות של אחרים! אגב הנס קפה הוא ג`ייקובס.(שווה לדעתך?) הבמבה היא במבה אורגינל של אוסם..כי אין כמו במבה!!!!!!! ואחרי החיבוק..זקוק דחוף לנשיקה!! אויי חוזליטה מה יהיה...

gugi-גוגי

New member
אוהב אלק...

לא אוהב.. משוגע עליך!!!!!!!!!!!! מצאתי אותך.. לכי ותמצאי אותי שוב.. קר כן אבל מתחמם.. עכשיו תיבדקי בבויידם כי השארתי לך משו... שלך גוגי. מממ שלך?..

gugi-גוגי

New member
מדוע שנתגרש? הרי אני אוהב אותך!!!

היתי במחסן שלי וקיבלתי את התחמושת. תחמושת משובחת יש לומר!!! חוזר למחסן לשגר לך טיל מתוק.. מואה צ`או

הגיע מישלוח של מרגמות ...בדרך אליך

תוריד ת`ראש. גירושין זה הצד החזק שלנו... מי יעשה לנו רע? מי? משוגעת עליך...מהרגע הראשון שראיתי אותך.

gugi-גוגי

New member
אהבת חיי...

כל מילה שלך דובדבן.. כל משפט יהלום!! בואי נתחתן.. בואי נתגרש העיקר בואי!! רוצה עוד נשיקה או משו אחר?.. מי יכול עלינו מיייייי מייייייייי נשמה תאומה שלי.

gugi-גוגי

New member
סוף העולם .. תחילת הדרך

עשיתי קניות... שוקו ובמבה סוכריות וקלמנטינות. ח חו חוז חוזל חוזלי חוזליט חוזליטה תגידי ממממממ נראה לך שיחשבו כאן שאנחנו מאובהבים?...

gugi-גוגי

New member
אכפת..?

חח איזה אכפת מי פשע מי גנב?.. חוק הטבע יוצר סטואציות.. לפעמים נהדרות קיבימינט מ`כפת לי.. הלב שלי שייך רק לי .. וגם לך!

למעלה