שיהיה שבוע שלו צילום שלי. מהבוקר.כל הצילומים שאני מצרפת הם שלי:) זכויות יוצרים וכו
ק קטיפ New member 13/8/06 #1 שיהיה שבוע שלו צילום שלי. מהבוקר.כל הצילומים שאני מצרפת הם שלי זכויות יוצרים וכו
ק קטיפ New member 13/8/06 #5 ../images/Emo45.gifהיי גילור אני צלמת תמיד יש מה ללמוד למדתי צילום במדרשה לאמנות ואני מקצועית את מזמנת לאתר שלי www.dsebbag.com
../images/Emo45.gifהיי גילור אני צלמת תמיד יש מה ללמוד למדתי צילום במדרשה לאמנות ואני מקצועית את מזמנת לאתר שלי www.dsebbag.com
ה הילה בסגול New member 13/8/06 #7 שיהא שבוע טוב, שקט ומבורך הצילום שלך יפהפה ! עושה חשק להריח מלוא האף
א אריאלה האחת1 New member 13/8/06 #9 wow ../images/Emo70.gif איזו תמונה מקסימה../images/Emo189.gif יו, זה ממש אמיתי,מרגישים את הריח.. ( ותודה על ההודעה שלך היום ) חיבוקים, מקווה שאנו בפתחה של תקופה שקטה ורגועה. באהבה אריאלה
wow ../images/Emo70.gif איזו תמונה מקסימה../images/Emo189.gif יו, זה ממש אמיתי,מרגישים את הריח.. ( ותודה על ההודעה שלך היום ) חיבוקים, מקווה שאנו בפתחה של תקופה שקטה ורגועה. באהבה אריאלה
ר רוצה לחיות טוב New member 14/8/06 #10 מדהיםםםםםםםםםם ../images/Emo9.gif שיהיה שבוע שקט. ההפך ממה שהתחיל...