שיהיה לנו בית

מיי סטיקי סטיקי שווו ..../images/Emo6.gif

איך נראה הבית שלכם עכשיו? חמוד
.יש גינה יפההה .. גרים בקיבוץ?לא בכפר? לא באוהל אי שם?לא יש לכם כלב?לאא .. היו המון חתולים.בלי עיניים,אני חייבת לציין
. עצי זית? לא .. תפוז,קלמנטינה ולימון אופקורס
נדנדה בחצר? כן.למרות שאני ובנות דודות שלי שברנו אותה חחחחחח(הם השאירו אותי בין ההריסות
וברחו
.עאלק משפחה) או משהו מיוחד אחר? הממ .. חתולים בלי עיניים של השכונה,ככה .. קופצים לבקר
היו בתים שעברתם? שאהבתם? לא עברתי בחיים בית .. אני מחוברת לשכונה שלי כמו לא יודעת מה .. איך הייתם רוצים שהוא ייראה? איך הייתם משנים או מעצבים אותו? די נו
יא חופרים.אוהבת ת'בית שלי כמו שהוא .. קרן מספרת בהופעות שהיא גרה בבית שהיה פעם של איזה ראש ממשלה או משהו לא? בטח גם לבית שלכם יש סיפור מיוחד.. חחח את/ה חי/ה בסרט

Nimrod121

New member
הבית שלי.

במקום מאוד שקט בעיר (או איך שלא קוראים לדבר הזה). עם חצר, בלי שני עצי זית אבל מקום שאפשר לשבת בו ולדבר ובעיקר לשחק. היה לנו ניסיון נוראי עם שני כלבים (ואנחנו זה המשפחה שלי). עברנו רק בית אחד ואני מאוד אוהב את הבית הזה. מאוד נחמד בו וזהו

ady18

Well-known member
הבית שלי

מאוד רגיל בית על קומות אין ממש עצים שכונה די שקטה אני כול החיים גרתי בבבית הזה אז נוצר חיבור מן הסתם לאיזור לפעמים מסתובבים חתולים אבל השכנים שלי לא ממש אוהבים את החתולים אז נראה שהם מסלקים אותם די מהר. והיה לי כלב ונפטר לפני קצת יותר מ5 שנים בערך . ושפצתי את החדר לפני שנה ואני מרוצה . ואין לי ממש סיפור מיוחד עם הבית.

Liquid Dreams

New member
P:

מנסה להמשיך "שיהיה לנו בית עם כלב ועם חצר ושני עצי זית, לשבת ולדבר" איך נראה הבית שלכם עכשיו? מלא בארגזים, כי זו דירה שכורה והתחלנו לבנות ביתP: גרים בקיבוץ? גרתי פעם
מתגעגעת לקיבוץ הישן, הוא הפך למשהו אחר
בכפר? כפר ורדיםXD אבל זה יותר ישובP: באוהל אי שם? לא יש לכם כלב? כלבה!!!!!1111
עצי זית? יש אחד בגינהP: נדנדה בחצר? אבא שלי מסרב לבנות אותה פה. או משהו מיוחד אחר? יש לנו.. ספסל
היו בתים שעברתם? כן שאהבתם? היה אחד שאהבתי מתוך כולם++ איך הייתם רוצים שהוא ייראה? הא? איך הייתם משנים או מעצבים אותו? לא הייתי משנה.. X:

מאיה911

New member
../images/Emo82.gif

איך נראה הבית שלכם עכשיו? מבולגן.. גרים בקיבוץ? לא בכפר? כן.. למרות שזה מושב אז שהיה! באוהל אי שם? בארור יש לכם כלב? אפילו 2 עצי זית? אפילו 2 נדנדה בחצר? אפילו 2
פאק אני מגלה שיש לי הרבה דברים שהם 2!!! או משהו מיוחד אחר?
היו בתים שעברתם? 2 שאהבתם? לא ממש איך הייתם רוצים שהוא ייראה? קצת יותר מסודר איך הייתם משנים או מעצבים אותו? מגדילה לי את החדר

נעה 124

New member
ה../images/Emo82.gif שלי

איך נראה הבית שלכם עכשיו?- גדול, מבולגן ומלא דברים שאף אחד לא צריך גרים בקיבוץ?-
בכפר?-
באוהל אי שם?-
יש לכם כלב?- כן!! גוריק החמוד שלי
עצי זית?- כן נדנה בחצר?- כן משהו מיוחד אחר?- אממ.... לא היו בתים שעברתם?- נולדתי ברחובות, עברתי לחיפה, ואז לישוב שאני גרה בו עכשיו, אבל אני לא זוכרת את הבתים הקודמים שאהבתם?- אני לא זוכרת אותם.... הגעתי לבית שאני גרה בו עכשיו בגיל 4 איך הייתם רוצים שהוא יראה?- אממ... יותר מסודר? איך הייתם משנים או מעצבים אותו?- נתחיל מזה שהייתי צובעת אותו מחדש.... לא יודעת מה אמא שלי חשבה כשהיא צבעה אותו בצהוב קרן מספרת בהופעות שהיא גרה בבית שהיה פעם של איזה ראש ממשלה או משהו לא? בטח גם לבית שלכם יש סיפור מיוחד..- זה לא סיפור מיוחד, אבל החברה הכי טובה שלי גרה שם לפניי....

נעה 124

New member
הכלב שלי

אני פשוט חייבת להוסיף תמונה שלו, הוא כזה חמוד!
(זאת שלידו זאת אחותי)

g a l4

New member
ה../images/Emo82.gifשלי

איך נראה הבית שלכם עכשיו?כמו רוב הבתים פה...
אמ...דיי גדול
גרים בקיבוץ? בכפר? באוהל אי שם?ביישוב(חור שאף אחד לא מכיר
) יש לכם כלב?כלבה
עצי זית?
נדנדה בחצר?
היו בתים שעברתם?
שאהבתם?
איך הייתם רוצים שהוא ייראה? איך הייתם משנים או מעצבים אותו?לא חושבת שהייתי משנה אותו
יש חדרים שהייתי מוסיפה בהם כל מיני דברים אבל לא שינוי גדול

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifהבית שלי הכי שווה../images/Emo152.gif.

קראו עד הסוף, כן
.
איך נראה הבית שלכם עכשיו? יחסית גדול. 2 קומות. מבפנים: לכל אחד יש חדר, שגם כן גדול [חוץ מעמית שעדיין עם ההוריםXD]. שתי מתקלחות, שירותים
, סלון+מטבח. בחצר: בריכה- יחסית לבריכה פרטית היא גדולה, סככה [ככה כותבים?
], חצר, מחסן לבריכה, וסבא וסבתא שבבית ליד. [יש לנו עוד שטח גדול, אבל הוא גם של המשפחה המורחבת, יעני משותף כזה].
גרים בקיבוץ? מושב.
בכפר? ^^
באוהל אי שם? לא תודה.
יש לכם כלב? ששי
.
עצי זית? עצי גפן זה נחשב?
נדנדה בחצר? הולכת להיות.
או משהו מיוחד אחר? כנ"ל שוב, בריכה.
היו בתים שעברתם? בטח. הייתי ברחובות ב-2 בתים, ואיפה שאני גרה עכשיו ב-3 בתים.
שאהבתם? אני הכי אוהבת את זה שאני בו עכשיו.
איך הייתם רוצים שהוא ייראה? שהבתים של השכנים שמסביבנו יהיו במקום אחר, ואיתם גם השכנים. מואהאהאה
. [סבתאסבא שישארו
].
איך הייתם משנים או מעצבים אותו? הייתי עושה הכל בכחול. D:

למעלה