שיהיה קצת מאגניב!!!!! עד כמה אתם מופקרים?
זאדק הערס הפולני Active member 6/6/07 #1 משהו לא בסוודר פוו ... פעם היה יוצא לי יותר .. כנראה ששכחתי כבר מחצי מהשטויות שעשיתי פעם .. חחחח עכשיו אני בסה"כ 65 אחוז מופקר .. בחיי איזה הפקרות! ../images/Emo3.gif
משהו לא בסוודר פוו ... פעם היה יוצא לי יותר .. כנראה ששכחתי כבר מחצי מהשטויות שעשיתי פעם .. חחחח עכשיו אני בסה"כ 65 אחוז מופקר .. בחיי איזה הפקרות! ../images/Emo3.gif
ל לחי7 New member 6/6/07 #2 "רק" 65 יצא לך? אז כנראה שאתה לא כזה פולני כמו שאתה אומר............. לי יצא פחות......................לא מגלה
"רק" 65 יצא לך? אז כנראה שאתה לא כזה פולני כמו שאתה אומר............. לי יצא פחות......................לא מגלה
זאדק הערס הפולני Active member 7/6/07 #1 הפולני לא נכנס איתי למיטה ../images/Emo3.gif במיטה אני טייגר .. גררראו .. חחחחחחחח
ל לחי7 New member 7/6/07 #3 כן....זאת הצרה........ אתם הגברים תמיד אומרים את זה............ ואז מתברר... שהביצועים שלכם הם לא יותר מגור חתולים חלש שרק נולד.............................
כן....זאת הצרה........ אתם הגברים תמיד אומרים את זה............ ואז מתברר... שהביצועים שלכם הם לא יותר מגור חתולים חלש שרק נולד.............................
ל לחי7 New member 7/6/07 #4 אתה יודע לכמה דברים יש היום זיופים??? לבגדים.......... תכשיטים........ נעליים........... וכו'..... אז........ סתם,סתם... שמחה בשביל אישתך...........
אתה יודע לכמה דברים יש היום זיופים??? לבגדים.......... תכשיטים........ נעליים........... וכו'..... אז........ סתם,סתם... שמחה בשביל אישתך...........
4 4 בבוקר לא נרדמת New member 7/6/07 #8 הוא דופק עבודה!!! אבל כמו שצריך גררר ואני נהנת מכל רגע יש לומר שהוא באמת טייגר, ואלוף במיטה, אני מאחלת לכל אחד ואחת מכם כזה פרטנר טוב במיטה!!
הוא דופק עבודה!!! אבל כמו שצריך גררר ואני נהנת מכל רגע יש לומר שהוא באמת טייגר, ואלוף במיטה, אני מאחלת לכל אחד ואחת מכם כזה פרטנר טוב במיטה!!
E EdisonGirl New member 7/6/07 #7 אני טהורה ../images/Emo190.gif 24%.. + 1% שנתנו לי כפרס תנחומים.. אבל יש שם אחלה רעיונות.. |שורקת|
T TriPax New member 7/6/07 #13 מסקנה: את צריכה לקבל סדנת לימודים אינטנסיבית בנוגע לסטיות וריגושים יש מתנדבים בפורום?
E EdisonGirl New member 10/6/07 #37 ומאיפה נראה לי שצמחו ה- 25% האלו? רגע, נדמה לי שאתמול זה כבר הפך ל- 26%..